Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(rugiaziede @ 2012 01 14, 14:25)
Gal yra tokiu mamu kurioms Alytuje gimdymo metu taike akupunktura? Idomu kokie atsiliepimai....

patys geriausi atsiliepimai thumbup.gif man taikė akupunktūrą ir esu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
bet nejaugi Jums nueme skausma visiskai? labai idomu kaip veike akupunktura?
Atsakyti
QUOTE(lincikasster @ 2012 01 14, 17:55)
patys geriausi atsiliepimai thumbup.gif man taikė akupunktūrą ir esu labai dėkinga 4u.gif

Gal galit papasakot placiau, kaip veike, pasiule si metoda ar praset pati? mokama ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiaziede: 15 sausio 2012 - 11:40
QUOTE(rugiaziede @ 2012 01 14, 13:25)
Gal yra tokiu mamu kurioms Alytuje gimdymo metu taike akupunktura? Idomu kokie atsiliepimai....

man taike:)

QUOTE(AgathaGray @ 2012 01 15, 11:30)
bet nejaugi Jums nueme skausma visiskai? labai idomu kaip veike akupunktura?

nenueme bent man,visiskai(tikrai ne tas pats kaip po epiduro)tiesiog gimdymas buvo greitas ir manau kad akupunktura dar labiau viska pagreitino smile.gif
QUOTE(rugiaziede @ 2012 01 15, 11:39)
Gal galit papasakot placiau, kaip veike, pasiule si metoda ar praset pati? mokama ar ne?

kai pagulde i gimdykla,pati akusere atejo su adatelem ir pasiule.sako padarysiu akupunktura ar norit.sakau noriu tik adatu bijau lotuliukas.gif sako pazekit jos mazutytes.nu zodziu saremiai buvo kas 5 min po akupunkturos jau kas 2 doh.gif akusere sake oho kokia reakcija i adatu baime lotuliukas.gif ka as zinau kokias 15 min ramiau buvo,tik jau neuzilgo gimdziau tai nzn,mat jas ten reikia karts nuo karto pajudint.paslauga nemokama:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 15 sausio 2012 - 12:00
stebuklo nebūna nuo akupunktūros, bet gimdymą bent man manau palengvino ir skausmą sumažino. .dūriai neskausmingi.Alytuje akupunktūrą praktikuoja nemokamai.ir adatėlių gali sudūrti nemažai-tiesiog nebijokit prašyti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.Ar ALYTAUS GIMDYKLOJ EPIDŪRINĮ NUSKAUSMINIMĄ DARO?
Atsakyti
QUOTE(Rokė @ 2012 01 16, 15:30)
Sveikos.Ar ALYTAUS GIMDYKLOJ EPIDŪRINĮ NUSKAUSMINIMĄ DARO?

Maciau kainyne yra, tai turbut daro
Atsakyti
daro,kainuoja 200lt.bet nepraktikuoja, ir nelabai nori daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lincikasster @ 2012 01 15, 14:09)
stebuklo nebūna nuo akupunktūros, bet gimdymą bent man manau palengvino ir skausmą sumažino. .dūriai neskausmingi.Alytuje akupunktūrą praktikuoja nemokamai.ir adatėlių gali sudūrti nemažai-tiesiog nebijokit prašyti 4u.gif

nu man net po siule nes galva skaudejo, bet esu pakankamai kantri matomai lotuliukas.gif tai nesidariau.

kam jum tie epidurai? jie nera super gerai paciai mamai. manau kad pakentet truputuka galima (tai naturalu) va man dare cp sakysit ir kas cia ipatingo. o turiu tokia ipatinga nervu struktura kad man puse normaliai nenusiskausmino. galit isivaizduot ka reikia jauti kaip tave pjauna? siaubas. rekt pradejau. tai saunuole anesteziologe nuramino dave kazkokiu vaistu (suleido) dar duju dave pakvepuot ir viskas gerai. manau kad naturalus skausmas yra naturalu. aisku cia kiekvienos pasirinkimas. jei pati gimdyciau tai savo organizmo neforsuociau vaistais ir taip visokio s.. gaunam, bet kaip sakau kiekvienas renkasi kaip jam geriau. nesmerkiu kurios darosi tas epiduras vel kartojuos kiekvieno reikalas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2012 02 06, 14:47)
nu man net po siule nes galva skaudejo, bet esu pakankamai kantri matomai lotuliukas.gif  tai nesidariau.
kam jum tie epidurai? jie nera super gerai paciai mamai. manau kad pakentet truputuka galima (tai naturalu) va man dare cp sakysit ir kas cia ipatingo. o turiu tokia ipatinga nervu struktura kad man puse normaliai nenusiskausmino. galit isivaizduot ka reikia jauti kaip tave pjauna? siaubas. rekt pradejau. tai saunuole anesteziologe nuramino dave kazkokiu vaistu (suleido) dar duju dave pakvepuot ir viskas gerai. manau kad naturalus skausmas yra naturalu. aisku cia kiekvienos pasirinkimas. jei pati gimdyciau tai savo organizmo neforsuociau vaistais ir taip visokio s.. gaunam, bet kaip sakau kiekvienas renkasi kaip jam geriau. nesmerkiu kurios darosi tas epiduras vel kartojuos kiekvieno reikalas.  mirksiukas.gif

ir man nenusiskausmino. ir ne viena puse. Gal cia ne musu kunai o anesteziologes klaidos? doh.gif
Atsakyti
vienos apie epidūrą kalba kitos apie akupunktūrą, nemaišykit sąvokų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2012 02 06, 16:37)
ir man nenusiskausmino. ir ne viena puse. Gal cia ne musu kunai o anesteziologes klaidos? doh.gif

zinok pirmavilniui gimdziau tai ir buvo kad ta puse blogai nusiskausmino. tad abejoju kad cia anesteziologes kalte.
Atsakyti