Sveiki,
na aš tik dabar pasijungiau po kelionės, bet matau jau daug kas aprašyta, mažiau man šnekėt reiks
Kambarį (Mitsis Blue Domes) gavome vietoj Family - Maisonette vadinamą, tuos dviaukščius apartamentus. Beje, va juose ir buvo chalatai ir t.t. Recepcijoj prašiau pakeist į vienaaukščtį Family room (kad mažoji ropotoja nesiropštų laiptais), tai į mane keistai žiūrėjo, sakė čia gi daug geriau, aukštesnė klasė. Na tai maloniai sutikau pasilikt
o jei rimtai, tai mažosios beveik neleidom ropot, nes grindys marmurinės, ir šaltokos ant žemės būt.
Orai sakyčiau buvo geri, porąsyk nulijo ir tiek. Na gal viena diena buvo apsiniaukusi,kad neišeina pliažintis, bet tai galima buvo tada ką kitą paveikt, ne bėda.
Patiko labai viešbutis, vaikams rojus. Man irgi... pro tą ledainę, kur duoda alia "Sopranų" ledus, nepraeidavau ramiai... Ir dar patiko visi tie mažiukai restoraniukai, kur aplink baseino barą išsidėstę - suši, graikiškas ir t.t.
Graikai sakė, kad pernai nei karto nelijo gegužę, o šiemet lyja ir jie stebisi.
Saulė labai kaitri, daug ką išbėrė alerginiu bėrimu. Vėjukas kartais stiprus buvo, tai kranksim čia ir suaugę, ir vaikai. Būčiau buvusi laimingenė, jei temperatūra būt buvusi ne +25, o +30, kai yra karšta užtikrintai, o ne taip pusiau pusiau...
Tikrai, rusų viešbutyje beveik nebuvo, daug anglų, vokiečių, lietuvių, girdėjau suomių, lenkų.
Publika tikrai tvarkinga, labai daug vaikučių.
Žinoma turiu ir priekaištų, bet tai jau būtų labiau kabinėjimasis
Gražių prisiminimų atostogavusiems, gražių įspūdžių atostogausiantiems