Įkraunama...
Įkraunama...

KOS SALA

Noretum kad degintusi smile.gif viesbucius ziuri smile.gif Ir po lakso wink.gif O jei trumpai - Mitsis viesbuciai ispustas reikalas, nezinau uz ka ten pinigus moketi... Jei papludiniai geriausi - Tigami, Masticihari ir dar keli vakarineje zonoje, jie man primena lietuviskus, smelis ir kopos. Jei viesbuciai - superninis Caravia beach, na bet cia gal kai kam gali nepatikti, kambariai maziukai, viesbutis 4*, taciau zaluma, pliazas , viska atperka.... Gaia Royla Gaia Palace- -pliazas geras, taciau iseiti nera kur. Atlantis beach, apolon, tikrai neblogi, miesto centre, aisku vertinciau kaip 3*. Tiesa nepirkite Kos princes - nes sake, kad ir kaina gera, taciau atsliepimai cherniovi.

Ryt dar kelis viesbucius pasiziuriu ir namo...

O Helona Hilton super, tikras relaxas, siandien sugedo privatus abaseinas, tai dave villa per du aukstus... Ech.... Velniop ta Turkija, ilsekimes kaip zmones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 06 09, 16:09)
O Helona Hilton super, tikras relaxas, siandien sugedo privatus abaseinas, tai dave villa per du aukstus... Ech.... Velniop ta Turkija, ilsekimes kaip zmones smile.gif

po kiek alus Hiltone ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2011 06 09, 15:14)
Ou jeeeee, tai mano mergytės džiaugsis smėliuku  thumbup.gif  thumbup.gif Ačiū už transliaciją biggrin.gif  4u.gif

taip, smėliukas baltas ir labai labai mielas... sakyčiau tokio pas mus tik Nidoj yra, na gal Smiltynėj.. bet kitur, ne toks kaip ten... ten labai gražu... kad tik vėjo nebūtų, nes buvo geg.vid. baisulingas doh.gif O kaip Udrius sako "kopos"- na nežinau kur jos tokios... tam šiauriniam kiek pravažiavom - tai lyguma pleže... mirksiukas.gif na gal ko nemačau
Atsakyti
Udriau, o gal ir Continental Palace viesbuti matet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 06 09, 14:50)
o tai duty free nupirkus koki buteli to litro, dar gali kazkur tikrinti? jei isides i bagaza? as galvojau, akd jau jokiu patikru praejus i duty free daugiau nera.....

ne, turėjau omeny ne patikros dalykus, o "lauktuvių kaštus". jei reikia parvežti daug kam lauktuvių Metaxos, tai kiekvienam po litrą temti... ir kainuoja, ir svoris didelis. todėl patogiau nupirkti po mažiuką 250 ml ar 500 ml buteliuką, kokių būna parduotuvėse. užtat ir sakau, kad parduotuvėse tokiu yra, o štai duty free gali ir nebūti.

QUOTE(Skorpe @ 2011 06 09, 15:04)
dekui, as irgi planuoju per cia uzsisakyti, tik mus domina ir vakariene, tai gal pavyks ka rasti uz gera kaina, vis dar tikiuosi:D

paieškokit www.travelrepublic.co.uk

QUOTE(Udrius @ 2011 06 09, 15:09)
Noretum kad degintusi smile.gif viesbucius ziuri smile.gif Ir po lakso wink.gif O jei trumpai - Mitsis viesbuciai ispustas reikalas, nezinau uz ka ten pinigus moketi...

hm, žiūrint kokius pinigus. tiek, kiek mokėjau, tai buvo pigiausias mano lankytas 5* AI viešbutis ir be jokios abejonės geriausas. ir to nepamatai tik užėjęs į recepciją, gali pamatyt tik pagyvenęs ten parą kaip minimum. na, kad pamatytum visas teikiamas paslaugas ir malonumus. aš čia kalbu apie šeimyninį poilsį. na, tokios detalės kaip "lunaparkinės karuselės" vaikams po kurių vaikus apdalina cukraus vata ar popkornais... absuliuciai geros kokybės sushi užkandinė, kur duoda sushi ne kokius tai parodijas, o su normaliais skraiduolių ikrais, krevetėm ir t.t. gali vidurdienį nepėdinti į pagr.restoraną o stabtelėt bet kurioj iš šešių užkandinių pakeliui...
poilsiui dviems suaugusiems tikiu yra iš esmės egzotiškesnių ir kitokiškesnių viešbutukų, bet šeimai su mažais vaikais - tai neprilygstama. o ir interjeras išties gražus viešbučio, kur netaupyta kambarių sąskaita.
be jokios abejonės pasaulyje yra ir geresnių viešbučių, bet šis tiesiog toks, kad galėčiau ramiai rekomenduoti kitiems, ko turbūt nepadaryčiau nei vienam lankytam Turkijos, Egipto, Kretos viešbučiui. na ok, Turkišką Papillon Zeugma rekomenduočiau biggrin.gif ten arbūzą su išimtom sėklytėm net pliažan atneša.

bet vėlgi, mokėti tiek, kiek Mitsis Blue Domes dabar (tarkim liepą) kainuoja tikrai nematyčiau prasmės. už tiek pinigų nedaug pridėjus jau ir Tailandas išeina biggrin.gif
minusai yra apskritai apylinkė, kurioje šis viešbutis yra, ir žalumos, natūralios, gamtinės žalumos stoka. o smulkūs akmenukai man pvz yra pliusas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 09 birželio 2011 - 21:07
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 09, 22:05)
hm, žiūrint kokius pinigus. tiek, kiek mokėjau, tai buvo pigiausias mano lankytas 5* AI viešbutis ir be jokios abejonės geriausas. ir to nepamatai tik užėjęs į recepciją, gali pamatyt tik pagyvenęs ten parą kaip minimum. na, kad pamatytum visas teikiamas paslaugas ir malonumus. aš čia kalbu apie šeimyninį poilsį. na, tokios detalės kaip "lunaparkinės karuselės" vaikams po kurių vaikus apdalina cukraus vata ar popkornais... absuliuciai geros kokybės sushi užkandinė, kur duoda sushi ne kokius tai parodijas, o su normaliais skraiduolių ikrais, krevetėm ir t.t. gali vidurdienį nepėdinti į pagr.restoraną o stabtelėt bet kurioj iš šešių užkandinių pakeliui...
poilsiui dviems suaugusiems tikiu yra iš esmės egzotiškesnių ir kitokiškesnių viešbutukų, bet šeimai su mažais vaikais - tai neprilygstama. o ir interjeras išties gražus viešbučio, kur netaupyta kambarių sąskaita.
be jokios abejonės pasaulyje yra ir geresnių viešbučių, bet šis tiesiog toks, kad galėčiau ramiai rekomenduoti kitiems, ko turbūt nepadaryčiau nei vienam lankytam Turkijos, Egipto, Kretos viešbučiui. na ok, Turkišką Papillon Zeugma rekomenduočiau biggrin.gif ten arbūzą su išimtom sėklytėm net pliažan atneša.

bet vėlgi, mokėti tiek, kiek Mitsis Blue Domes dabar (tarkim liepą) kainuoja tikrai nematyčiau prasmės. už tiek pinigų nedaug pridėjus jau ir Tailandas išeina biggrin.gif
minusai yra apskritai apylinkė, kurioje šis viešbutis yra, ir žalumos, natūralios, gamtinės žalumos stoka. o smulkūs akmenukai man pvz yra pliusas biggrin.gif

drinks_cheers.gif Visiskai sutinku. Viesbuciu Mitsis Blue Domes esu daugiau nei patenkinta thumbup.gif Nebuvo prie ko prikibti. Personalas nerealus. Maistas ivairus ir skanus. Kambariai erdvus ir jaukus. Zodziu viskas labai patiko wub.gif
Daugumos apsilankiusiuju atsiliepimai yra labai geri, negali gi dauguma klysti mirksiukas.gif O jei su viesbuciu susipazisti tik uzbeges ir zvilgtelejes kaip ten kas atrodo, tai gali ir is nuotrauku pasiziuret internete biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
O gal kam teko apsistoti Iberostar Kipriotis Panorama & Suites Hotel (Psalidi Area A Psalidi Kos Greece), ydomu butu isgirsti nuomone apie aptarnavima, maista, kambarius ir aisku papludimius ax.gif Neuzilgo keliausim ten, noretusi, kad viskas eitusi sklandziai ir dar klausimas ar pirkot kas ten pampersus, galvoju kiek cia ju pasiimti, kad nepritruktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytem @ 2011 06 10, 00:09)
O gal kam teko apsistoti Iberostar Kipriotis Panorama & Suites Hotel (Psalidi Area A Psalidi Kos Greece), ydomu butu isgirsti nuomone apie aptarnavima, maista, kambarius ir aisku papludimius ax.gif Neuzilgo keliausim ten, noretusi, kad viskas eitusi sklandziai ir dar klausimas ar pirkot kas ten pampersus, galvoju kiek cia ju pasiimti, kad nepritruktu biggrin.gif

Pirmadienį grįžau iš Iberostar Panorama Family mirksiukas.gif Tai man labai patiko - maistas super, vaizdas nuo kalno labai gražus, tiesa prie jūros nesimaudžiau toje vietoje, nes krantas nekoks schmoll.gif Bet iš esmės visa kita man buvo labai gerai. Ir kambariai labai erdvūs (iš dviejų kambarių). Šis viešbutis yra šalia jūsų minėtų, tai lygis manau panašus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(A14 @ 2011 06 10, 08:43)
Pirmadienį grįžau iš Iberostar Panorama Family mirksiukas.gif Tai man labai patiko - maistas super, vaizdas nuo kalno labai gražus, tiesa prie jūros nesimaudžiau toje vietoje, nes krantas nekoks schmoll.gif Bet iš esmės visa kita man buvo labai gerai. Ir kambariai labai erdvūs (iš dviejų kambarių). Šis viešbutis yra šalia jūsų minėtų, tai lygis manau panašus wink.gif

Tai tada super thumbup.gif O ka del papludimio daret vaziavot kur nors kitur ar tiesiog baseine maudetes
Atsakyti
QUOTE(laurytem @ 2011 06 10, 09:15)
Tai tada super thumbup.gif  O ka del papludimio daret vaziavot kur nors kitur ar tiesiog baseine maudetes

Viso Iberostar tinklo papludimys yra bendras visiems keturiems viesbuciams, akmenuotas, bet mums buvo lb gerai, kiekviena diena eidavom prie juros wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauruciuk: 10 birželio 2011 - 09:39
sveiki smile.gif ryt jau kylam, tai atejau pasitikslinti smile.gif jei netycia skrydis veluotu ir nuskridus to pigiojo autobuso nebebutu, tai kokios valandos begyje sulauksim kito tikiuosi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(heaven_sent @ 2011 06 10, 10:44)
sveiki smile.gif ryt jau kylam, tai atejau pasitikslinti smile.gif jei netycia skrydis veluotu ir nuskridus to pigiojo autobuso nebebutu, tai kokios valandos begyje sulauksim kito tikiuosi? biggrin.gif

Manau rasit ta pati autobusa, jis turetu buti priderintas prie skrydzio, jei lektuvas neatskris, tai ir lauks kol atskris g.gif
Atsakyti