dollilyte,dar geluonio truksta ideja smagi,labai zaismingos
jau visos savaitgaliaujat???
as dar vienas pabaigiau 2 in 1... pasipraktikavau... foto kita diena...
einu Muzinio gert-nusipelniau gyventi geriau ir ...linksmiau
QUOTE(Juperi @ 2011 05 06, 18:37)
jau visos savaitgaliaujat???
man visada savaitgalis
Aš tik tik pabaigiau savo plušimus, na bet man pirma kart papuolė tokia vilna, kad su telefono dėkliuku prasikankinau labiau turbut negu su tapke iš geros vilnos , užsiroviau .Sėdžiu be kvapo visai, aišku vėliau daugiau dalyku , bet dėkliukas pribaigė .Aš jau irgi nusipelniau ir geriau ir linksmiau ir visaip kaip
Vilna tai senoji dar užsilikus nuo vilnos fabriko tokia žalia, bet jau vargau nerealiai
QUOTE(Katinytis @ 2011 05 06, 22:17)
Vilna tai senoji dar užsilikus nuo vilnos fabriko tokia žalia, bet jau vargau nerealiai
mazu tokia tamsiai tamsiai zalia???? as irgi is vilnos fabriko visokiu likuciu turiu...
Na jin tokia lyg samana , bet aš ir tamsiai tamsiai žalios dar turiu iš to laiko , tai jei irgi tokiaaaaaaaaaaaaaaaaa
Galop aš sumučinau, bet labai sunkiai kibo, labai negražiai užlenkimai apsivėlė, nu galėčiau ir nusikeikt ,bet tiek to jau padariau vistiek , bet man nėra graži kaip ji susivėlė
Galop aš sumučinau, bet labai sunkiai kibo, labai negražiai užlenkimai apsivėlė, nu galėčiau ir nusikeikt ,bet tiek to jau padariau vistiek , bet man nėra graži kaip ji susivėlė
Žaliuojat, aš va irgi pafotkinau vienas šios savaitės žalias klumpikes - vaikiškos:
QUOTE(Katinytis @ 2011 05 06, 22:29)
Na jin tokia lyg samana , bet aš ir tamsiai tamsiai žalios dar turiu iš to laiko , tai jei irgi tokiaaaaaaaaaaaaaaaaa
aisku tiek to... nesikeik-burna apzels
pas kaimyne "uzsigavejau"...rami dabar...
ale nervas ima del tu tapciu-sian nuveliau, ziuuu jokio dziuvimu vonioj reiks savaites , kad isdziutu
Raganele, tau sitas modeliukas prilipo? reiktu ir man kada pamegint- ale , kad ekspermentam nera laiko
nesikeik-burna apzels
Vat to ir bijau
Sveikos Kiek gražių šlepetukų privėlėt Visų labai gražios.
Pas Juperi Mūza grįžo
Pas Juperi Mūza grįžo