Įkraunama...
Įkraunama...

KOS SALA

QUOTE(eglute555 @ 2011 05 05, 20:35)
Prisiduodu, kad užsisakiau 06.13-06.20 Mitsis Norida Beach 5*,  2 suauge +2 vaikai (3 ir 5 metai) 7 naktys duoble kambaryje All Inc su 2% mokesčiais už atsiskaitymą VISA kortele kainavo 2740 Lt
Ši suma, kaip ir Rynairo bilietų  kaina, sąskaitoje rodo, kad "rezervuota" (Swedbanko).

Per kur uzsisaket viesbuti? ax.gif Skrydzio data tai musu ta pati, tik viesbucio dar neturim rolleyes.gif
Atsakyti
Ulialia kaip kaina kyla kitais mėnesiais.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 05 05, 22:12)
O kokia jo kaina?  g.gif

277LT
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 05 05, 20:42)
Per kur uzsisaket viesbuti?  ax.gif Skrydzio data tai musu ta pati, tik viesbucio dar neturim  rolleyes.gif

Per hotels4u
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2011 05 05, 18:54)
tai kad ir plotis sumazintas. cia is ju puslapio: Rankinio bagažo išmatavimai negali viršyti 55x40x20 cm

nu visi viska mazina  doh.gif

hm... bet tel.pasakė dar senąjį plotį....

na nesvarbu, turim jau ir tarnaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, į kosą ir aš keliu sparnus su savo "kuklia" kompanija - mūsų bus 24 įskaitant lialius mirksiukas.gif Skrendam gegužės 30 - birželio 6.

Gyvensime Iberostar Panorama Family Psalidi.

Klausimų kyla su vaikų maistu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 05, 18:43)
negali būti, tai visiškai ne apie mane  lotuliukas.gif

o, žiū ir mane surašė visuotiniam surašyme biggrin.gif

smile.gif bet sutapimas geras su dvigubu vezimeliu. mes siaip 23-30 skrendam.
Papildyta:
QUOTE(A14 @ 2011 05 05, 22:57)
Sveiki, į kosą ir aš keliu sparnus su savo "kuklia" kompanija  - mūsų bus 24 įskaitant lialius mirksiukas.gif Skrendam gegužės 30 - birželio 6.

Gyvensime Iberostar Panorama Family Psalidi.

Klausimų kyla su vaikų maistu g.gif

ooOOoOOoO! mes su savo 13 zmoniu kompanija nublankstam pries jus biggrin.gif
Atsakyti
Kotais man neramu, kas po vasaros liks iš Kos'o po šitiekos lietuvių antplūdžio g.gif biggrin.gif Jie turbūt tokio skaičiaus pabaltijiečių nematė per visą gyvenimą doh.gif Na bent Graikijos alkoholio pramonė atsigaus ir atskridęs rugsėjį rasiu vieną kitą tavernos šeimininką pramokusį lietuviškai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 06, 07:49)
Kotais man neramu, kas po vasaros liks iš Kos'o po šitiekos lietuvių antplūdžio  g.gif  biggrin.gif Jie turbūt tokio skaičiaus pabaltijiečių nematė per visą gyvenimą  doh.gif  Na bent Graikijos alkoholio pramonė atsigaus ir atskridęs rugsėjį rasiu vieną kitą tavernos šeimininką pramokusį lietuviškai  rolleyes.gif

aga jie labai greitai mokinasi biggrin.gif pernai kretoj buvom tai vienoj tavernoj net lietuviskas meniu buvo biggrin.gif tai jua kitais metais ir kose gal bus tas pats bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(anuka @ 2011 05 05, 23:44)
ooOOoOOoO! mes su savo 13 zmoniu kompanija nublankstam pries jus biggrin.gif

Jooo, jūsų tik pusė mūsų kompanijos biggrin.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 06, 07:49)
Kotais man neramu, kas po vasaros liks iš Kos'o po šitiekos lietuvių antplūdžio  g.gif  biggrin.gif Jie turbūt tokio skaičiaus pabaltijiečių nematė per visą gyvenimą  doh.gif  Na bent Graikijos alkoholio pramonė atsigaus ir atskridęs rugsėjį rasiu vieną kitą tavernos šeimininką pramokusį lietuviškai  rolleyes.gif

hihihi.gif

QUOTE(Grafaite @ 2011 05 06, 08:28)
aga jie labai greitai mokinasi biggrin.gif  pernai kretoj buvom tai vienoj tavernoj net lietuviskas meniu buvo  biggrin.gif  tai jua kitais metais ir kose gal bus tas pats  bigsmile.gif

Aš labai tikiuosi, kad ryanair'as kitais metais kitas kryptis tiesiogiai paleis, kad būtų ką naujo nusiaubti biggrin.gif

Gal kas gali pasiūlyti transferį mūsų kompanijai? Nes taxų tai 6 reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 05, 20:44)
Ulialia kaip kaina kyla kitais mėnesiais.

Viesbuciu kyla, o Ryanairo bilietu kainos krenta, paziurejau atpigo ir mano bilietai 06.06d verysad.gif buciau sutaupes, jei buciau neskubejes.
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 05 05, 20:42)
Per kur uzsisaket viesbuti?  ax.gif Skrydzio data tai musu ta pati, tik viesbucio dar neturim  rolleyes.gif

Sveiki, mes ir biletukus turim 13 -20 d., bet viesbucio dar vis dairomes ax.gif
Irgi labiausiai linkstam prie Noridos smile.gif
O per hotels4u galima paprasta visa atsiskaityti, ar kreditines reikia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinute82: 06 gegužės 2011 - 07:56