Įkraunama...
Įkraunama...

KOS SALA

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 28, 20:54)
aha, Stambule sedejom dar ilgiau. Blogiau nei buvo, smegeninei nenutiko biggrin.gif Gal jau nera kur  unsure.gif  Knyga, filmas, muzika uzmusa laika. Be to as prie lango sedziu, tai vis tiek kazkoki veiksma suseku.
Nu bet jeigu su mazais vaikais  doh.gif  Gi del to ir renkasi zmones netolimus atstumus, kad maziau skrist user posted image

tai apie ka ir kalbu, blogiau ne siaip sedeti, o dedeti su mazu vaiku. nes suauges zmogus tai suvokia kas ir kaip, o mazius? tai ir noriu pasakyti, kad ir carteryje tokiu dalyku nutinka su kaupu, nerikia jokiu pigiu liniju siuo klausimu
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 28, 15:19)
Paskutine Ingusios kelione i Graikija. Pirma ir paskutine su Ryanair.  Atsiprasys Turkijos ir charteriu  biggrin.gif

lotuliukas.gif biggrin.gif na pirmi žodžiai buvo panašiai.... biggrin.gif

bet tai pasėdėjimai lėktuve buna ir su kitom avia kompanijom,... tai ne rynair kažkas išskirtiniai...

kambary gavo TIK 16.30 po jau nuėjimo ir reikalavimo manager... doh.gif na žiauru kai tiek reikia laukti... sakė laaabai daug britų ir nespėja priimti žmonių kiek... doh.gif
na nieko, kalbėjo su nuotaika, manau yra būtų ir įtampą nuimti lotuliukas.gif

na lauksim ką vėl praneš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alinute82 @ 2011 05 25, 20:38)
Norejau paklausti jau atostogavusiu, gal zino kiek taksi kainuoja nuo oro uosto tarkim iki Mitsis viesbuciu. O gal vaziuoja koks vietinis autobusas iki Kardamenos, tada kaip iki viesbucio nusigauti smile.gif
Galvojam ar verta imti ta pervezima? Aciu:)

22 eurai ir pirmyn ir atgal, fiksuotai
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 05 28, 14:24)
švieži įspudžiai iš Kos - ką tik kalbėjau su Ingusiaa - tai lėktuvas nepakilo 2 val, teko prasėdėt lėktuve... registruojantis - Rodas vėlavo, tai praleidinėjo juos pirmus... svėrė sakė kiekviną lagaminą, tai supratau kad rankinį... ir tas sėdėjimas lėktuve su vaikais, sako baisu... o dar 3 val skristi...
na jau hotel, bet dar negavo kambario, laukia...
Kos pasitiko su lietum ir vėju...

tai va pirmi įspudžiai kol kas sako slogūs ir sunkūs, varginantys... smile.gif  na tokia jau ta pirma diena... ir nesvarbu kokia tai avia kompanija, ar kokia šalis... taip jau yra  mirksiukas.gif

Nu ir as su svieziais ispudziais... Pralaukem mes to veluojancio lektuvo Koso orouoste ir suvaryti i aptvara. Sucekino pagal skrydzio liaka ir aptvere visus.... Nu dodziu, as pirma kart skridau su Ryanair, tai daugiau nebenoreciau, bet teks biggrin.gif

Siaip pati sala didelio ispudzio nepaliko, nelabai yra ka pamatyt, paziuret, nepalyginamai su Kreta. Bet visa tai buvo svarbiau mano B, as vaziavau ilsetis-gulineti pliaze. Tai man viskas super.
Pirmas dienas jura vesoka buvo, paskui matyt vejas pasikeite tai visai nieko vanduo. Viesbutis nerealus, ne vieno priekaisto jam neturiu, viskas svaru, blizga, nauja, maistas skanus, pasirinkimas didziulis. Tiesa pas mus kaip ir pas Vikta chalatu ir slepeciu kambary nebuvo, o pas draugus kitam korpuse buvo. Jauciu nuo kambariniu priklauso, nori duoda, nori ne. Kazkada pries tai kazkas buvo rases kad 80% musu kaimynu is rytu, tai man pasirode toli grazu. Kazkaip labai mazai ju girdejau, pagrinde anglai, vokieciai ir lietuviu daug. Zodziu jei dar krantas butu smeliukas idealesnio viesbucio net nesusapnuociau, jokiu trukumu...
Buvom apsizvalgyt Noridoj, Summer palace, tai ten vaizdas jau kitoks. matosi senesni viesbuciai, suspausta viskas, ir labai daug rusu. Zodziu kitas kontingentas.

Buvom issinuomave pora dienu masina, bet nelabai ka pamatem su vaikais. Tai pleze stojom, tai vazinejom kol pietu miegojo. Graziausias miestukas man Kefalos pasirode.
Atsakyti
o siaube skaitau ir negaliu patiket kad ten dar lyja juk jau vasara g.gif skrendu uz triju savaiciu ir tikrai nenoriu kad ten bent viena diena lytu doh.gif agentura garantavo kad ten nelyja biggrin.gif o cia kad nori ir su perkunijom verysad.gif .
o gal kas nors jau vaziavot is oro uosto i marmari miesteli.? iki viesbuciu nuo stoteles toli tenai?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Idesiu kazkiek nuotrauku is savo keliones ax.gif

Kardamena
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Marmaris ir Tingaki
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Thermes
user posted image

Kos
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Zia
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pyli
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Bodrum
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kefalos
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Mitsis Blue Domes
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Mastichari
user posted image

Plaka
user posted image

user posted image

Paradise Beach
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 05 28, 23:20)

nu man tai super sala rolleyes.gif Ir ta Kardamena visai graziai atrodo. Kai kurios nuotraukos vertos buti isleistos atvirutemis didis.gif
Atsakyti
gal kas galite parekomenduoti kur pigiausiai Kos mieste būtų galima išsinuomoti automobilį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 29, 07:59)
nu man tai super sala  rolleyes.gif  Ir ta Kardamena visai graziai atrodo. Kai kurios nuotraukos vertos buti isleistos atvirutemis  didis.gif

Na man tai labai patiko sala. Negraziu dalyu nefotkinau ir is vis stengiausi ju nematyti. I viska ziurejau pozityviai. Tai ir nuomone apie sia sala yra teigiama.
Kardamena siaip tikrai labai ne kokia, bet parodzius kitu kampu sis miestukas atrodo visai kitaip mirksiukas.gif As i kiek viena nutriusi kampa ziurejau kaip i tos vietoves kulturos dali ir dziaugiausi, kad viskas yra kitaip nei pas mus. Vienintelis nemalonus akiai dalykas buvo kai vakare nuvaziavom i Kardamenu lauktuviu nusipirkt, tai pamatem tu girtu anglu moteriskiu vos bepasivelkanciu nuo alkoholio... Vaizdelis tikrai ne koks biggrin.gif

Orai musu savaite buvo fantastiski. Pleze pagulejau gal tik 3 pusdienius bet grizau labai idegus, kai kurios vietos net nusvilusios, nors tepiau 25 SPF vaikiska krema lotuliukas.gif Siaip mes daug vazinejom su auto tai tas dienas kremu tepdavau tik veida.
O kad nera ten ka ziuret tai manau netiesa. Na gal kai auto nuomojiesi tik deinai tai realiai nuleki i kelis numatytus taskus ir tiek. Mes kai auto turejom visa savaite tai vazinejomes ir kalnais ir sunkeliais visokiai, kur vaziuoji zvyrkeliu per bruzgynus alijosiu ir kitokiu nuostabiu augalu, per kelia netiketai pralekia povas su ilga uodega ir pasislepes uz krumo rekauja biggrin.gif Nu prisiminimai puikus. O grizus namo supratau, kad neaplankiau dar bent poros dalyku kuriuos labai norejau pamatyt doh.gif Ir i Nisiros nespejom nusikelt doh.gif Tai va... Jei dar grisciau i Kos, tureciau dar kur nuvaziuoti biggrin.gif Nors i Graikijos salas jau daugiau nebenoriu, nes daug maz vienoda, bet nespjausiu i sulini, nes jei Ryanai pasiulys gera kaina tai nesugebesiu atsispirt biggrin.gif O man jokio skirtumo kur atostogauti, svarbu, kad ne namie biggrin.gif
Atsakyti
gražu wub.gif ir atsiliepimas geras thumbup.gif nes ne visi jau baisiai sužavėti sala doh.gif man asmeniškai patinka Graikijo salos, matyt, kievienas kažkur gali atrast sau pačiam kažką mielo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėliukas: 29 gegužės 2011 - 12:12
Loryte - gražios foto, smagu skaityti gerai teisingas mintis drinks_cheers.gif mes irgi taip poilsiaujam ir neieškom kabliukų ir minusų ... tai kam tada ir atostogos mirksiukas.gif

aš irgi nesakau kad negryšiu - smagu ten kur šilta mirksiukas.gif ir salos Graikijos man visos kur buvau labai patiko... na bet tai nuo kiekvieno asmeniškai mūsų priklauso mirksiukas.gif

kažkas klausė ar pasideginom - na taip, nors ir buvo vakare labai žvarbu, dieną pagulėdavom pasislėpę... gryžom padegę ., bet nepabuvę vasaroj, ko labai norėjosi...
nusprendėm, kad gegužė ir rugsėjis Europoje - jau vėsūs mėnesiai, ne pležui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 05 28, 23:20)

Ačiū už nuostabias nuotraukas. Man Graikija- vėjas, žydra jūra, tas ar tai prieskonių, ar tai alyvuogių, ar pušų kvapas. Nu tokia neišpasakyta ramybė ir laisvė wub.gif
Atsakyti
Sveiki,
na aš tik dabar pasijungiau po kelionės, bet matau jau daug kas aprašyta, mažiau man šnekėt reiks smile.gif
Kambarį (Mitsis Blue Domes) gavome vietoj Family - Maisonette vadinamą, tuos dviaukščius apartamentus. Beje, va juose ir buvo chalatai ir t.t. Recepcijoj prašiau pakeist į vienaaukščtį Family room (kad mažoji ropotoja nesiropštų laiptais), tai į mane keistai žiūrėjo, sakė čia gi daug geriau, aukštesnė klasė. Na tai maloniai sutikau pasilikt biggrin.gif o jei rimtai, tai mažosios beveik neleidom ropot, nes grindys marmurinės, ir šaltokos ant žemės būt.
Orai sakyčiau buvo geri, porąsyk nulijo ir tiek. Na gal viena diena buvo apsiniaukusi,kad neišeina pliažintis, bet tai galima buvo tada ką kitą paveikt, ne bėda.
Patiko labai viešbutis, vaikams rojus. Man irgi... pro tą ledainę, kur duoda alia "Sopranų" ledus, nepraeidavau ramiai... Ir dar patiko visi tie mažiukai restoraniukai, kur aplink baseino barą išsidėstę - suši, graikiškas ir t.t.
Graikai sakė, kad pernai nei karto nelijo gegužę, o šiemet lyja ir jie stebisi.
Saulė labai kaitri, daug ką išbėrė alerginiu bėrimu. Vėjukas kartais stiprus buvo, tai kranksim čia ir suaugę, ir vaikai. Būčiau buvusi laimingenė, jei temperatūra būt buvusi ne +25, o +30, kai yra karšta užtikrintai, o ne taip pusiau pusiau...
Tikrai, rusų viešbutyje beveik nebuvo, daug anglų, vokiečių, lietuvių, girdėjau suomių, lenkų.
Publika tikrai tvarkinga, labai daug vaikučių.
Žinoma turiu ir priekaištų, bet tai jau būtų labiau kabinėjimasis smile.gif
Gražių prisiminimų atostogavusiems, gražių įspūdžių atostogausiantiems wink.gif
Atsakyti