Įkraunama...
Įkraunama...

KOS SALA

gal galit pasakyt ar yra problemu su bankomatais? t.y. ar nera sudetinga rast bankomata Kardamenoje ir Marmaryje? ( noriu is anksto apsidraust, nes jau buvom taip pakliuve, kad reikejo i kita miesta vaziuot del sito...) aciu kas parasysit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze*** @ 2011 06 05, 20:20)
gal galit pasakyt ar yra problemu su bankomatais? t.y. ar nera sudetinga rast bankomata Kardamenoje ir Marmaryje? ( noriu is anksto apsidraust, nes jau buvom taip pakliuve, kad reikejo i kita miesta vaziuot del sito...) aciu kas parasysit  smile.gif

Kardamenoj tikrai maciau bankomata prie prekybos centro.
Atsakyti
na ar jau yra kas si sestadieni gryzo
ar lijo bent viena diena?
gal jau is ten lietus pasitrauke g.gif

beje norejau pasiklausti del draudimu sveikatos
ar ten galio ta europas sajungos kortele kur lietuvoje jas nemokamai duoda,. ar reikia papildomai draustis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 06 05, 21:51)
Tai kad viešbutis ne AI , bandysim  viešbučius patikrinti smile.gif

Hiltonas ne AI ? Nu gal ir logiska smile.gif
theonia patikrink, patogus ciuziniai butu very welcome biggrin.gif
Atsakyti
Norejau apsiteirauti kaip kainos Kos saloje? tarkim jei be maitinimo vaizuojant, kiek kavinese kainuotu vakariene, ar pietus? kaip kainos parduotuvese?
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 06 06, 09:56)
Norejau apsiteirauti kaip kainos Kos saloje? tarkim jei be maitinimo vaizuojant, kiek kavinese kainuotu vakariene, ar pietus? kaip kainos parduotuvese?

Tavernoj pietavau su vaiku, kainavo 20 euru. 1 porcija mousaka, puse porcijos gyros, puse porcijos graikisku salotu, naturalios apelsinu sultys ir kava su grietinele. Jei verti i litus tai brangu biggrin.gif Parduotuvese kainos panasios irgi, geriau neversti i litus cool.gif Tiesa maisto mes nepirkome prekybcentriuose, bet siaip aki uzmetus nepasirode pigu ax.gif
Atsakyti
dar klausimas ar uzsakydamos viesbuti imate pervezimo paslauga? ar imate taksi? mes vaziuosim 6 suauge, ir du vaikai 4 ir beveik 2 metuku. viesbutis siulo pervezima nuo aerosuosto ir i ji uz 145 eurus? ziuriu, kad i kefalos taksas apie 30 eur, aisku mums dveju tasku reiktu, bet vistiek truputi pigiau gaunasi? ar ten nera problemos nuo areosuosto, tarkim iki kefalos daisgauti?
Atsakyti
Buvo, kas ėmė taksi, buvo, kas pervežimą, buvo, kas sėdo į tarmiestinį autobusą ir važiavo iki reikiamos vietos, čia kaip kam geriau.
Pasiskaitykit atsiliepimuose apie viešbutį, dažnai būna parašyta, kiek kainuoja taksi iki jo. Nes tarkim iki mūsų lankyti viešbučio ne sezono metu būdavo 10-15 eur, o artėjant sezonui kaina buvo 22 eur. Čia viešbutis Kardamenos apylinkėse.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 06, 15:48)
Buvo, kas ėmė taksi, buvo, kas pervežimą, buvo, kas sėdo į tarmiestinį autobusą ir važiavo iki reikiamos vietos, čia kaip kam geriau.
Pasiskaitykit atsiliepimuose apie viešbutį, dažnai būna parašyta, kiek kainuoja taksi iki jo. Nes tarkim iki mūsų lankyti viešbučio ne sezono metu būdavo 10-15 eur, o artėjant sezonui kaina buvo 22 eur. Čia viešbutis Kardamenos apylinkėse.

Sakykit, o kaip viskas vyksta su pervežėju? Kaip man žinot kas ir kur manęs lauks? Aš mastau dabar užsisakyt, bet niekad taip nekeliavus, nieko nenusimanau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 06 06, 17:26)
Sakykit, o kaip viskas vyksta su pervežėju? Kaip man žinot kas ir kur manęs lauks? Aš mastau dabar užsisakyt, bet niekad taip nekeliavus, nieko nenusimanau  unsure.gif

Gausit zinute kada jusu atvaziuos pasiimti, bus nurodytas tikslus laikas ir prasys lauke laukti 5 min anksciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Visiems linkejimai is Koso. Maciau as tuos Mitsis hotelius visus 4, (Ramiros tik nea), taciau man mano Helona mielesnis smile.gif Nors aisku, su vaikais gal ir gerai ten tie Mitsiai smile.gif Beje - Mitsis - savininko vardas , jei ka smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

ir mes kelsim sparnus liepos 2 i Mitsis Family village. biggrin.gif
Norejau paklausti tu, kurios buvo - kaip su ranksluosciais papludimio - ar viesbutis duoda thumbup.gif , ar reikia savo veztis?
Aciu
Atsakyti