O ar imate "laptopus"? Galvoju - verta imti ar ne Maniškis šiaip mažutis, moteriškas toks, superpatogus keliaujant, bet kita vertus, papildomas galvos skausmas - kad nepalikčiau kur, kad nepavogtų ir t.t., vien didelis fotikas koks emocinis grūzas, o čia dar kompą saugot Iš kitos pusės, smagu iš karto susikelti nuotraukas, susirašyt įspūdžius, jei reikia - pasinaudot internetu..Neapsisprendžiu , o išskrendam poryt (ne Kosan, bet ateis ir jo eilė...)...
QUOTE(vikta @ 2011 06 01, 15:12)
išsivirkit gvazdikėlių nuoviro. jis sakė visus mašalus veikia
arba eterinio gvazdikėlio aliejaus pasitepti paausius. sako irgi padeda
arba eterinio gvazdikėlio aliejaus pasitepti paausius. sako irgi padeda
O Kalėdinis vynas netinka ? Jis juk irgi su gvazdikėliais Ir ne tik paausius juo galima tepti
QUOTE(flight @ 2011 06 01, 15:15)
O ar imate "laptopus"? Galvoju - verta imti ar ne Maniškis šiaip mažutis, moteriškas toks, superpatogus keliaujant, bet kita vertus, papildomas galvos skausmas - kad nepalikčiau kur, kad nepavogtų ir t.t., vien didelis fotikas koks emocinis grūzas, o čia dar kompą saugot Iš kitos pusės, smagu iš karto susikelti nuotraukas, susirašyt įspūdžius, jei reikia - pasinaudot internetu..Neapsisprendžiu , o išskrendam poryt (ne Kosan, bet ateis ir jo eilė...)...
Neimu. Man kompas=darbas. Bet kas ima, tam labai palengvina buvimą su vaikais, pvz įjungei jiems filmukus skrendant ir ramu. kita vertus, paleidau filmuką per telefoną.
QUOTE(flight @ 2011 06 01, 16:15)
jei reikia - pasinaudot internetu..
O jus gal interneto rysiui koki pigesni varianta zinote ? Ar turite galvoje viesbucio nemokama wifi ? Nes bent jau musu mobiliuju operatoriu kainodara tai tokia neitin draugiska bunant uzsienyje.
atsakant i klausima, skrendant Ryanairu, per didele prabanga man imti normalu laptopa (virs 2 kg), tai imsiu iPad nes zenkliai lengvesnis.
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 06 01, 18:31)
O jus gal interneto rysiui koki pigesni varianta zinote ? Ar turite galvoje viesbucio nemokama wifi ? Nes bent jau musu mobiliuju operatoriu kainodara tai tokia neitin draugiska bunant uzsienyje.
atsakant i klausima, skrendant Ryanairu, per didele prabanga man imti normalu laptopa (virs 2 kg), tai imsiu iPad nes zenkliai lengvesnis.
O man niekad atostogos nesiderina su kompu Tikrai apsieinam be jo, buvau tik pries baigiantis atostogoms prisedus prie neto, kad pasiziureti transfero laika ir viskas, tai tokiam laikui zetonas 50 centu ir ramu
QUOTE(Lauruciuk @ 2011 06 01, 20:38)
O man niekad atostogos nesiderina su kompu Tikrai apsieinam be jo, buvau tik pries baigiantis atostogoms prisedus prie neto, kad pasiziureti transfero laika ir viskas, tai tokiam laikui zetonas 50 centu ir ramu
Del kompo tai jo, galima apseit. Bet vistiek, ypac savarankiskai keliaujant, idomu paziuret, ar su skrydziu viskas tvarkoj
O daiktas a la iPad'as tai ir knyga, ir filmas, ir zaidimas, ir dar n dalyku pries miega
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 01, 17:33)
Neimu. Man kompas=darbas. Bet kas ima, tam labai palengvina buvimą su vaikais, pvz įjungei jiems filmukus skrendant ir ramu. kita vertus, paleidau filmuką per telefoną.
Mes turim maza lopto[iuka, tai imam kaip ir rase del vaiku. lektuve ijungi ir ramu. O paskui ir siaip pasinaudojam, jei reik. Viesbuciuose visada buna nemokamas internetas, visada ir zemelapi gali pasiianalizuoti, ir lankytinas vietas, bet ka pasiziureti. Kartais ir zinias paskaityti, kas vylsta ant Lietuvos
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 06 01, 20:52)
Del kompo tai jo, galima apseit. Bet vistiek, ypac savarankiskai keliaujant, idomu paziuret, ar su skrydziu viskas tvarkoj
O daiktas a la iPad'as tai ir knyga, ir filmas, ir zaidimas, ir dar n dalyku pries miega
Mes kompo i kelione neemem. Tik paskutini ryta pasijungem interneta telefonu ir pasiziurejom ar Ryanair is Kauno isskrido laiku.
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 06 01, 18:31)
O jus gal interneto rysiui koki pigesni varianta zinote ? Ar turite galvoje viesbucio nemokama wifi ?
Nežinau, turėjau omenyje viešbučio siūlomą nemokamą ar mokamą paslaugą.
Apsisprendžiau, kad vis dėl to vešiuosi, tikrai, vaikams filmukus labai gerai vakarais paleist... O be to, tikrai - labai patogu,kai gali pasižiūrėt žemėlapius, ką pamatyti ir t.t.
QUOTE(ingutera @ 2011 06 01, 11:38)
Aciu uz atsakyma:) tai sakyciau nebrangi nuoma...Teko briusely paklot 150 EUR uz 3 dieneles auto nuomos,,,Oro uoste nuomavotes?
Nuomavomes internetu Oro uoste pasiemem masiniuka is Hertz
QUOTE(Lauruciuk @ 2011 06 01, 19:38)
Ta pati norejau rasyt paskaicius Pailsekit gi nuo tu kompu, zmones Atostogos saloj, jura, smeliukas, atsijunkit nuo visko Pamenu, vienose atostogose 2 savaites be telefonu net buvom su vyru, tai kazkas nerealaus Atrodo, kad ilsejaisi minimum menesi, ne 2 savaites Grizti paskui, kaip is kitos planetos
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 01, 15:27)
buvo ir gegužę, buvo, kam vaikelius sukandžiojo.
maniškę sukandžiojo, naktį kambaryje. bet šiaip lauke matydavau tik vieną kitą uodą, nebuvo daug. vienetai
QUOTE(flight @ 2011 06 01, 16:15)
mes ėmėm vien dėl to, kad žinojom jog MB darbo reikalais reiks karts nuo karto prisijungti su jo spec programom. neatidėliotini darbai
mačiau veinas atsinešė į restoraną laptopą, nu galvoju - net pavalgyti be kompo negali. o pasirodo jis įjungė "Na Palauk" filmukus - kitaip jo 1,5 m. vaikas nevalgo