Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(lili* @ 2012 11 16, 12:35)
o jūs nemanot, kad taip ir yra ?

mano nuomonė ir patirtis kita ir tai ne tik apie gimdymą kalbant

Apie gimdyma kalbant tai nemanau, kad taip yra. ( gal naivuole esu). Bet nejau duos gimdyvei numirti ant stalo? O kita vertus, uz tave to darbo niekas nepadarys.

Kartojuosi, cia kiekvienas turi savo nuomone ir poziuri, as parasiau tai, ka as manau.
Atsakyti
QUOTE(lincikasster @ 2012 11 15, 18:33)
nedaviau ir niekad neduosiu, nors vaišių galima visada duoti, bet ne pinigų.

niekada niekam nedaviau ir neduosiu...o dar niekad nesu nusivylusi nei gydytojais, nei mokytojais, nei.... drinks_cheers.gif

QUOTE(emigrante @ 2012 11 16, 10:53)
Jeigu tariamasi is anksto tai cia kita situacija, bet kisimas pinigu i kisene, neva tu man geriau kazka padarysi tai visiska nesamone doh.gif  doh.gif negaliu pakest tokiu dalyku(bet cia velgi kiekvienam savo ir kiekvieno nuomone skirtinga).

1000 kartų taip drinks_cheers.gif

QUOTE(emigrante @ 2012 11 16, 19:53)
Apie gimdyma kalbant tai nemanau, kad taip yra. ( gal naivuole esu). Bet nejau duos gimdyvei numirti ant stalo? O kita vertus, uz tave to darbo niekas nepadarys.

Kartojuosi, cia kiekvienas turi savo nuomone ir poziuri, as parasiau tai, ka as manau.

vat būtent...ką tas gydytojas ar akušerė? bet kokiu sunkiu atveju sprendžia kaip padėti gimdyvei, bet ne kaip išstumti, visą darbą atlieka tik pati gimdyvė drinks_cheers.gif

gimdžiau du vaikus pamečiui, pas skirtingas akušeres, nesirinkau pas ką, o visas personalas tikrai nuostabus ir prieš ir per ir po gimdymo....pirmiausia pačios turim nusiteikti žmogiškai, kad ir kaip skauda tuo metu, bet gi žinom kodėl skauda mirksiukas.gif ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2012 11 16, 11:35)
o jūs nemanot, kad taip ir yra ?

mano nuomonė ir patirtis kita ir tai ne tik apie gimdymą kalbant

as nemanau schmoll.gif pagimdziau 2 niekam nieko nedavus ir tikrai nemaciau skirtumo prieziuros tarp manes ir davusiu(buvo kaip palygint) cia tik kvailas isitikinimas...kad duosiu tai bus geriau..
Atsakyti
Na kaip ir linkstu gimdyti alytuje smile.gif
gal galit pasidalint info ka duoda ten ir ka butinai reikia tureti smile.gif na pvz ar vaika tik gimusi savo drabuzeliais aprengia ar galiu as duoti ( kaip jus daret), gimdymui naktinius duoda? irankiai, toletinis savo? kaip maistas ten? ar yra galimybe kad vyras miegotu salia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2012 11 20, 08:46)
gal galit pasidalint info ka duoda ten ir ka butinai reikia tureti smile.gif  na pvz ar vaika tik gimusi savo drabuzeliais aprengia ar galiu as duoti ( kaip jus daret), gimdymui naktinius duoda? irankiai, toletinis savo? kaip maistas ten? ar yra galimybe kad vyras miegotu salia? blush2.gif

tik gimusi suvysto, tada perkelus i antra auksta ateina ir paklausia kaip rengt ju drabuzeliais ar turit savo.as turejau maiseli paruosus tai padaviau.pamperso net gimdykloj tuo metu nereikejo savo uzdejo smile.gif
gimdymui dave po gimdymo pries pervezant i antra auksta vel perrenge savais(ligonines)
taip irankius reik turet savo kaip aisku ir toletini
maistas ot kaip ir ligonines...ir tikrai nederina kad maitininanti(man po gimdymo atnese pupeliu sriubos)
30 berods lt ar 32 ir vyras miega salia smile.gif tik nzn uz para ar uz visa laika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 20, 12:26)
tik gimusi suvysto, tada perkelus i antra auksta ateina ir paklausia kaip rengt ju drabuzeliais ar turit savo.as turejau maiseli paruosus tai padaviau.pamperso net gimdykloj tuo metu nereikejo savo uzdejo smile.gif
gimdymui dave po gimdymo pries pervezant i antra auksta vel perrenge savais(ligonines)
maistas ot kaip ir ligonines...ir tikrai nederina kad maitininanti(man po gimdymo atnese pupeliu sriubos)
30 berods lt ar 32 ir vyras miega salia smile.gif tik nzn uz para ar uz visa laika smile.gif

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2012 11 20, 14:16)
labai aciu 4u.gif

ner uz ka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2012 11 20, 09:46)
gal galit pasidalint info ka duoda ten ir ka butinai reikia tureti smile.gif  na pvz ar vaika tik gimusi savo drabuzeliais aprengia ar galiu as duoti ( kaip jus daret), gimdymui naktinius duoda? irankiai, toletinis savo? kaip maistas ten? ar yra galimybe kad vyras miegotu salia? blush2.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 20, 11:26)

Ddziuljeta viską tiksliai susakė, man tik vietoj pupelių buvo kopūstų sriuba biggrin.gif bet gi ne esmė...galima ir nevalgyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2012 11 22, 22:39)
Ddziuljeta viską tiksliai susakė, man tik vietoj pupelių buvo kopūstų sriuba  biggrin.gif  bet gi ne esmė...galima ir nevalgyti  4u.gif

buvo paskui ir kopustu biggrin.gif taip galima nevalgyt bet tada reik kad kazkas pasirupintu maistu tau:) gerai jei esi su vyru tuo metu ar esi is alytaus ..o jei ne.. nu zodziu ne esme smile.gif

aj kas man dar nepatiko kad lekstes issinest reikdavo paciom...i virtuvele..kazkaip keistai...o jei mamyte sunkiai juda?kisk i kisene isnes? g.gif smile.gif
bet visa kita auksciausias lygis thumbup.gif
Atsakyti
As tai is vis gyvenime ligoninei negulejus tai nezinau ir neisivaizduoju tvarkos ju biggrin.gif
o ka jus i gimdykla nesetes? ar jie viska duoda, tik slepetes man ir vyrui, vaikiukui kojinytes?
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2012 11 23, 13:27)
As tai is vis gyvenime ligoninei negulejus tai nezinau ir neisivaizduoju tvarkos ju biggrin.gif
o ka jus i gimdykla nesetes? ar jie viska duoda, tik slepetes man ir vyrui, vaikiukui kojinytes?

Argi jums jusu gydytoja nedave bukletelio, kuriame viskas labai aiskiai ri graziai isdestyta ko reikia mazyliui, mamai ir net teciui 4u.gif
pasigooglinus taipogi labai daug info, viena is ju cia: http://www.mamoszurn...m...t&task=view
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emigrante: 23 lapkričio 2012 - 13:09
QUOTE(emigrante @ 2012 11 23, 12:07)
Argi jums jusu gydytoja nedave bukletelio, kuriame viskas labai aiskiai ri graziai isdestyta ko reikia mazyliui, mamai ir net teciui 4u.gif
pasigooglinus taipogi labai daug info, viena is ju cia: http://www.mamoszurn...m...t&task=view

tai sarasu turiu bent 5 biggrin.gif bet matot jei raso kad vaika suvysto ligonines drabuziais tai kam kist savus as del to klausiu blush2.gif arba jei duoda ligonine savo naktinius blush2.gif
Atsakyti