Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(x_karamele_x @ 2013 05 06, 19:15)
reiks pasiklaust kai eisiu i pamokeles,kaip ten reikalai su tuo epiduru smile.gif

Būtinai po to pranešk ką sužinojai, nes ir aš galvoju prašyti epidūro, o kadangi Alytuje jo nedaro, tai tikriausiai gimdyti važiuosiu į Lazdijus, nes ten sake irgi super viskas.
Atsakyti
QUOTE(vėjo_blaškoma @ 2013 05 06, 11:33)
Būtinai po to pranešk ką sužinojai, nes ir aš galvoju prašyti epidūro, o kadangi Alytuje jo nedaro, tai tikriausiai gimdyti važiuosiu į Lazdijus, nes ten sake irgi super viskas.

i Lazdijus?as tai Kauna rinksiuos tada,aisku jei spesiu nuvaziuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 05 06, 19:55)
i Lazdijus?as tai Kauna rinksiuos tada,aisku jei spesiu nuvaziuot smile.gif

O tu iš kokio miesto esi? Šiaip Lazdijais labia patenkinti visi. Aišku, atrodo kaimukas, bet išties kiek pažįstamų gimdė, tai visos tik geriausiai atsiliepia. Personalas superinis sake, apšokinėja, rūpinasi, prižiūri, o ir gydytojais nieks nesiskundė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjo_blaškoma @ 2013 05 06, 13:22)
O tu iš kokio miesto esi? Šiaip Lazdijais labia patenkinti visi. Aišku, atrodo kaimukas, bet išties kiek pažįstamų gimdė, tai visos tik geriausiai atsiliepia. Personalas superinis sake, apšokinėja, rūpinasi, prižiūri, o ir gydytojais nieks nesiskundė  smile.gif

is alytaus bet del lazdiju nustebinai smile.gif gal ten ir i epidura kitaip ziuri nei ALT nes Kaune drauge dvi mergytes gimde sake nieks ten nepasakoja jokiu baisybiu apie epidura kaip alt
Atsakyti
Aš Kaune tai nenoriu.. Mažam miestely visai kitokia priežiūra, nes ten tų gimdyvių nebūna tiek daug, todėl turi laiko pasirūpinti tinkamai smile.gif dėl epidūrio neišsiaiškinau dar kaip yra Lazdijuose, bet vis domiuosi tuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjo_blaškoma @ 2013 05 06, 15:22)
Aš Kaune tai nenoriu.. Mažam miestely visai kitokia priežiūra, nes ten tų gimdyvių nebūna tiek daug, todėl turi laiko pasirūpinti tinkamai  smile.gif  dėl epidūrio neišsiaiškinau dar kaip yra Lazdijuose, bet vis domiuosi tuo  smile.gif

ir man pranesk smile.gif is kokio tu miesto?
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 05 05, 08:24)
negi nera daugiau gimdziusiu mamyciu,kad temuke tokia tyli  4u.gif

Gimdziau dukryte alytuj prie daktarės Morkūnaitės be epidūrų. buvo pirmas mano gimdymas, labai bijojau ir galvojau irgi prasysiu epiduro, bet pasirodo jis nebūtinas. personalo darbu buvau labai patenkinta, viskas puikiai pasisekė, buvo mumis rūpinamasi. jokių priekaištų neturėčiau smile.gif antra gimdyčiau irgi tik alytuj. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flower_ @ 2013 05 06, 17:20)
Gimdziau dukryte alytuj prie daktarės Morkūnaitės be epidūrų. buvo pirmas mano gimdymas, labai bijojau ir galvojau irgi prasysiu epiduro, bet pasirodo jis nebūtinas. personalo darbu buvau labai patenkinta, viskas puikiai pasisekė, buvo mumis rūpinamasi. jokių priekaištų neturėčiau smile.gif antra gimdyčiau irgi tik alytuj. 4u.gif

o tau bent siule? smile.gif
Atsakyti
Aš iš Druskininkų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjo_blaškoma @ 2013 05 06, 20:29)
Aš iš Druskininkų  smile.gif

o pas jus nera gimdyklos,beja cia mano mylimiausias miestas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 05 06, 15:39)
o tau bent siule? smile.gif

ne nesiūlė. Turbūt nesiūlo nei vienai, nebent gimdyvė pati paprašo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flower_ @ 2013 05 07, 17:38)
ne nesiūlė. Turbūt nesiūlo nei vienai, nebent gimdyvė pati paprašo 4u.gif

turbut reiks issiaiskint per pamokeles smile.gif
Atsakyti