Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 06 04, 18:09)
man ir kai gimdziau visa darba atliko akusere kurios tik vardo raide zinau V.. blush2.gif superine thumbup.gif o gimdziau prie Tiskaus tai kaip jaunas menulis ateidavo sekundei biggrin.gif

turbut Vitalija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 06 04, 17:01)
turbut Vitalija  mirksiukas.gif

gali but:) tokia tamsesniu plauku ta diena jie buvo garbanoti:)
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 06 04, 23:03)
gali but:) tokia tamsesniu plauku ta diena jie buvo garbanoti:)

Labai daug apie ja girdejau graziu atsiliepimu- zadu tartis gimdymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rabuska@ @ 2013 06 05, 07:35)
Labai daug apie ja girdejau graziu atsiliepimu- zadu tartis gimdymui smile.gif

as irgi ruosiuos su ja tartis jei sutiks alytuj epidura daryti
Atsakyti
O kokia jos pavarde kazi g.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2013 06 05, 09:36)
O kokia jos pavarde kazi g.gif

Bubėnienė 4u.gif
Atsakyti
oi ziuriu karstos diskusijos apie epidura. na as jo nesiulyciau darytis. pakenteti keleta valandu manau galima. as pirma vln gimdziau niekas ten man nesiule jo o ir pati neklausiau skausmas buvo didelis kaip gydytojas sake jau galetum stumt bet.... kallelis uzsidares ir pjove. aisku jei jau labai mazas skausmo slenkstis tai darykites tik atminkit, kad kiekviena intervencija turi pasekmes mazesnes ar didesnes bet turi, gal jos isryskes ne iskart tik po kurio laiko bet islys.

antra gimdziau alytuje man super nepalyginsi su vilnium fui ten daugiau negimdyciau. nors nebuvo kazko baisaus bet jauciaus kaip mesmaleje nu greiciau greiciau, o vaikus kaip pagalius imdavo kaip kurios. nu zodziu prieziura nekokia tik pinigu issizioje laukia
Atsakyti
na kas gero DZUKIJOS sostines ligoninej? ax.gif vel teks grizti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, man irgi aktualu, kas ir kaip Alytuje, nes mane visi gązdina tik negimdyk Alytuje, o aš buvau paskaitėlėse ir viskas taip gražu ir tvarkinga pasirodė, personalas irgi visuomet paslaugus, tai vat ir abejoju, nors linkstu link Alytaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(just...me @ 2013 10 14, 22:01)
Sveikutės, man irgi aktualu, kas ir kaip Alytuje, nes mane visi gązdina tik negimdyk Alytuje, o aš buvau paskaitėlėse ir viskas taip gražu ir tvarkinga pasirodė, personalas irgi visuomet paslaugus, tai vat ir abejoju, nors linkstu link Alytaus  g.gif

abu savo pagimdžiau Alytuje, ir esu labai laiminga, kad nesirinkau jokios kitos gimdyklos, tad neklausyk kas sako ,kad Alytuje blogai ir gimdyk nedvejojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(just...me @ 2013 10 14, 22:01)
Sveikutės, man irgi aktualu, kas ir kaip Alytuje, nes mane visi gązdina tik negimdyk Alytuje, o aš buvau paskaitėlėse ir viskas taip gražu ir tvarkinga pasirodė, personalas irgi visuomet paslaugus, tai vat ir abejoju, nors linkstu link Alytaus  g.gif

Na, as turiu su kuo palyginti: pirma vaika gimdziaqu KMUK (tariausi su gydytoju) , antra vaika Alytuje, lygiai pries menesi 4u.gif (tariausi su akusere). Niekur kitur daugiau negimdyciau - tik Alytije !!!! thumbup.gif Neturiu nei vieno blogo zodzio !!! Nei apie gimdykla, nei apie patologini, nei apie pogimdyvini skyriu- viskas buvo supers ir tik patys graziausi atsiliepimai, nors gimdymas ir CP baiges 4u.gif
O kas kalba, jog Alytije negimdyti- tikriausiai isvis cia nera gimde ir ti Bla bla bla temoka....Fui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rabuska@ @ 2013 10 20, 10:58)
Na, as turiu su kuo palyginti: pirma vaika gimdziaqu KMUK (tariausi su gydytoju) , antra vaika Alytuje, lygiai pries menesi 4u.gif  (tariausi su akusere). Niekur kitur daugiau negimdyciau - tik Alytije !!!! thumbup.gif  Neturiu nei vieno blogo zodzio !!! Nei apie gimdykla, nei apie patologini, nei apie pogimdyvini skyriu- viskas buvo supers ir tik patys graziausi atsiliepimai, nors gimdymas ir CP baiges 4u.gif
    O kas kalba, jog Alytije negimdyti- tikriausiai isvis cia nera gimde ir ti Bla bla bla temoka....Fui biggrin.gif

su kokia akusere tareisi? ax.gif
Atsakyti