Įkraunama...
Įkraunama...

KOS SALA

ooo kaip dėkoju merginoms už nuotraukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(LINRI @ 2011 05 17, 11:56)
Pvz Diamond Deluxe Hotel ar Blue Lagoon Resort (situs atsimenu, nes svarsciau i juos vaziuot) ir daugelio kitu. Nes ten palei pat jura eina kelias.

aš rinkausi tarp Blue Lagoon ir Mitsis Blue. Diamont atmečiau, nes AI neturėjo. O Lagoon dėl to, kad pliažas už gatvės, vistiek per tą gatvę vaikų pirmyn atgal nepritampysi visokių reikalų - atsigert, wc ir panašiai. na žiūriu dar ir vėjuota tokiu pavasarišku laiku...
Atsakyti
nu nežinau dėl vėjuotumo. nelabai čia ir vėjuota. karšta čia. nors rašo, kad 25 šilumos, bet žymiai šilčiau jaučiasi. vidudienį, po pietų jau iki kokios 16 val jau pliažintis neinam. per karštą. vakare striukių, megstinių nereikia. užtenka maikučių ilgom rankovėm
vidudienį net vėjuko šiandien visai nebuvo

xxxsaulyte - ten pat ir mes gyvenam. Jūs kokiam 275-285 gyvenot? taip vadinamos Maisonetes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 17 gegužės 2011 - 15:40
QUOTE(vikta @ 2011 05 17, 15:39)
xxxsaulyte - ten pat ir mes gyvenam. Jūs kokiam 275-285 gyvenot? taip vadinamos Maisonetes

taip, maisonetes, 384 mirksiukas.gif
deja jau negaliu pakviesti į svečius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 05 17, 15:39)
**griežtieji vokiečiai kažkada man liepė susimažinti iki 10.900 kg.

pasisekė smile.gif
belgai mums liepė ir 100gr nuimti, nes lagaminas svere 10kg ir 100gr doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti

Kuo Studio nuo Family skiriasi, jei ir ten ir ten 2 suaugę ir 2 vaikai telpa (trečiai paprašysim pristatomos lovelės)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 17 gegužės 2011 - 16:04
QUOTE(Noja78 @ 2011 05 17, 15:56)
pasisekė smile.gif
belgai mums liepė ir 100gr nuimti, nes lagaminas svere 10kg ir 100gr doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai gal del to, kad pas mane gal 15 kg buvo... tai galvoja aj, tegu nors iki 11 susimazina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafaite @ 2011 05 17, 15:30)
ir dar kaip vejuota. as panikuoju kad birzeli taip salt nebutu  g.gif  na tikiuosi atsils ir ten iki kokia 30 -35  biggrin.gif

sušilti tai tikrai sušils, manau šiais metais toks keistas oras... o apskritai, tai juk šiaurinė pusė gražesnė, smėlis baltas, jūros mėlis biggrin.gif

QUOTE(vikta @ 2011 05 17, 15:39)
nu nežinau dėl vėjuotumo. nelabai čia ir vėjuota. karšta čia.

mes te apie šiaurinę pakrantę kalbėjom. bet žinoma džiugina, kad šilta ten pas jus biggrin.gif šeštadienį ir patikrinsiu biggrin.gif

kas buvot Mitsis Blue dabar anksčiau - kaip su maitinimu mažiems vaikeliukams? lygiai metukų amžiaus? na, ar reikia savo vežtis, ar yra košių rytais paparastų avižinių / pietums daržovių nesūdytų ir t.t. ir pan?
dėkui
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 17, 17:04)
kas buvot Mitsis Blue dabar anksčiau - kaip su maitinimu mažiems vaikeliukams? lygiai metukų amžiaus? na, ar reikia savo vežtis, ar yra košių rytais paparastų avižinių / pietums daržovių nesūdytų ir t.t. ir pan?
dėkui

bent jau aš tai nemačiau. pas mane nors mažoji ir ne leliukė, bet ji čia nelabai valgo. valgo tik makaronus, fri bulvytes, picą, ledų, bandeles. o ji tokia neišranki ir valgi buvo. maniau su dičke bus bėdų su vagymu. o dičkė kaip tiki viską vakgo, tik spėk duoti
dar pagalvojau - nejaugi nėra ir vaikiško meniu. daug kur 5 * būna
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 05 17, 17:28)
bent jau aš tai nemačiau. pas mane nors mažoji ir ne leliukė, bet ji čia nelabai valgo. valgo tik makaronus, fri bulvytes, picą, ledų, bandeles. o ji tokia neišranki ir valgi buvo. maniau su dičke bus bėdų su vagymu. o dičkė kaip tiki viską vakgo, tik spėk duoti

cia ir yra vaikiskas meniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 05 17, 16:28)

eina sau kaip keista. na tikrai, visur visur būdavo vaikiškas meniu kur buvau. na tai vešiuos kažkiek to maistuko, ale maniau visai prasisuksiu be darbo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 17, 17:31)
eina sau kaip keista. na tikrai, visur visur būdavo vaikiškas meniu kur buvau. na tai vešiuos kažkiek to maistuko, ale maniau visai prasisuksiu be darbo cool.gif

snekejau vakar su Ugneta...jinai su dviem maziukais vienai 3metukai kitam nera metuku... be problemu sake pasirinkimas ko tik nori ir mesos ir zuvies ir garuose virtu darzoviu...susidedi i bliuduka atiduodi personalui jie sublenduoja i tyrele virtuveje ir atnesa tik valgyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 17, 17:31)

man tai atrodo kad čia dėl to, kad dar ne sezonas. nes tikrai palyginus su kitais 5 * viešbučiais kur buvau, tikrai būdavo didesnis pasirinkimas per pietus ir vakarienę
Papildyta:
QUOTE(ingusiaa @ 2011 05 17, 17:33)
snekejau vakar su Ugneta...jinai su dviem maziukais vienai 3metukai kitam nera metuku... be problemu sake pasirinkimas ko tik nori ir mesos ir zuvies ir garuose virtu darzoviu...susidedi i bliuduka atiduodi personalui jie sublenduoja i tyrele virtuveje ir atnesa tik valgyk  4u.gif

virtų daržovių yra, bet jos visos su druska

o šeimų su vaikais tai labai daug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 17 gegužės 2011 - 16:39