Įkraunama...
Įkraunama...

KOS SALA

QUOTE(vikta @ 2011 05 26, 10:46)
kai apvažiavom salą ir pamačiau įvairias vietoves, tai jei rinktis pagal paplūdymį - rinkčiausi Tigaki ir Marmari

iš ryto taip karšta, dušna buvo. o dabar lietus lyja. kaži kiek ilgai

Man Tigaki irgi patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Marypopins @ 2011 05 25, 21:45)
gal kas buvo "Princese of Kos" vieshbutyje? o gal kas ten skrenda birzelio 6 diena?  4u.gif

Mes 06 06 skrendam i Princese of Kos thumbup.gif
Atsakyti
O i Oro uosta vaziuojant turbut imanoma taksi issikviesti is viesbucio? 4u.gif
Ar geriau pervezima imti i oro uosta? Niekaip neapsisprendziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(alinute82 @ 2011 05 26, 12:55)
O i Oro uosta vaziuojant turbut imanoma taksi issikviesti is viesbucio? 4u.gif
Ar geriau pervezima imti i oro uosta? Niekaip neapsisprendziu g.gif

Tai pasiskaiciuokit kas pigiau 4u.gif Mes kai ziurejom , tai mum keturiem labiau apsimokejo su taksi. O viesbucio registraturoj pasakysit, kad reikia taksi i oro uosta, tai jie ir iskvies. Atvaziuoja greitai 4u.gif

Man Tigaki papludimiai irgi patiko, ir vanduo daug siltesnis nei priesingoje salos puseje.

Atsakyti
Na, aš apsnūdėlė, tik dabar sugalvojau pasiskaityt apie Kosa blush2.gif o išskrendam šį šeštadienį 05.28 iš Kauno. Gyvensim Sol kipriotis viešbutyje. Kiek minėjo kelionių agentūroje, kažkas važiavo šio mėnesio pradžioje, tai labai patenkinti. Lygino su Turkija, tai sakė šis 4 * viešbutis prilygo 5* turkijos viešbučiui... thumbup.gif Planuojam išsinuomoti automobilį arba autobusu varyt iki gražiojo Tigaki paplūdimio...nors minėta, kad ten atstumai nedideli, tai turbūt ir pėstute pavyktų? gal ir daugiau pamatyt išeitų einant, o ne važiuojant?
Atsakyti
Va mano žadėti kelionės kadrai, Koso miesto jau nekelsiu foto:
Norida beach bendras kambario vaizdas
user posted image
Povas Plakoje
user posted image
Sunny beach
user posted image
Paplūdimių puošmenos
user posted image
Paradise beach
user posted image
Camel beach(jei neklystu)
user posted image
Paplūdimių foto jau susimaišė doh.gif

Tigaki beach
user posted image
Mastichari
user posted image
Papildyta:
Salos augmenija
user posted image
Pakeliui į Zia
user posted image
Šventovė netoli Zia
user posted image
Panorama iš Zia
user posted image
Kalnų gražuolės
user posted image
Agios Theologos
user posted image
Vienas iš grožių
user posted image
Kefalos uostas
user posted image
Kefalos panorama
user posted image
Papildyta:
Nisyros pakrantė
user posted image
user posted image
Nisyros gatvelės
user posted image
user posted image
Kelias link ugnikalnio
user posted image
Ugnikalnis
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Merlin @ 2011 05 26, 13:45)
Na, aš apsnūdėlė, tik dabar sugalvojau pasiskaityt apie Kosa  blush2.gif  o išskrendam šį šeštadienį 05.28 iš Kauno. Gyvensim Sol kipriotis viešbutyje. Kiek minėjo kelionių agentūroje, kažkas važiavo šio mėnesio pradžioje, tai labai patenkinti. Lygino su Turkija, tai sakė šis 4 * viešbutis prilygo 5* turkijos viešbučiui... thumbup.gif  Planuojam išsinuomoti automobilį arba autobusu varyt iki gražiojo  Tigaki paplūdimio...nors minėta, kad ten atstumai nedideli, tai turbūt ir pėstute pavyktų? gal ir daugiau pamatyt išeitų einant, o ne važiuojant?

Cia Psalidyje? Jei kalbam apie ta pati, tai maciau pravaziuojant, pasirode grazus thumbup.gif Bus ne kalne, o apacioje, jura per kelia. Pestute, tai nzn as tai tikrai neiciau, atstumai ne tokie mazi, kad vaikscioti nuo A iki Z biggrin.gif Su masina kaip tik daugiau pamatysit, o pasivaiksciot gi bet kur galesit, pavaziuojat pastatot masina ir vaikstot vaizdu ziuret wub.gif

Beje nuomuojamos masinos visos apdraustos kasko draudimu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauruciuk: 26 gegužės 2011 - 16:32
o kokia situacija su bangom juroje?? man patinka, kada buna labai dideles bangos, bet is nuotrauku matau, kad ten uis vis jokiu bangu nera...nors visi tvirtina, kad vejas didelis....ar matet kas bangas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(murka22 @ 2011 05 27, 11:40)
o kokia situacija su bangom juroje?? man patinka, kada buna labai dideles bangos, bet is nuotrauku matau, kad ten uis vis jokiu bangu nera...nors visi tvirtina, kad vejas didelis....ar matet kas bangas?  g.gif

Mum Psalidyje buvo kelias dienas bangos, bet lyginti su musu Baltija, tai jos buvo mazos biggrin.gif Kiek maciau, tai didziausios bangos buvo siaurineje pakranteje, ten vejuota daugiau g.gif
Atsakyti
rie Kardamenos bangos labai mažytės. lūžta tik krante.
kai važinėjom po šalį, tai net ir Tigakyje bangų beveik nebuvo

paskutinė diena saloj, oras puikus
bet jau atsibodo. jau visai noriu namo. šiandien 12 diena. savaitė per mažai, pats tas būtų 10 dienų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 27 gegužės 2011 - 12:06
šiandien girdėjau kaip barmenė kalbėjo su vienu iš gyventojų , kad šiuo metu Blue domes 1800 poilsiautojų.
jaučiasi kad jau sezonas, nes ir einant pusryčiauti ir vakarieniauti reikai eilėj prie durų pastovėti

Šiaip tai man Kosas didelio įspūdžio nepaliko. Negryščiau čia dar kartą. Esu buvusi dar Kretoj iš Graikijos salų, tai kol kas kas Kreta labiau patiko
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 05 27, 17:46)
šiandien girdėjau kaip barmenė kalbėjo su vienu iš gyventojų , kad šiuo metu Blue domes 1800 poilsiautojų.
jaučiasi kad jau sezonas, nes ir einant pusryčiauti ir vakarieniauti reikai eilėj prie durų pastovėti
Šiaip tai man Kosas didelio įspūdžio nepaliko. Negryščiau čia dar kartą. Esu buvusi dar Kretoj iš Graikijos salų, tai kol kas kas Kreta labiau patiko

Nu bet negi negali uztikrinti visiems vietu blink.gif Nenoreciau tokioj situacijoj buti doh.gif
Atsakyti