Įkraunama...
Įkraunama...

KOS SALA

Gal kas galėtų smulkiau parašyti apie keliones dviračiais po Koso salą. Planuoju kas antrą dieną nuomotis dviratį ir taip aplankyti daug ką. Gyvensiu Kardamenoje, Marina studious, daugiau kaip savaitę, laiko bus apsčiai kas dieną. Pavyzdžiui, ar galiu nukeliauti į kefalos iki pat paplūdimio, aplankyt pakelines lankytines vietas, kur jį palikt, kai eini į kokią pilį, ar duoda prirakinimui kažką, negi vešiuos iš Vilniaus. Vagių gal ir nėra ten, bet negaliu rizikuoti. Ir į šiaurinę pusę noriu nuvažiuot. Kokį geriau nuomotis dviratį: kalnų ar greitesnį?Nes važiuoti dviračiu yra malonumas, jeigu geras kelias ir gražūs vaizdai.
Atsakyti
QUOTE(dilde @ 2011 06 08, 12:38)
Sveikos,

ir mes kelsim sparnus liepos 2 i Mitsis Family village. biggrin.gif
Norejau paklausti tu, kurios buvo - kaip su ranksluosciais papludimio - ar viesbutis duoda thumbup.gif , ar reikia savo veztis?
Aciu

Mes rugsėjo 5 d. kelsim sparnus į Mitsis family.. wub.gif Tik kažkaip nemačiau ar kas jau buvo būtent šitam viešbutyje.. Kad kiti Mitsis tinklo viešbučiai aplankyti tai skaičiau, o būtent šitam ar buvo jau kas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilde @ 2011 06 08, 12:38)
Sveikos,

ir mes kelsim sparnus liepos 2 i Mitsis Family village. biggrin.gif
Norejau paklausti tu, kurios buvo - kaip su ranksluosciais papludimio - ar viesbutis duoda thumbup.gif , ar reikia savo veztis?
Aciu

Ranksluoscius duoda registraturoje. uz ranksluosti - 10 euru depozitas. Paikeisti galima kas dvi dienas.
Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2011 06 07, 20:59)
Visiems linkejimai is Koso. Maciau as tuos Mitsis hotelius visus 4, (Ramiros tik nea), taciau man mano Helona mielesnis smile.gif Nors aisku, su vaikais gal ir gerai ten tie Mitsiai smile.gif Beje - Mitsis - savininko vardas , jei ka smile.gif

Buvom uzvaziave ir i Ramiros papietauti kai apziurinejom Kosa. Kas dar nezino - su Mitsis Family village apyranke galima pietauti ir Ramiros viesbutyje. Prasmatnus toks ir maistas puikus.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 06 07, 20:59)
Visiems linkejimai is Koso. Maciau as tuos Mitsis hotelius visus 4, (Ramiros tik nea), taciau man mano Helona mielesnis smile.gif Nors aisku, su vaikais gal ir gerai ten tie Mitsiai smile.gif Beje - Mitsis - savininko vardas , jei ka smile.gif

Aciu uz linkejimus, kad kas garantuotu Lietuvoje toki karsti kaip dabar, tai ir be kos'u apsieitume lotuliukas.gif Jei dar liko nepatikrintas, prasom itraukti i lankytinu sarasa: Sol Kipriotis Village (adr. Royal B Psalidi, Psalidi 85300, Greece)
Atsakyti
gRAUŽIU PIRŠTUS . šIAIP PABANDŽIAU pasitikrinti kiek kainuoja dabar kelionė pirmyn atgal į Kos, gavau 568 Lt už 2 (246 Lt pigiau negu sumokėjau (814). Pažiūrėjau, kad dabar neįskaitytas kažkoks 162LTL Taxes, Fees & Charges ir 84.00 LTL Passenger Fee: Administration Fee. Nurašiau iš el. bilieto tuos mokesčių pavadinimus.
Skubėkite pabandyti, gal šiandien pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Eslieu @ 2011 06 08, 21:12)
gRAUŽIU PIRŠTUS . šIAIP PABANDŽIAU pasitikrinti kiek kainuoja dabar kelionė pirmyn atgal į Kos, gavau 568 Lt už 2 (246 Lt pigiau negu sumokėjau (814). Pažiūrėjau, kad dabar neįskaitytas kažkoks 162LTL Taxes, Fees & Charges ir 84.00 LTL Passenger Fee: Administration Fee. Nurašiau iš el. bilieto tuos mokesčių pavadinimus.
Skubėkite pabandyti, gal šiandien pigiau.

Kuriom dienom ?
Negrauzkit tu pirstu, dar prireiks mirksiukas.gif kas butu, jeigu neturetumet bilietu, o paskui pasirodytu, kad nieko gero nebesiulo ax.gif
Atsakyti
rasaus i sarasa, snd nupirkom bilietus liepos 23-30 dienai;) nukvoem brangiau nei pirmadieni, bet dabar ziuriu bendra suma po poros valandu nuo pirkimo pabrango jau pora simtu rolleyes.gif pirkom su visais mokesciais uz 456 lt i abi puses vienam;)
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 06 08, 21:30)
rasaus i sarasa, snd nupirkom bilietus liepos 23-30 dienai;) nukvoem brangiau nei pirmadieni, bet dabar ziuriu bendra suma po poros valandu nuo pirkimo pabrango jau pora simtu rolleyes.gif pirkom su visais mokesciais uz 456 lt i abi puses vienam;)

Aš pirkau kovo mėnesį rugpjūčiui irgi tiek mokėjau, gal ir paskubėjau, bet man daug bilietų reikėjo, tai bijojau rizikuoti ax.gif ale žiūriu, kad labai ir nenupigo g.gif o ir viešbučių kainos jau gerokai pakilo, tsakant high season lipa ant kulnų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogiux @ 2011 06 08, 21:45)
Aš pirkau kovo mėnesį rugpjūčiui irgi tiek mokėjau, gal ir paskubėjau, bet  man daug bilietų reikėjo, tai bijojau rizikuoti  ax.gif ale žiūriu, kad labai ir nenupigo g.gif o ir viešbučių kainos jau gerokai pakilo, tsakant high season lipa ant kulnų biggrin.gif

tai mums irgi ne dveju reikejo, tai ir pirkom, gal dar galejom laukti, ale, akd brangti pradejo, tai dziaugiuosi, kad isisgijom...
Atsakyti
aktualu ir šiai temai ryanair
na ką aš žinau g.gif kaip tu gali po to pvz gauti hotel prieš savaitę... na vėjai... doh.gif
Atsakyti
Ar pločio 22 cm lagaminai pralenda pro Ryanair bagažo dydžio tikrinimo rėmą Kaune ir Kos? Ar Kos sveria bagažą? Jei taip, ar ant atskirų svarstyklių ar integruotų į bagažo rėmą? Gal turit kokios patirties, ar labai žiūri į bagažo dydį skrendant į Kos ir atgal? Dekoju, jei pasidalinsit patirtimi.

P.S. Gal kas galite išmatuoti to rėmo ploti, jei greitai skrendate su Ryanair?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noramas: 08 birželio 2011 - 21:57
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 06 08, 22:26)
aktualu ir šiai temai ryanair
na ką aš žinau  g.gif  kaip tu gali po to pvz gauti hotel prieš savaitę... na vėjai... doh.gif

Nukopinau komentara:Yra rašoma: "restrict passengers in both markets, so they can only book up to seven days before a flight." Kas išvertus reiškia, jog negalima užsisakinėti bilietų LIKUS MAŽIAU, NEI 7 DIENOMS. T.y. negalima pirkti bilietų paskutinę savaitę. Bet galima pirkti juos prieš du mėnesius ar kada tik bilietai yra apskritai pasiekiami.
Taip kad nepanikuokit, viskas gerai.
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Noramas @ 2011 06 08, 22:47)
Ar pločio 22 cm lagaminai pralenda pro Ryanair bagažo dydžio tikrinimo rėmą Kaune ir Kos? Ar Kos sveria bagažą? Jei taip, ar ant atskirų svarstyklių ar integruotų į bagažo rėmą? Gal turit kokios patirties, ar labai žiūri į bagažo dydį skrendant į Kos ir atgal? Dekoju, jei pasidalinsit patirtimi.

Kai skridom is Kauno tik svere, kai is Kos tik ismatavimus tikrino. Mano lagaminiukas tas is Statoilo puikiai tilpo. Ismatavimai panasus pagal reikalavimus, ten i ta rema tilptu dar kokiu centimetru kitu didesnis nei reikalauja, bet ne daugiau.
Atsakyti