Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(vėjo_blaškoma @ 2013 03 07, 11:33)
Nuoširdžiai dėkoju už tokį išsamų atsakymą  wub.gif  wub.gif  4u.gif  Dar laiko tikrai yra nemažai, tad bandysiu gal ir kursuose sudalyvaut ir šiaip daugiau info pasirinkt  smile.gif

Ner uz ka, i sveikatele, dziaugiuos, jei nors kiek padejau tavo mintims delioti savo noru mozaika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjo_blaškoma @ 2013 03 06, 12:41)
Sveikos. Gimdymas man dar toli, bet jau domiuosi kur geriau gimdyti - Alytuj ar Lazdijuose  smile.gif 

Aš girdėjau kad Lazdijuose uždarytas gimdymo skyrius unsure.gif
Bent jau kai gimdžiau, liepą, gydytoja su akušere apie tai kalbėjosi ir sakė kad jau yra viena gimdyvė iš Lazdijų...
Bet šiaip ar taip, rekomenduočiau Alytų, iš bet kur važiuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aujusa @ 2013 04 05, 11:26)
Aš girdėjau kad Lazdijuose uždarytas gimdymo skyrius  unsure.gif
Bent jau kai gimdžiau, liepą, gydytoja su akušere apie tai kalbėjosi ir sakė kad jau yra viena gimdyvė iš Lazdijų...
Bet šiaip ar taip, rekomenduočiau Alytų, iš bet kur važiuoti  smile.gif

Tai būtent liepą ir uždaromas Lazdijų gimdymo skyrius atostogoms-remonto darbams, likusius metus veikia ax.gif
Kokie motyvai rinktis Alytų, ne Lazdijus? g.gif Aš vis dar svarstau...
Atsakyti
QUOTE(Amarilė.84 @ 2013 04 05, 13:34)
Tai būtent liepą ir uždaromas Lazdijų gimdymo skyrius atostogoms-remonto darbams, likusius metus veikia  ax.gif
Kokie motyvai rinktis Alytų, ne Lazdijus?  g.gif  Aš vis dar svarstau...

Va kaip su Ladijais yra.. smile.gif
Mano nuomonė tai bus šališka, nes Lazdijų negaliu palyginti su Alytum, galėčiau palyginti tik Panevėžį smile.gif.
Antrą sykį rinkausi iš Vilniaus- Alytaus, nors dėl konvejerinio principo Vilnius greit atkrito.
O motyvai galėtų būt tokie: daug gerų atsiliepimų, taikoma akupunktūra(nebandžiau), vandens tirpalo injekcijos (bandžiau, man buvo veiksminga), jauki aplinka,pasisako už natūralų maitinimą, malonus personalas- jaučiausi kaip draugių būry, bet čia gal labai individualu-vienam taip, kitam kitaip gali pasirodyt.
Jei trečią kartą reikėtų spręsti, tiksliau, trečią kartą nebereikėtų spręsti smile.gif, vienareikšmiškai - Alytus.
Atsakyti
Aš šią vasarą irgi gimdžiau Alytuje. Negalėčiau pasakyti, kad likau 100% patenkinta, nekoks personalas pasitaikė. Pasirinkimo deja nebuvo, nes vasarą visos atostogavo ir man atvažiavus per pietus tebuvo viena gydytoja ir viena akušerė,deja. Bet antrą kartą vistiek greičiausiai gimdysiu Alytuje, su viltimi, kad labiau pasiseks su personalu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aliunte: 13 balandžio 2013 - 12:44
QUOTE(aliunte @ 2013 04 13, 12:43)
Aš šią vasarą irgi gimdžiau Alytuje. Negalėčiau pasakyti, kad likau 100% patenkinta, nekoks personalas pasitaikė. Pasirinkimo deja nebuvo, nes vasarą visos atostogavo ir man atvažiavus per pietus tebuvo viena gydytoja ir viena akušerė,deja.  Bet antrą kartą vistiek greičiausiai gimdysiu Alytuje, su viltimi, kad labiau pasiseks su personalu smile.gif

o kokia gyd ir kokia akusere buvo?
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 13, 18:20)
o kokia gyd ir kokia akusere buvo?

Gyd. S.Tarutienė O akušerė dabar bijau sumeluoti, berods Sinkevičienė. Tokia moteris su laabai ryškiu makijažu ir stipriai prarūkytu balsu. Jai beje priekaištų turėčiau mažiau nei gydytojai, tik galėjo būti malonesnė. Jei kam aktualu, parašykit į AŽ kitą savaitę, pasitikslinsiu.
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2013 04 13, 19:41)
Gyd. S.Tarutienė  O akušerė dabar bijau sumeluoti, berods Sinkevičienė. Tokia moteris su laabai ryškiu makijažu ir stipriai prarūkytu balsu. Jai beje priekaištų turėčiau mažiau nei gydytojai, tik galėjo būti malonesnė. Jei kam aktualu, parašykit į AŽ kitą savaitę, pasitikslinsiu.

jo tarutiene sugeba but bjauri gimdyklose ne is vienos girdejau...ji tik pataloginiam maloni....
Atsakyti
Na, gimdymo pabaigoje ir po gimdymo jau buvo visai maloni smile.gif bet iš pradžių...
Atsakyti
sveikutes,ar daro epidura Alytuje?ar mokamas jis?
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 04 20, 12:34)
sveikutes,ar daro epidura Alytuje?ar mokamas jis?

patariu pasiskaityt temute pradzioj smile.gif pries beveik 2 metus buvo mokamas kaina 200 lt bet sunku buvo susitart kad jis butu atliekamas.tai ligonine kuri uz naturalu gimdyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 20, 18:16)
patariu pasiskaityt temute pradzioj smile.gif pries beveik 2 metus buvo mokamas kaina 200 lt bet sunku buvo susitart kad jis butu atliekamas.tai ligonine kuri uz naturalu gimdyma ax.gif

koks cia dar gali buti sunku susitart nesuprantu g.gif jei gimdyve nori reiskias nori,tam ir ligonine ,keistas tas Alytus
Atsakyti