Įkraunama...
Įkraunama...

KOS SALA

QUOTE(kufu @ 2011 05 06, 14:09)
Paziurejau nuorodoj, kad keltas is Kos i Santorini penkias valandas plaukia, o is kretos 2, kazi bus susigundanciu.. g.gif

kiek pamenu, iš Kretos plaukdavo dveji keltai. greitaeigis ir lėtaeigis. greitaeigis apie 2 valandas, o lėtaeigis (ten ir vakarienę duodavo) - daugiau nei dvigubai ilgiau. pgl žemėlapį atstumas nuo Kretos iki Santorini yra mažiau 1,5 karto mažesnis už atstumą nuo Kos. tai va ir įdomu, čia greitasis ar lėtasis keltas. ar vidurinis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 06, 15:31)
kiek pamenu, iš Kretos plaukdavo dveji keltai. greitaeigis ir lėtaeigis. greitaeigis apie 2 valandas, o lėtaeigis (ten ir vakarienę duodavo) - daugiau nei dvigubai ilgiau. pgl žemėlapį atstumas nuo Kretos iki Santorini yra mažiau 1,5 karto mažesnis už atstumą nuo Kos. tai va ir įdomu, čia greitasis ar lėtasis keltas. ar vidurinis  lotuliukas.gif

o gal kainas zinot is kos i santorini? nes is kreto tai jau labai bragu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 06, 14:31)
kiek pamenu, iš Kretos plaukdavo dveji keltai. greitaeigis ir lėtaeigis. greitaeigis apie 2 valandas, o lėtaeigis (ten ir vakarienę duodavo) - daugiau nei dvigubai ilgiau. pgl žemėlapį atstumas nuo Kretos iki Santorini yra mažiau 1,5 karto mažesnis už atstumą nuo Kos. tai va ir įdomu, čia greitasis ar lėtasis keltas. ar vidurinis  lotuliukas.gif

Speju, kad cia su tuo greitaeigiu 5 valandos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Grafaite @ 2011 05 06, 14:38)
o gal kainas zinot is kos i santorini? nes is kreto tai jau labai bragu  verysad.gif

31,5 EUR vienam zmogui i viena puse ekonomine klase mirksiukas.gif Tik plaukimas nakti gaunas.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kufu: 06 gegužės 2011 - 14:42
QUOTE(VVaiva @ 2011 05 06, 13:16)
Vejelis gerai, kai karsta ir kai jis lengvas, malonus. Bet jei pucia, kad net plaukai plasnoja, tai man nepatinka  rolleyes.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Psalidi viena viesbuti ziurineju, iki Koso netoli, bet gal ir ten bus vejas  g.gif Paciam Kose tai tikrai, jau ir pati apsisprendziau, kad nenoriu  drinks_cheers.gif O kas dar netoli?  g.gif Tigaki arba Lambi g.gif
Koks dar kurortas fainas? Kardamenoj daug viesbuciu, ten lyg pakrante grazi?  g.gif
Papildyta:

doh.gif Aha... Geriau buciau neziurejus  doh.gif

As ir buvau prie Koso issirinkus, Lambi, Blue Lagoon Resort, bet paskaiciau, kad labai vejas toj pusej salos. Siaip gal negasdintu, jei kelione nebutu jau rytoj ir prognoze nebutu 18-19 laipsniu doh.gif
Tai greitai pakeiciau planus i Kardamena, ir i ten, kur kaip supratau puse Lietuvos vaziuoja - Mitsis Norida Beach. Ir sutaupiau dar 800 Lt smile.gif
Bus matyt kaip ten bus g.gif
Atsakyti
Kai skaitau, kaip planuojat su taksu vaziuoti apsigyvene netoli Koso, taigi nepamirskit, kad nuo salos viduryje esancio oro uosto iki Koso vos 30 km, o nuo salia esanciu viesbuciu iki Koso pescia galima per pora minuciu nueiti. Visa sala autobusu per 40 min pravaziavom. Kitokie ten atstumai, pvz nuo Platani kur yra izymieji Hipokrato sodai iki Koso centro atejom pesciom per 15 min.

del veju, dabar, kaip, jie sako, ziemos metu, yra pietiniai vejai, veliau matyt pasikeicia. Praeita savaite Kose nebuvo jokiu veju, Kefalos buvo.

Lambi taip pat vejo jokio nebuvo, tik siuksliu papludimyje siek tiek, bet gal susirinks. O nuo Koso iki Lambi, tai net nezinau, gal kokios 10-12 minuciu, o papludimiu einant isvis nesijaucia, kur jau tas Lambi prasidejo...

atsipalaiduokit ir vaziuokit nesukdami galvos del veju, atstumu ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulkute: 06 gegužės 2011 - 14:53
QUOTE(kufu @ 2011 05 06, 14:42)
Speju, kad cia su tuo greitaeigiu 5 valandos doh.gif
31,5 EUR vienam zmogui i viena puse ekonomine klase mirksiukas.gif Tik plaukimas nakti gaunas.. unsure.gif

jei plaukimas naktį, tai spėčiau kad lėtaeigis g.gif ir berods lėtaeigiame mažiau užsupa nei greitaiegiame.

QUOTE(bulkute @ 2011 05 06, 14:52)
del veju, dabar, kaip, jie sako, ziemos metu, yra pietiniai vejai, veliau matyt pasikeicia. Praeita savaite Kose nebuvo jokiu veju, Kefalos buvo.

kaži, gegužės gale dar žiema ar jau vasara? lotuliukas.gif nes pasirinkau pietinę pusę kad mažiau vėjuota būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 06, 15:02)
jei plaukimas naktį, tai spėčiau kad lėtaeigis  g.gif  ir berods lėtaeigiame mažiau užsupa nei greitaiegiame.

Zinok, mes su greitaeigiu keltu plaukem nuo Patmos salos iki Kos, tai 3 valandas truko, tai abejoju, ar spetu iki Santorini nuplaukt.. g.gif
Bet dabar pagalvojau, aisku, kad keltas kiekvienoj saloj stojo.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kufu: 06 gegužės 2011 - 15:10
Mes irgi rinkomes viesbuti, o ne kurorta. Kazkaip nemanau kad Kardamenoj dienos metu bus daug girtaujanciu. O vakarais visvien negastroliuosim su vaikais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 06 gegužės 2011 - 15:40
Man tai iskilo klausimas, kazi pas graikus veikia kaip pas turkus, kad duodi pinigeliu reception'e ir duoda geresni kambari. Kretoj kazkaip iskart gera buvom gave, tai neteko prasyt...
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2011 05 06, 20:45)
Man tai iskilo klausimas, kazi pas graikus veikia kaip pas turkus, kad duodi pinigeliu reception'e ir duoda geresni kambari. Kretoj kazkaip iskart gera buvom gave, tai neteko prasyt...

keturis kartus pas turkus buvau, nereikejo jokio pinigelio smile.gif Nu tiksliau 3,5 kartus gavom iskart gerus kambarius, o 0.5 karto tenka, kai teko patrepset kojele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 06, 20:48)
keturis kartus pas turkus buvau, nereikejo jokio pinigelio smile.gif Nu tiksliau 3,5 kartus gavom iskart gerus kambarius, o 0.5 karto tenka, kai teko patrepset kojele  biggrin.gif

Jauciu cia laimes dalykas, as buvau 3 kartus, tai vienakart teko duot pinigelio, nepagalvojau kad galima patrepset kojele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2011 05 06, 20:50)
Jauciu cia laimes dalykas, as buvau 3 kartus, tai vienakart teko duot pinigelio, nepagalvojau kad galima patrepset kojele biggrin.gif

kojele trepsejom, kad negyvent rusyje biggrin.gif O siaip visad puikiai buvo. Tiesa, tas kamabarys "su vaizdu" tiek ir tereikalingas smile.gif Jeigu gauni gera, tai miela malonu, bet duot pinigeli..... Aisku, kiekvienam pagal save sprest smile.gif
Atsakyti