QUOTE(tamsi26 @ 2011 10 04, 15:42)
Sveiki. Prieš metus gimdžiau pirmagimę Alytuj. Priežiūra buvo labai gera. Bet nepatiko labai stipri ventiliacija gimdykloj, ypač vonios kambary, net marškiniai plevėsuoja ten būnant. Po gimdymo pasireiškė stiprus šlapimo pūslės ir inksto uždegimas. Spėju, kad dėka tos ventiliacijos, nes turiu silpną šlapimo pūslę ir net vasarą negaliu eit į lauko tualetą. Menkiausias pūstelėjimas į uodega man baigiasi uždegimu. Dabar laukiuosi antro kūdikio ir labiausiai bijau ne gimdymo, o Alytaus gimdyklų dėl tos nenormalios traukos
Kas neseniai gimdėt, pasidalinkit įspūdžiais, gal jau ten sureguliavo tuos skersvėjus?
del ventiliacijos tai oj kaip mane jo nervino
dar gimdykloj kazkaip ne taip buvau tik pora kart tolete bet aisku nepatiko man ta trauka.o dar kai gimdziau ten kazkas sugedo tai kaip pasmirdo dumais
mane i toleta nuvare o ten kruva vyruku kazka patvarke
palatoj(gulejau8)dar diena nieko o vat vakare net salta budavo.nors buvo birzelio galas maziukes rankytes nuolat saltos budavo klojau net keliais adijalais
dar nervindavo tas burzgimas
o islipus is lovos traukdavo per kojas
ten kazkas negerai su ju ventiliacija.buvo net atejus klaust ar netrukdotada kazka paregulevo bet vistiek nervino
beje 8 palatoj ner salto vandens.kalbejau su balandi gimdziuse tai ir tada jau nebuvo.gerai kad tas karstas nera verdantis,bet vistiek per karstas
o visa kita man patiko