Zodziu nuo pradziu... I prieki ir atgal praejom vos ne pirmi, nors priority nebuvom issipirke, bet issipirkusiu buvo vos keli, tai visi su vaikais stojo i kita eile ir visus praleido. Ismatavimus maciau kitiems liepe kisti i ta deze, jei tik mato, kad itartini lagamino ismatavimai. Atgal graikai praleido su 0,5 l vandeniu, sake I leave it for baby, nors mano beibis jau beveik 4 metu
Nei taxo nei transferio nebuvom uzsisake, sakem rizikuosim ir bandysim patys nusigauti, nes kai kelias dienas pries kelione ziurejom tai mum taxas i viena puse i Psalidi butu kainave jau ne 50, o 75 e
Zodziu oro uoste iskart sedom i autobusa kuris vaziuoja i Kosa (beje beveik pilnas prilipo lietuviu
), suaugusiam bilietas kainavo 3,2 euro, vaikas keliavo nemokamai
, is Koso iki viebucio vaziavom su kitu autobusu, bilietas 1,5 euro zmogui, taip kad uz 9,4 euro nukeliavom iki pat vietos
Atgal emem transferi
Su autobusu pirmyn vos ne visa sala apziurejom
Praveze pro Mastichari papludimi, toliau pagrindiniu keliu iki miesto.
Foto sukelsiu kiek veliau, nes dar nesusikeliau ju. Vaziavom iki Koso miesto apziurejom visus griuvesius
Patiko riteriu pilis, bilietas 3 eurai, vaikas vel nemokamai, kaip man patiko, kad uz vaika niekur nereikia moket
Nuo pacio virsaus grazus vaizdai atsiveria i visas puses, sutikom ten ir gyventoju, vezlys ne karta buvo pastojes mums kelia ir dideli driezai
Salia ir Hipokrato medis, dar kiti griuvesiai (nepamenu kokie db
), bus aiskiau kai foto sudesiu, tai ten jau nemokamai viskas. Apskritai Koso mieste daug yra ka apziuret, baznycia, statulos, mokykla, kaip tik uztaikem viena foto padaryt kai isbega kruva mokyklinuku
Kita diena nuomavomes masina, kainos visur panasios, pigiausia 35 eurai dienai, benzino litras 1,7-1,86 euro. Apvaziavom siaurines puses papludimius, maudemes Tigaki, jei ne viesbucio teritorija tai papludimiai nesutvarkyti. Man idomu pasidare kur maudosi zmones, kurie apsistoje paciame Koso mieste, nes kaip ir nera jiems arti papludimiu
Itariu visi i Lambi vaziuoja