Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(x_karamele_x @ 2013 04 20, 16:25)
koks cia dar gali buti sunku susitart nesuprantu  g.gif jei gimdyve nori reiskias nori,tam ir ligonine ,keistas tas Alytus

nesupratau ir as kol nestuke.gif buvau smile.gif patariu apsilankyt kursuose kai bus 30savaiteliu viskas bus aisku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 20, 20:06)
nesupratau ir as kol  nestuke.gif  buvau smile.gif patariu apsilankyt kursuose kai bus 30savaiteliu viskas bus aisku ax.gif

eisiu butinai,bet del epiduro turiu savo nuomone wink.gif
Atsakyti
negi nera daugiau gimdziusiu mamyciu,kad temuke tokia tyli 4u.gif
Atsakyti
Gimdziau Alytuje, viskas tiko ir patiko. Komanda puiki tiek pries gimdyma tiek po jo. Viskas isaiskinta, paaiskinta. Gimem ziema tai keletas neskalndumu buvo su tais vintiliaoriais, baisiniai skersvejai gaudavosi kai duris pravertas palieka(cia jau po gimdymo skyriuje) Na ir kai silde daug taioras sausokas. O del personalo darbo tai priekaistu neturiu, nei akimirkai nedvejojau, kad gimdyti belstis kazkur kitur.
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2013 05 05, 13:30)
Gimdziau Alytuje, viskas tiko ir patiko. Komanda puiki tiek pries gimdyma tiek po jo. Viskas isaiskinta, paaiskinta. Gimem ziema tai keletas neskalndumu buvo su tais vintiliaoriais, baisiniai skersvejai gaudavosi kai duris pravertas palieka(cia jau po gimdymo skyriuje) Na ir kai silde daug taioras sausokas. O del personalo darbo tai priekaistu neturiu, nei akimirkai nedvejojau, kad gimdyti belstis kazkur kitur.

epiduro nesidarete?
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 04 20, 18:29)
eisiu butinai,bet del epiduro turiu savo nuomone wink.gif

ir as turejau mirksiukas.gif pirma gimdziau su juo antra be:) galiu pasakyt kad netgi sklandziau viskas vyko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 05 06, 09:03)
ir as turejau mirksiukas.gif pirma gimdziau su juo antra be:) galiu pasakyt kad netgi sklandziau viskas vyko mirksiukas.gif

alytuje gimdet?nes girdejau,kad ji nelabai nori daryt cia?
Atsakyti
As pirma Kaune gimdziau su epiduru... Jei viskas gerai, dabar gimdysiu Alytuje ir bandysiu be epiduro.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 05 06, 07:14)
alytuje gimdet?nes girdejau,kad ji nelabai nori daryt cia?

as pirma Vilniuj gimdziau,ir net neprasius iskart paskyre,o Alytuj zinojau kad be sansu gaut,isbandziau adateles,pacioj pabaigoj pabandziau prasyt tai pasake nereikia tau jo jau gimdai lotuliukas.gif zodziu jei tikrai nenorit gimdyt be epiduro siulau rinktis Kauna ar Vilniu ax.gif
bet tiesiog toks pasiulymas pasidomekit kodel dabar vengiama ji daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 05 06, 10:12)
as pirma Vilniuj gimdziau,ir net neprasius iskart paskyre,o Alytuj zinojau kad be sansu gaut,isbandziau adateles,pacioj pabaigoj pabandziau prasyt tai pasake nereikia tau jo jau gimdai lotuliukas.gif zodziu jei tikrai nenorit gimdyt be epiduro siulau rinktis Kauna ar Vilniu ax.gif
bet tiesiog toks pasiulymas pasidomekit kodel dabar vengiama ji daryt mirksiukas.gif

bt man kazkaip keista,jei gimdyve nori,tai gi man ji ir privalo padaryt,jei nera kitu priezasciu aisku
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 05 06, 08:30)
bt man kazkaip keista,jei gimdyve nori,tai gi man ji ir privalo padaryt,jei nera kitu priezasciu aisku

ne viskas siais laikais priklauso nuo gimdyves noru mirksiukas.gif
Atsakyti
reiks pasiklaust kai eisiu i pamokeles,kaip ten reikalai su tuo epiduru smile.gif
Atsakyti