visumoj, man atrodo, kad per mazai alytuj cp daro, kad atmusta ranka jau butu.
QUOTE(AgathaGray @ 2011 09 11, 16:31)
visumoj, man atrodo, kad per mazai alytuj cp daro, kad atmusta ranka jau butu.
nu nemanau nes vilniaus gimdymo namuose atmuse ten jau gerai rankas o va vistiek ipjauna
QUOTE(AgathaGray @ 2011 09 11, 14:36)
aisku, kad cia gal pletku lygy, bet praeita savaite darzely moterys kalbejo, kad gerb. skyriaus vedejas dare cp ir netycia ibreze naujagymiui veideli.... nezinau kaip tai imanoma, bet kazkas matyt buvo, jei sneka Musu kaime.
cia jau baisoka
Nu va prigasdinot teks keliauti i Kauna
QUOTE(bbiitute @ 2011 09 11, 21:56)
teks keliauti i Kauna
Linkiu, kad Kaune taip neatsitiktu, nes mano kaimynes mergytei Kaune i zanduka prie ausytes ipjove
nesigazdinkit visur visko buna. ir kaune vaikiukus numarina su savo neveiksnumu tad kaip lempa taip ir bus ar kaune ar alytuje.
as kaip po cp gulejau alytuje tai manim rupinosi tikrai tokio rupescio nebuciau gavusi kaune ten konvejeriu varo ir dzin visiems
as kaip po cp gulejau alytuje tai manim rupinosi tikrai tokio rupescio nebuciau gavusi kaune ten konvejeriu varo ir dzin visiems
Rinkciausi tik Alytu, nes visur visko atsitinka. Man pirma karta irgi dare cp, tai taip po operacijos visi sokinejo, rupinosi, o niekam nieko nedaviau, gulejau as beveik savaite, tai nakciai visada pasiimdavo mergyte, kad pati galeciau pailset, o va draugei dare Kaune cp, tai vaika paliko ta pacia nakti, nes ten visiem dzin ar tu atsikelsi ar ne, o naujagimiu tuo metu buvo gal 80.
QUOTE(mikute000 @ 2011 09 12, 22:24)
Rinkciausi tik Alytu, nes visur visko atsitinka. Man pirma karta irgi dare cp, tai taip po operacijos visi sokinejo, rupinosi, o niekam nieko nedaviau, gulejau as beveik savaite, tai nakciai visada pasiimdavo mergyte, kad pati galeciau pailset, o va draugei dare Kaune cp, tai vaika paliko ta pacia nakti, nes ten visiem dzin ar tu atsikelsi ar ne, o naujagimiu tuo metu buvo gal 80.
visu 100proc sutinku. as ir uz alytu. ir 3 vaika ten gimdysiu, aisku tik cp pagalba.
QUOTE(pjurgitukas @ 2011 09 13, 12:01)
visu 100proc sutinku. as ir uz alytu. ir 3 vaika ten gimdysiu, aisku tik cp pagalba.
Jau visai galvuke apsisuko
Bukit gerutes kurios dareties CP Alytuje parasykit pas kokius daktariukus
Labai aciu
Galima i AZ
Tik uz Alytu
QUOTE(bbiitute @ 2011 09 24, 17:09)
Jau visai galvuke apsisuko
Labai aciu
Galima i AZ
Labai aciu
Galima i AZ
kiek as supratau, tai cp ten daro tik vedejas. Gal ir klystu..
QUOTE(rabuska @ 2011 09 25, 17:12)
Tik uz Alytu
Papildyta:
QUOTE(saulute85 @ 2011 09 25, 20:57)
kiek as supratau, tai cp ten daro tik vedejas. Gal ir klystu..
Lyg minejo kad daro visi tik Tarutiene jau ne
kiek as zinau tai visi gali bet dazniausiai daro skyriaus vedejas o jei ekstra tai kas tuometu budi tas ir daro