Sveiki.
Grizom ir mes jau is Noridos Daugiau ten nevaziuociau
Siaip viesbucio kambariai tokie pobaisiai musu buvo, tarakonu buvo tokiu kad vos nepasi... is siaubo, tokie geru 5cm ir ne vienas Na jei vaziuociau tai nebent i apartamentus noridos arba i bue domes viesbutuka
O siaip aplinka grazi, maistas skanus, kokteiliai irgi skanus ir vynas super, personalas ir apskritai graikai labai silti ir svetingi zmones labai labai mylintis vaikus. Autobusas kursuoja visa diena kas valanda nuo 7 ryto iki 22 vakaro (tik vidurdieni per siesta nevzaiuoja) nemokamai iki kardamenos pirmyn atgal. Jei kur vyksti visai dienai sukrauna viesbutis pietus visiem i kelione, vandens , sulciu, maisto
Plaukem keltu i nisyros isplaukem 9:30 grizom 16:30, mokejom suaugusiam 16eu vaikam iki 5m nemokama, nuplauke radom du autobusus, zmogui 8eu pirmyn atgal ( vaikam nemokama), autobusas vaziuoja 20min i viena puse taip kad peskom nenueisit siaip visai verta aplankyt ugnikalni. ten 45min laiko duoda ir veza atgal i miesteli pasivaiksciot ir kelto sulaukt siaip pacioj nisyros verta pirkt lauktuves nes kainos gerokai mezesenes nei paciame kose, pvz alyvuogiu muilas nisyros tik 0,6eu , o kose jau po 2eu nori, ir taip beveik su visais suvenyrais, mazdau 3k pigesni jie ten
Masina nuomavomes is kardamenoj esancios KATERINA RENT A CAR, tikrai rekomenduoju uz nissan micra dienai nori 35eu, dviem dienom 60eu, nemokamai masina atveza iki viesbucio ir paisiema is jo, autokedes vaiku irgi nemokamai, kuro 'suvalge' tik po 4 lit 100km. be to skirtingai nei kitose masinu nuomose cia i 'bardacioka' idetas lapas kuriame labai aiskiai surasyta ka verta pamtyt saloj, i kuriuos miestelius uzsukt kur rast lankytinas vietas ir t.t.. jautemes kaip su gidu keliautume net parasyta buvo, kad vykstant i plaka ziuret povu pasiimtume kokios duonos, nes jie ten isbadeje pastoviai, tai labai jau praso maisto atvykeliu
Siaip pati sala nieko ipatingai grazaus, baseinai deja niekur nesildomi kiemo, ta pati juros vandeni pumpuoja tai issimaudzius 'traukia' oda nuo druskos... maudemes tose versmese karstuose, jos atrode taip pat kaip lankstinuke, matyt jau pasiruose sezonui tik va kvapelis vandens ten sieros nenuteikia labai maloniai
maudziaus ir juroj, jokiu eziu nebuvo ir siuskliu neteko matyt niekur saloje siaip gan brangu pasirode ten viskas, pietus dviem tikrai kokia 20eu kainuos, o jei su vaikais tai ir brangiau, o kur dar pusryciai, vakariene, uzkandziai, gerimai vien ledas vaikui apie 2eu visur
Tiesa lagamino rankinio nei vieno nematavo ar telpa ir nemaciau kad kamnors matuotu, nors ir nemazos tases musu buvo, ir lagaminas didysis virsijo truputi 15kg tai nereikejo primoket
QUOTE(ingusiaa @ 2011 05 15, 19:48)
skaitant tie ispudziai visu tokie skirtingi, kad nebezinau ko tiketis
Tai zmones juk visi skrtingi, net kai i tas vesmes ejom sutikom dvejus lietuvius, tai vieni pakomentavo, kad tos versmes tai tik smirdinti bala, o kiti, kad tiesiog rojus, juk guli sau 38 laipsniu tempeaturos vandeny zvelgi sau i zydroj Egejo juroj besileidziandzia saule, nu kas gali but geriau. Vienzo kiek zmoniu tiek nuomoniu, todel visada verta pamatyt viska savom akim
Linkejimai is kos baisiai tingiu rasyt, nes kai parasiau pirma karta kazkaip pradingo zinute. Tai va trumpai dabar. Labai silta, ner ne vieno debeselio.
Blue domes fantastiskas, sveciai irgi davo vietoj, ner jokiu rekaujanciu rusu ir pan Kardamena pobaise, Kefalos faina, Zia neverta demedio, o didziausia idpudi psliko povai. Mes cia dar tik 2 dienos bet jau siek tiek pamatyt spejom. Saulej nusvilt irgi
Blue domes fantastiskas, sveciai irgi davo vietoj, ner jokiu rekaujanciu rusu ir pan Kardamena pobaise, Kefalos faina, Zia neverta demedio, o didziausia idpudi psliko povai. Mes cia dar tik 2 dienos bet jau siek tiek pamatyt spejom. Saulej nusvilt irgi
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 15, 20:14)
mažiau keliauja žinai, ką apie japonus sako? kad jų tiek daug, netelpa salose, tai dalį jų priverstinai išveža turistaut
girdėjau, kad turkijoj ir kitur yra viešbučių, kur nepriima rusų. bet lietuvių taip pat
girdėjau, kad turkijoj ir kitur yra viešbučių, kur nepriima rusų. bet lietuvių taip pat
NU man atrodo viskas priklasuso, su kokiom agenrutom sudaro viesbutis sutartis. Yra vieni i vienas salis orientuoti, kiti i kitas.
Mes va kai buvom Ispanijoj, nei vieno ruso nebuvo. Viena prancuzai, ispanai buvo, net lietuviu nebuvo
O vat kitais metais uzveze ,,vokieciu", vokietojos rusu is vokietijos. Nu zinokit, vajei vajei koks siaubelis.
Mamyte Aušryte - na matėsi kad Norida skurdesnė... nes šalia blue domes... svarbu nesigadinot nuotaikos ir atradot kitų pliusų
taip, tai labai individualu
ir kartais sakant kad mums labai liuks, kitam gali būti visai ne liuks o dar žiūrint ko tikiesi, ką randi... kokia nuotaika... taip kad kol negryši - nežinosi
QUOTE(ingusiaa @ 2011 05 15, 18:48)
taip, tai labai individualu
ir kartais sakant kad mums labai liuks, kitam gali būti visai ne liuks o dar žiūrint ko tikiesi, ką randi... kokia nuotaika... taip kad kol negryši - nežinosi
Dilema sprendziu... Ar imti 4* normalu, bet toki ne super, mano akimis ant juros kranto, salia Koso miesto (pesciomis ~15min iki centro), ar 5* labai faina jauku, mazuose baltuose nameliuose ir t.t., bet Kardamenos apylinkese (keli km iki jos, pesciom nenueisi)...
Masina planuojam nuomotis ne visai savaitei, o kelioms dienoms, nes su leliuku nesinori per daug blaskytis
Linkstu prie komforto, zinoma, bet nenorim kas vakara sedet viesbucio kavinej Gyvenant pirmajame butu galima su vezimu kas vakara nukeliaut iki miesto centro...
Ech, kaip issirinkti
Masina planuojam nuomotis ne visai savaitei, o kelioms dienoms, nes su leliuku nesinori per daug blaskytis
Linkstu prie komforto, zinoma, bet nenorim kas vakara sedet viesbucio kavinej Gyvenant pirmajame butu galima su vezimu kas vakara nukeliaut iki miesto centro...
Ech, kaip issirinkti
QUOTE(VVaiva @ 2011 05 16, 10:05)
Dilema sprendziu... Ar imti 4* normalu, bet toki ne super, mano akimis ant juros kranto, salia Koso miesto (pesciomis ~15min iki centro), ar 5* labai faina jauku, mazuose baltuose nameliuose ir t.t., bet Kardamenos apylinkese (keli km iki jos, pesciom nenueisi)...
Ech, kaip issirinkti
Ech, kaip issirinkti
tikiu kad sunku, as asmeniskai zinojau kad noriu ne triuskmo ramios vietos tolinuo miesto. bet juk ir aplink visbuti manau yra kur pasivaikscioti ten astumai nedieli ten ir ikikito miestelio pesciomis gali nupedinti
Na grizom ir mes is Noridos. As vaziuociau ten antra kart Pas mus tarakonu nebuvo , vietoj dviviecio kambario gavom taip suprantu family, nes buvo 2 atskiri kambariai. Interjeras kambario aisku nespindintis, bet as ir nesitikejau kazko kito, tai manes nenuvyle.
Buvau prisikaicius komentaru tripadvisory'je, apie prasta maista, tai biski nervinaus, bet maistas man buvo skanus ir pasirinkimas buvo tikrai didelis.
Patiko ir viesbutyje esantys kinieciu restoranas.
Kelias dienas, kai vaziavom i Kos miesta, pietavom kitam Mitsis viesbutyje, Ramiroj, tai ten maisto pasirinkimas kur kas menkesnis.
Siaip viesbucio personalas draugiskas ir paslaugus, viska ko klausem ar prasem gaudavom labai greitai.
Pati sala man grazi, bet kad kazkas wow tai tikrai ne. Pravaziavom mes tuos visus plezus, siuksliu tikrai daug, prie plezu esantys barai dar neveikia, stovi tusti, tokie kaip vaiduokliai, bet pati gamta grazi. Manau, kai jau bus sezonas, iskuops ten viska ir viskas bus ok
Kardamena man baisi pasirode, tik tas uostas grazus.
Labiausiai patiko kelias i pietvakarini salos kampa pro Kefalos, link Agios Ioannis. Labai grazus vaizdai atsiveria nuo kalnu i jura, daug apzvalgos aiksteliu. Tik mes vaziavom apsiniaukusia diena, tai nuotraukos tokios niurios, bet sauleta diena ten nerealu butu.
Tos termos man ir "smirdinti bala" bet kelias iki ju labai grazus Dar pavazinejom ir mazais keliukais po kalnus ir siaip po mazus miestukus, labai daug tusciu namu, tokiu apgriuvusiu, atrodo, kad ivyko kazkokia anomalija ir zmones tiesiog dingo, liko tik kates
Pravaziavom ir siaurine pakrante, nuo Kos iki Marmario. Pamaciau visus tuos kitus viesbucius, kuriuos svarsciau ir visgi nusprendziau, kad gerai kad pasirinkau kitam krante. Siaurinej pakrantej zymiai stipresnis vejas, dideles bangos. Pliusas, kad smeliukas. Bet jei nori saulei atsukti veida, tai tada turi jurai atsukti nugara O man taip degintis nepatinka
Siaip visas keliones ir nuomas geriau uzsisakineti Kardamenoje, nes ten gerokai pigiau, nei viesbutyje esanciose agenturose (kuriu ten gal 3 skirtingos, bent jau masinu nuomos). O iki Kardamenos galima nemokamu autobusu is viesbucio nuvaziuot.
As ir jokiu eziu juroj nepastebejau, bet tie maudymosi batukai vaikams gerai vaksciojimui krantu. Krantas labai akmenuotas, maniskiui tu akmenuku i crocsus pribyredavo ir jis kas 2 zingsnius kratydavo. Nupirkau tuos batukus, problemos baigesi
Zodziu reziumuojant. Pradzioj as buvau issirinkus viesbuti siaurinej pakrantej, kaina buvo 2200 savaitei ir ta suma man atrode ok. Paskutinem dienom susimeciau del to vejo, nes silumos ir taip nezadejo prognozes ir staigiai pradejau ziurinetis pietiniam krante. Aisku radau tuos visus Mitsius. Noridos kaina buvo 1340, Blue Domes 2400. Nusprendziau surizikuoti su Norida ir nesigailiu. Kokybes ir kainos santykis man labai patiko. Nemanau, kad sumokejusi 1000 litu daugiau buciau gavus kazka super daugiau. Aisku, jei pas mane butu buve tarakonu, kalbeciau kitaip, bet kadangi ju matyti neteko, tai viska super
Buvau prisikaicius komentaru tripadvisory'je, apie prasta maista, tai biski nervinaus, bet maistas man buvo skanus ir pasirinkimas buvo tikrai didelis.
Patiko ir viesbutyje esantys kinieciu restoranas.
Kelias dienas, kai vaziavom i Kos miesta, pietavom kitam Mitsis viesbutyje, Ramiroj, tai ten maisto pasirinkimas kur kas menkesnis.
Siaip viesbucio personalas draugiskas ir paslaugus, viska ko klausem ar prasem gaudavom labai greitai.
Pati sala man grazi, bet kad kazkas wow tai tikrai ne. Pravaziavom mes tuos visus plezus, siuksliu tikrai daug, prie plezu esantys barai dar neveikia, stovi tusti, tokie kaip vaiduokliai, bet pati gamta grazi. Manau, kai jau bus sezonas, iskuops ten viska ir viskas bus ok
Kardamena man baisi pasirode, tik tas uostas grazus.
Labiausiai patiko kelias i pietvakarini salos kampa pro Kefalos, link Agios Ioannis. Labai grazus vaizdai atsiveria nuo kalnu i jura, daug apzvalgos aiksteliu. Tik mes vaziavom apsiniaukusia diena, tai nuotraukos tokios niurios, bet sauleta diena ten nerealu butu.
Tos termos man ir "smirdinti bala" bet kelias iki ju labai grazus Dar pavazinejom ir mazais keliukais po kalnus ir siaip po mazus miestukus, labai daug tusciu namu, tokiu apgriuvusiu, atrodo, kad ivyko kazkokia anomalija ir zmones tiesiog dingo, liko tik kates
Pravaziavom ir siaurine pakrante, nuo Kos iki Marmario. Pamaciau visus tuos kitus viesbucius, kuriuos svarsciau ir visgi nusprendziau, kad gerai kad pasirinkau kitam krante. Siaurinej pakrantej zymiai stipresnis vejas, dideles bangos. Pliusas, kad smeliukas. Bet jei nori saulei atsukti veida, tai tada turi jurai atsukti nugara O man taip degintis nepatinka
Siaip visas keliones ir nuomas geriau uzsisakineti Kardamenoje, nes ten gerokai pigiau, nei viesbutyje esanciose agenturose (kuriu ten gal 3 skirtingos, bent jau masinu nuomos). O iki Kardamenos galima nemokamu autobusu is viesbucio nuvaziuot.
As ir jokiu eziu juroj nepastebejau, bet tie maudymosi batukai vaikams gerai vaksciojimui krantu. Krantas labai akmenuotas, maniskiui tu akmenuku i crocsus pribyredavo ir jis kas 2 zingsnius kratydavo. Nupirkau tuos batukus, problemos baigesi
Zodziu reziumuojant. Pradzioj as buvau issirinkus viesbuti siaurinej pakrantej, kaina buvo 2200 savaitei ir ta suma man atrode ok. Paskutinem dienom susimeciau del to vejo, nes silumos ir taip nezadejo prognozes ir staigiai pradejau ziurinetis pietiniam krante. Aisku radau tuos visus Mitsius. Noridos kaina buvo 1340, Blue Domes 2400. Nusprendziau surizikuoti su Norida ir nesigailiu. Kokybes ir kainos santykis man labai patiko. Nemanau, kad sumokejusi 1000 litu daugiau buciau gavus kazka super daugiau. Aisku, jei pas mane butu buve tarakonu, kalbeciau kitaip, bet kadangi ju matyti neteko, tai viska super
QUOTE(ingusiaa @ 2011 05 15, 19:48)
Ne tik ispudziai, bet ir kainos skirtingos surasytos . Tai nuplaukus i Nisyros autobusas i vulkana pirmyn atgal vienam zmogui kiek kainuoja? 16 ar 8 eurai? Labai aciu uz patikslinima .
Nuvyle Noridos aprasymas, kaip reiks su tarakonais gyvent...
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 05 15, 17:48)
kokiame kambaryje ir kuriame korpuse gyvenot?
QUOTE(VVaiva @ 2011 05 16, 09:05)
pasieškok trečio varianto svarstymui
QUOTE(LINRI @ 2011 05 16, 10:37)
Na grizom ir mes is Noridos. As vaziuociau ten antra kart
Nemanau, kad sumokejusi 1000 litu daugiau buciau gavus kazka super daugiau.
Nemanau, kad sumokejusi 1000 litu daugiau buciau gavus kazka super daugiau.
sveiki,
ačiū už atsiliepimus
dėl skirtumo - jau vien iš nuotraukų tripadvisoriuje matyti lakivaizdūs skirtumai. bet svarbiausia, kad jums patiko
QUOTE(minella @ 2011 05 16, 10:39)
reikalauti pakeisti kambarį į kitą vietą. skruzdėlių / tarakonų paprastai dažniau būna bungallow tipo pastatuose, tai prašykit į kitą korpusą, ne pirmam aukšte ir pan.
šiaip kiek susekiau Noridoje yra double roomai pagrindiniame pastate suremontuoti, o family roomai bungallow nameliuose seni. vienur paieškoje net buvo kaina dviems asmenims į family room bungallow mažesnė nei į mažesnį double room standart.
aš turbūt užsiklykčiau nuo tarakonų ir dar reiktų tų zarazų namo neparsivežt
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 16, 11:59)
aš turbūt užsiklykčiau nuo tarakonų ir dar reiktų tų zarazų namo neparsivežt
kad tie tarakonai ne naminiai. mes matem ju ir kipre- vienas viesbucio kieme ropojo, o kitas pas draugus kambaryje. dydis toks ispudingas. kadagi jie gyvates pasirodo dar ir skraido, tai receptione sake, kad gali ir per atidaryta balkona ilekti pasidairyti i vidu.
QUOTE(anuka @ 2011 05 15, 02:01)
ka reiskia "net vyrams"? kiek zinau sitai busenai lytis nieko nereiskia
Ta ir reiskia. Vyrai dazniausiai stipresni tokiose situacijose nei moterys, bet nemanau, kad verta kabinetis prie kiekvieno pasisakymo. Plauksit ir patys pajausit arba ne.