Įkraunama...
Įkraunama...

KOS SALA

QUOTE(Partizanė @ 2011 05 06, 10:33)
o kokios datos primink biggrin.gif

Birzelio 13-20 4u.gif

Partizane, aciukas, lendu dar ziurinet drinks_cheers.gif
Atsakyti

Dar galvoju, jei visgi rinktis viesbuti paciame Koso mieste g.gif Yra keletas paciam mieste ir prie vandens. Bet idomu, ar miesto pliaze nebusim, kaip silkes statineje g.gif Apskritai miesto pliazas gal nelabai koks bus? g.gif

Na, as nepavargus nuo miesto surmulio, kaip tik man jo siuo metu truksta doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:

Jau ir mieste nebenoriu, paskaiciau, kad vejuota doh.gif biggrin.gif
Einu ziuret viska is pradziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 05 06, 12:35)
Jau ir mieste nebenoriu, paskaiciau, kad vejuota  doh.gif  biggrin.gif
Einu ziuret viska is pradziu  biggrin.gif

Man tas "vejuota" nelabai aisku ax.gif Lengvas gaivinantis vejelis ar viesulas kepure nuo galvos plesiantis ? g.gif

Sioks toks vejas, mano nuomone, yra gerai. Kai mesa orkaitej kepam, tai kad graziau apskrustu pabaigoj ventiliatoriu ijungiam. Taip ir Kos'e grazesnis idegis turetu gautis cool.gif
Atsakyti
VVaiva, aš rinkčiausi kokį didelį resortą, kuris būtų nelabai toli nuo Kos arba Psalidi, kad vakare susipakuojat su leliuku ir pasivaikščiodami ar su taxu nueinat iki miesto. pačiame miestuke nenorėčiau su vaiku būt ir juoba į papludimį miesto eit. nežinau kaip su vėjuotumu jūsų keliaujamu laiku, jei jis didžiulis, tai tada reiktų į kitą kurortą varyt g.gif

žilviakai, manau čia kalba ne apie malonų brizą, o apie tokį kad kai pučia, šalta darosi, ir jei yra +24, tai jausmas lyg +17 biggrin.gif bet diedams tai aišku privalumas biggrin.gif alų ar ouzo maukt ne taip karšta.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 06, 11:54)
Man tas "vejuota" nelabai aisku  ax.gif  Lengvas gaivinantis vejelis ar viesulas kepure nuo galvos plesiantis ?  g.gif

Sioks toks vejas, mano nuomone, yra gerai. Kai mesa orkaitej kepam, tai kad graziau apskrustu pabaigoj ventiliatoriu ijungiam. Taip ir Kos'e grazesnis idegis turetu gautis  cool.gif

Vejelis gerai, kai karsta ir kai jis lengvas, malonus. Bet jei pucia, kad net plaukai plasnoja, tai man nepatinka rolleyes.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 05 06, 12:05)
VVaiva, aš rinkčiausi kokį didelį resortą, kuris būtų nelabai toli nuo Kos arba Psalidi, kad vakare susipakuojat su leliuku ir pasivaikščiodami ar su taxu nueinat iki miesto. pačiame miestuke nenorėčiau su vaiku būt ir juoba į papludimį miesto eit. nežinau kaip su vėjuotumu jūsų keliaujamu laiku, jei jis didžiulis, tai tada reiktų į kitą kurortą varyt  g.gif

žilviakai, manau čia kalba ne apie malonų brizą, o apie tokį kad kai pučia, šalta darosi, ir jei yra +24, tai jausmas lyg +17 biggrin.gif bet diedams tai aišku privalumas biggrin.gif alų ar ouzo maukt ne taip karšta.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Psalidi viena viesbuti ziurineju, iki Koso netoli, bet gal ir ten bus vejas g.gif Paciam Kose tai tikrai, jau ir pati apsisprendziau, kad nenoriu drinks_cheers.gif O kas dar netoli? g.gif Tigaki arba Lambi g.gif
Koks dar kurortas fainas? Kardamenoj daug viesbuciu, ten lyg pakrante grazi? g.gif
Papildyta:
QUOTE(alinute82 @ 2011 05 06, 12:10)
Kai bilietai atpigo ohmy.gif
Jauciu mes vakar pacius brangiausius griebem rolleyes.gif  mega_shok.gif lotuliukas.gif

doh.gif Aha... Geriau buciau neziurejus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 06, 13:05)

Jau įsivaizduoju kaip rugsėjį ten košia arktinis vėjas biggrin.gif Nežinau, kaip ten diedams, bet žilviakui paliko neaišku kas ten tokio baisaus. Juolab, kad tas vejas buna stipresnis, buna silpnesnis Aišku, ką ten diedai supras tragediją, kai koks pasatas sušiauš partizanių ševeliūrą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 05 06, 12:16)
Koks dar kurortas fainas? Kardamenoj daug viesbuciu, ten lyg pakrante grazi? 

parašysiu atvirai - nes pati važiuoju tai į Kardamenos reg. ir pasiskaičiau apie tai tik neseniai - tai britų paauglių kurortas, kur vien barai ir girti britai, nėr į ką pasidairyt. yra keletas komentarų, kad net su vaikais nesmagu vaikščiot (ne dėl nesaugumo, dėl vaizdzialių). pati nebuvau, nežinau kaip ten iš tiesų... čia apie patį miestelį.

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 06, 12:18)
Jau įsivaizduoju kaip rugsėjį ten košia arktinis vėjas  biggrin.gif  Nežinau, kaip ten diedams, bet žilviakui paliko neaišku kas ten tokio baisaus. Juolab, kad tas vejas buna stipresnis, buna silpnesnis Aišku, ką ten diedai supras tragediją, kai koks pasatas sušiauš partizanių ševeliūrą  doh.gif

neee, šukuosena partizanių itin paprasta, vaikų ir vėjų išdaigoms atspari, bet kai dėl vėjo tampa per šalta degintis, tai grynų gryniausia tragedija biggrin.gif ant vėjo ir mūsų pajūry galiu pašalt biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 06 gegužės 2011 - 12:36
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 06, 13:34)
parašysiu atvirai - nes pati važiuoju tai į Kardamenos reg. ir pasiskaičiau apie tai tik neseniai - tai britų paauglių kurortas, kur vien barai ir girti britai, nėr į ką pasidairyt. yra keletas komentarų, kad net su vaikais nesmagu vaikščiot

Mes pasirinkom Kardamena. Paskaiciau, kad sezono metu ten is tiesu baliai ir vakaruskos. Taciau taip pat paskaiciau, kad siaurineje salos dalyje pucia gana smarkus vejai, o pietineje - maziau. Nuo Psalidi atbaide rasta info, kad ten pelkes netoliese ir buna nemazai uodu vasara... Nezinau, kiek cia teisybes, bet ka rangi internete - tuom ir tiki, kol savo akimis nesi mates.

Ai, tiesa, viesbucio su internetu ieskojom biggrin.gif Tai cia irgi baisiai apsiribojo pasirinkimas, nes mazai kas turi (arba info nepateikia).

Taigi sunku sakyt, kur geriau, bet man visus uz ir pries sudejus tiko Norida prie Kardamenos ne sezono metu tongue.gif

Atsakyti
Tas bilietu atpigimas, tai ka zinau, jei vakar mano datai bilietai buvo beveik 4 kartus brangesni, tai snd atpigo tiek, kad yra brangesni daugiau nei 3 kartus biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Paziurejau nuorodoj, kad keltas is Kos i Santorini penkias valandas plaukia, o is kretos 2, kazi bus susigundanciu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(savjera @ 2011 05 06, 13:54)
Mes pasirinkom Kardamena. Paskaiciau, kad sezono metu ten is tiesu baliai ir vakaruskos. Taciau taip pat paskaiciau, kad siaurineje salos dalyje pucia gana smarkus vejai, o pietineje - maziau. Nuo Psalidi atbaide rasta info, kad ten pelkes netoliese ir buna nemazai uodu vasara... Nezinau, kiek cia teisybes, bet ka rangi internete - tuom ir tiki, kol savo akimis nesi mates.

Ai, tiesa, viesbucio su internetu ieskojom biggrin.gif Tai cia irgi baisiai apsiribojo pasirinkimas, nes mazai kas turi (arba info nepateikia).

Taigi sunku sakyt, kur geriau, bet man visus uz ir pries sudejus tiko Norida prie Kardamenos ne sezono metu  tongue.gif

jūs teisi, yra įvairiausių niuansų ir tik pabuvęs pamatęs gali žinoti, ko reikėjo labiausiai. aš rinkausi tik pgl viešbutį na ir kainą. o iki koso su mašina gal palėksim.
Atsakyti
QUOTE(savjera @ 2011 05 06, 14:54)

Taigi sunku sakyt, kur geriau, bet man visus uz ir pries sudejus tiko Norida prie Kardamenos ne sezono metu  tongue.gif

Prie Kardamenos yra labai fainu viesbuciu kompleksu...bet nepamenu pavadinimu..pacioj Kardamenoj ner i ka ziuret...dar labai fainos Kefalos apylinkes smile.gif
Atsakyti