Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(elijana+ @ 2011 05 13, 08:03)
doh.gif Is kur tu cia taip girdejai? Bent jau mano pazistamu tarpe ar siaip kiek teko girdet, taip nebuvo. Jau per telika visko gali prisiziureti. Jei vaikas gime nesveikas del gydytoju kaltes, tuoj viska madinga rodyti per telika. Nu tokio dalyko man dar neteko girdet.  schmoll.gif Tu cia tikrai zinai toki atveji?
O siaip neseniai gimdziau Alytaus gimdymo namuose ir viskas buvo puiku. Manau daug kas priklauso ir nuo gimdyves nusiteikimo.  biggrin.gif Ismeginau ir epidura. Kokia valanda buvo lengviau.  thumbup.gif Gimdziau prie akuseres Kvasinskienes ir gydytojo Tiskaus. Abu buvo labai demesingi. Tikrai man labai padejo, ypac akusere.  4u.gif Kurios planuojat gimdyt Alytuj, tikrai nesigailesit.

patikek manim zinau tikrai toki atveji realybej...
ir vis gi pati su epiduru gimdei kiek mokejai.kiek daktaram uz tai davei
Atsakyti
Atsiprasau, ismeginau akupunktura, ne epidura. biggrin.gif Ji nieko nekainavo. 4u.gif
O del to atvejo, kur isprotejo, cia Alytuj gimde?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elijana+: 13 gegužės 2011 - 11:01
as epiduro nedarysiu po to dar temp pakils ir man ir vaikiukui kazkaip nesinori.
Atsakyti
QUOTE(elijana+ @ 2011 05 13, 11:59)
Atsiprasau, ismeginau akupunktura, ne epidura. biggrin.gif Ji nieko nekainavo.  4u.gif
O del to atvejo, kur isprotejo, cia Alytuj gimde?

nzn tiksliai nesinori komentuot ir plestis vistik paciai arteja gimdymas mirksiukas.gif
QUOTE(pjurgitukas @ 2011 05 16, 10:32)
as epiduro nedarysiu po to dar temp pakils ir man ir vaikiukui kazkaip nesinori.

man nekilo jokia temperatura,leliukui ir nebuvo sukilus.seip pirma kart girdziu kad nuo jo temperatura kiltu g.gif
Atsakyti
Nu man tos istorijos, kur "viena boba sake" tai juokingos. Pirmiausiai pacios isbandykit, pagimdykit ir tada snekekit. O as esu labai dekinga alytaus medikams, akuserems ir visam visam personalui, tik geru zodziu galiu pamineti. Beje narkoze, kurios prireike po gimdymo, dave taip jau peikiama anesteziologe, ir va esu gyva ir sveika. Tad kaip sakoma, nematuokit mielos mamytes visu pagal viena kurpaliu. Sekmes, juk svarbiausia vidinis nusiteikimas ir gera nuotaika. : thumbup.gif 4u:
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2011 05 16, 21:25)
man nekilo jokia temperatura,leliukui ir nebuvo sukilus.seip pirma kart girdziu kad nuo jo temperatura kiltu g.gif

nu tai gal tau ne epidura dare o spinaline nes jos skiriasi. epidura tai kaip nuima tik skausma ir kas dvi valandas per kateteri i stubura leidzia vaistus o spinaline viena kart suleidzia ir viskas atjungia kojas ir pan. man nuo spinalines (cezaris pirmas darytas) ir niekas nesidare, o va nuo epidura kiek pazystamu gimde tiek su temp tiek vaikai tiek mamos po gimdymo buvo.
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2011 05 16, 21:25)
nzn tiksliai nesinori komentuot ir plestis vistik paciai arteja gimdymas mirksiukas.gif

Suprantu tave, net neabejoju, kad tau viskas bus gerai. 4u.gif Tiesiog labai mane paveike, tavo postas doh.gif Po to pagooglinau ir kai ka radau. Tai vadinama ne isprotejimu, o pogimdyvine psichoze, depresija. Bet ji buna ne butinai nuo kankinancio gimdymo, o apskritai nuo hormonu pasikeitimo po gimdymo. Raso, kad gali buti ir nuo per greito gimdymo. Cia gal ir paveldimumas turi reiksmes.
O tave, jei pasirinkai gimdyti Alytuj, noriu tik padrasinti. Tikrai nebijok. Nusiteik, kad bus sunku, bet imanoma iskest. Dabar, kai jau po visko, tai as galvoju, kad ne taip jau labai ir sunku buvo.
Sekmes tau ir visoms besilaukiancioms. Ir pritariu marakujai, Maziau klausykit, ka "viena boba" sake. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elijana+: 17 gegužės 2011 - 10:18
QUOTE(elijana+ @ 2011 05 17, 11:17)
Suprantu tave, net neabejoju, kad tau viskas bus gerai.  4u.gif Tiesiog labai mane paveike, tavo postas  doh.gif Po to pagooglinau ir kai ka radau. Tai vadinama ne isprotejimu, o pogimdyvine psichoze, depresija. Bet ji buna ne butinai nuo kankinancio gimdymo, o apskritai nuo hormonu pasikeitimo po gimdymo. Raso, kad gali buti ir nuo per greito gimdymo. Cia gal ir paveldimumas turi reiksmes.
O tave, jei pasirinkai gimdyti Alytuj, noriu tik padrasinti. Tikrai nebijok. Nusiteik, kad bus sunku, bet imanoma iskest. Dabar, kai jau po visko, tai as galvoju, kad ne taip jau labai ir sunku buvo.
Sekmes tau ir visoms besilaukiancioms. Ir pritariu marakujai, Maziau klausykit, ka "viena boba" sake. biggrin.gif

pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2011 05 17, 09:31)
nu tai gal tau ne epidura dare o spinaline nes jos skiriasi. epidura tai kaip nuima tik skausma ir kas dvi valandas per kateteri i stubura leidzia vaistus o spinaline viena kart suleidzia ir viskas atjungia kojas ir pan. man nuo spinalines (cezaris pirmas darytas) ir niekas nesidare, o va nuo epidura kiek pazystamu gimde tiek su temp tiek vaikai tiek mamos po gimdymo buvo.

ne man epidura dare nes kas kazkiek laiko ateidavo suleist vaistu smile.gif

QUOTE(elijana+ @ 2011 05 17, 11:17)
Suprantu tave, net neabejoju, kad tau viskas bus gerai.  4u.gif Tiesiog labai mane paveike, tavo postas  doh.gif Po to pagooglinau ir kai ka radau. Tai vadinama ne isprotejimu, o pogimdyvine psichoze, depresija. Bet ji buna ne butinai nuo kankinancio gimdymo, o apskritai nuo hormonu pasikeitimo po gimdymo. Raso, kad gali buti ir nuo per greito gimdymo. Cia gal ir paveldimumas turi reiksmes.

aciu uz padrasinancius zodzius smile.gif
Atsakyti
mažiau galvokit apie blogus dalykus, juk ateina mažas stebuklas.jam reikia tik gerų minčių nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As tik pozityviai mastau viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat gimdysiu Alytuje, girdejau gerus atsiliepimus apie gyd. Morkunaite. Ar teko su ja susidurti?
Atsakyti