QUOTE(Apola @ 2012 01 08, 14:49)
gimdziau gruodi
nezinau kodel man taip "pasiseke"
kai atvykau buvo tik viena gimdyve (veliau isvis visai parai likau viena), bet kazkodel "laisvu" gimdyklu nebuvo
ta "gimdykla" kurioj as buvau, yra jau uz 4 gimdyklos, kas gimde Alytuje zino, ten uz posukio, koridoriaus gale ir, sakau, net pavadinimo ant jos "gimdykla" nera
tas labai nustebino, nes per paskaiteles labai jau gyresi nauja iranga, naujom lovom
beje, busimom gimdyvem dar vienas patarimas... gal ir primytivu, bet WC popieriaus NERA
turekite savo
Tai ir yra 4ta gimdykla. As irgi joje gimdziau. Paklausiau i kuria cia mane gimdykla guldot, kad zinociau ka vyrui pasakyti, nes ant duru nera numerio. Sako i ketvirta. sakau, bet ketvirta ant kitos gimdyklos duru parasyta. Akusere pradejo juoktis, sako ot jus nepasitikit niekuo. Ir parode, kad i ketvirta gimdykla yra du iejimai. Vienas su uzrasu ant duru. O kitas be nieko. Jei eitum per ta, kur su uzrasu, tai dar pakliutum i prieskambari, kur yra praustuves rankoms praustis.(kaip ir pries visas kitas gimdyklas). O per tas kitas duris pakliuni tiesiai i gimdykla.Todel per jas ir veda nestukes. Desiniau prie lango yra is gimdyklos durys i tualeta ir vonia, o kairiau i ta kambariuka per kuri ieitum i gimdykla, jei eitum per tas duris, kur raso 4ta gimdykla. Oho kad paaiskinau, ar ka supratot?
Beje, baldai man ten nauji pasirode