Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(vivita @ 2012 11 23, 15:12)
tai sarasu turiu bent 5  biggrin.gif  bet matot jei raso kad vaika suvysto ligonines drabuziais tai kam kist savus as del to klausiu blush2.gif arba jei duoda ligonine savo naktinius blush2.gif

naktinius man dave tik kai i gimdykla vede, kai parveze i palata iskart noisi savo rubais persirengti. Vaikiukui irgi savo turejau, man mieliau paciai. salia gulejusi moteris renge ligonines tai leliukui net smakriuka megztinukas nugrauze nes ten tie rubeliai kieti kazkokie buna, nesvabru, kad egztas bet siurkstus. As tik uz savo daigtelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2012 11 23, 12:27)
As tai is vis gyvenime ligoninei negulejus tai nezinau ir neisivaizduoju tvarkos ju biggrin.gif
o ka jus i gimdykla nesetes? ar jie viska duoda, tik slepetes man ir vyrui, vaikiukui kojinytes?

su manim i gimdykla keliavo visa tase lotuliukas.gif o jei rimtai tai turejau min vandens ir savo tapkes.vyrui dave chalata nes kazkaip pamirsom jam rubus doh.gif blush2.gif buvo man atrodo su batais(nepamenu kad butu dave tuos maiselius batam g.gif )klausiau ar isimt drabuzelius vaikui pasake dabar nereik....ir prireike kaip sakiau 2tram aukste tik.aj dar toletini pasimkit.ranksluosti jei naudosites vonia ar dusu.chalatas nebutina silta ten...kojines patare nusiimt man ax.gif del kojinyciu nzn turejau savo bet sakau dar karta pradzioj vaika suvysto nieko nededa apart pamperso gimdykloj
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 23, 16:06)
su manim i gimdykla keliavo visa tase lotuliukas.gif o jei rimtai tai turejau min vandens ir savo tapkes.vyrui dave chalata nes kazkaip pamirsom jam rubus doh.gif  blush2.gif buvo man atrodo su batais(nepamenu kad butu dave tuos maiselius batam g.gif )klausiau ar isimt drabuzelius vaikui pasake dabar nereik....ir prireike kaip sakiau 2tram aukste tik.aj dar toletini pasimkit.ranksluosti jei naudosites vonia ar dusu.chalatas nebutina silta ten...kojines patare nusiimt man ax.gif del kojinyciu nzn turejau savo bet sakau dar karta pradzioj vaika suvysto nieko nededa apart pamperso gimdykloj

jo jo gimdykloje tai suvysto, paskui jau skyriuje kai apiprausia tada paklausia ar turit rubelius ir galima jau savus deti.
Atsakyti
As irgi linkstu link Alytaus, jau paskutines dieneles skaiciuojam....

Nu bet paaiskinkit man, kas cia per tvarka - valgyt duoda, o irankiu ne? doh.gif
nesamone kazkokia...cia rimtai? blink.gif
nes kiek ligoninej esu gulejus, visur irankius duodavo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2012 11 23, 21:06)

Nu bet paaiskinkit man, kas cia per tvarka - valgyt duoda, o irankiu ne? doh.gif

aš tuos įrankius buvau pamiršus, tai davė valdiškus ir nieko nesakė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2012 11 23, 20:06)

nu man kiek teko gulet neduodavo....aisku extra atveju rasdavo bet prasydavo turet savo....be to man tai pvz maloniau valgyt su savo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 23, 23:08)
nu man kiek teko gulet neduodavo....aisku extra atveju rasdavo bet prasydavo turet savo....be to man tai pvz maloniau valgyt su savo ax.gif

drinks_cheers.gif cia taip paciai kaip su naujagimio rubeliais. Vieniems taip kitiems kitaip.
Atsakyti
nu jo doh.gif tai tuoj ir su savais bliudais gal reikes vaziuot lotuliukas.gif

Gerai kad cia uzsukau ir perskaiciau, nes buciau net nepagalvojus apie toki dalyka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2012 11 24, 14:36)
drinks_cheers.gif  cia taip paciai kaip su naujagimio rubeliais. Vieniems taip kitiems kitaip.

taip:) pvz pries 9metus manes net neklause Vilniuj ar turiu rubelius renge savo rubeliais(ligonines)

QUOTE(Agneja @ 2012 11 24, 16:11)
nu jo doh.gif tai tuoj ir su savais bliudais gal reikes vaziuot  lotuliukas.gif

Gerai kad cia uzsukau ir perskaiciau, nes buciau net nepagalvojus apie toki dalyka doh.gif

nematau tame nieko blogo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2012 11 24, 17:11)
nu jo doh.gif tai tuoj ir su savais bliudais gal reikes vaziuot  lotuliukas.gif

Darote problema ten, kur jos visiskai nera. Kuo blogai savi yrankiai??? Argi tiek daug vietos uzims 3vnt?
As kiek pamenu tai ligonineje visada reikejo savo tureti, ir man asmeniskai daug mieliau valgyti su savais yrankiais negu valdiskais.
Atsakyti
atkeliauju dar su vienu klausimu smile.gif
o kaip vyrui reikia rengtis? neduoda kazkokio chalato? zinau kad tapkes savo reikia tureti, o toliau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2012 11 28, 10:46)
atkeliauju dar su vienu klausimu smile.gif
o kaip vyrui reikia rengtis? neduoda kazkokio chalato? zinau kad tapkes savo reikia tureti, o toliau... g.gif

maniskiui dave balta chalata ax.gif o seip tegu rengias kad butu patogu.maike kokia ir treningas pvz ax.gif
Atsakyti