QUOTE(artita @ 2013 05 07, 22:33)
baisybių ir Alytuj nieks nepasakoja, bet pasekmes išdėsto...nieks neverčia rinktis taip ar kitaip....atvažiavus pasakysi, kad TAU REIKIA epidūro, jį ir gausi, bet aš visada sakiau ir sakau, kad viską lemia nusiteikimas
žinok, kad gali, turi, ir tą padarysi
ir vskas bus ok
paskaitos būtinos, ėjau su visais vaikais ir vis ką nors naujo sužinodavau....jei reiks eisiu ir su ketvirtu
...
bet to nebus, nors.....
O Jus i kokius kursus ejote, piliklinikoj ar ligoninej? Kiek zinau, tai ligonine vyksta jau i nestumo pabaiga...
Kada reikia registruotis, planuoju eiti ir as, man dar tik 22-a sav
Ir kelios ten paskaitos buna? Tirai idomu
O as gimdziau KMUK pries 7metus, buvau labai nusiteikusi pries epidura, nors visos aplinkui gi8mdziusios su epiduru sake: daryk, kam kankintis....Rekiau neee, pagimde visos ,pagimdysiu ir as.... Buco atsidarymas 3 cm ir as jau neiskenciau, dare epidura.... Viskas gerai, gimdymas super- tik pats isstumimas daug sunkesnis
O dabar zadu gimdyti Alytuje, vel nenoriu epiduro, manau, jog tikrai galiu pati.....
O bus kai bus
Tai vat, kol dar skausmu nezinai....nezinai ka tai reiskia, nereikia galvoti apie ta epidura- JUK NERA JIS TAIP GERAI....Ji daro kada reikia ir visoms tikrai nesiulo..