Juperi, super . Ir tos gėlės tikrai labai įdomios.
Trakšt, tavo ir labai fainos . Bet labiausiai patiko saga vaikiškuose, jau tokia graži, kad atsižiūrėt neina.
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 06, 13:36)
Juperi, super . Ir tos gėlės tikrai labai įdomios.
Trakšt, tavo ir labai fainos . Bet labiausiai patiko saga vaikiškuose, jau tokia graži, kad atsižiūrėt neina.
Aciu labai . Sagos nedariau . Pirkau. Ji metaline.
pas mus krusa leduku!kaune irgi turetu buti
QUOTE(almute80 @ 2011 05 06, 12:24)
Papildyta:
va sitos man labiau patinka,is sluoksnos.mazutes.su ta vogta ideja-uodegyte.bet labai super ideja,nes mazei apsiauti labai patogu-kaip saukstas tarnauja
šitos fainos
Papildyta:
QUOTE(Trakst @ 2011 05 06, 12:32)
abejos tokios išmyluotos, lygios
Almute, tos dangiškos tai labai mielos o prie kitų tapkučių dar ir gėlytė guli
Trakšt, jūsų visos tapkutės tobulos. Baisiai noriu, kad žemietė priimtų į savo pamokėlę, nu turiu tokią svajonę , mažu kada nors, kaip nors...
Juperi, pažėriau komplimentų veltinyje, bet jų mums nebūna per daug
Tos naujoviškos gėlytės žiūrisi labai
Trakšt, jūsų visos tapkutės tobulos. Baisiai noriu, kad žemietė priimtų į savo pamokėlę, nu turiu tokią svajonę , mažu kada nors, kaip nors...
Juperi, pažėriau komplimentų veltinyje, bet jų mums nebūna per daug
Tos naujoviškos gėlytės žiūrisi labai
QUOTE(Juperi @ 2011 05 06, 12:32)
gerai, kad lauki
nu jau tas "šedevras", uchhhhhhhh ty ir dekoriukas toks minimalistinis niu labai labai....
o tos ciklamennės tokios "plokščios" ar čia tik fotkėj taip?
Papildyta:
QUOTE(Juperi @ 2011 05 06, 13:01)
nu acius
nu tai ar nematyt, kad toki skysti gvazdikai man ir iseina... nors ka as cia?? reik pasakot kitaip, ane? pamenat ? vien zodz... sitas geles susapnavau, po to ilgai paisiau, deliojau , ciupinejau, glamonejau ir...vualia, ponai ir ponios !- stai ir gvazdikai!
nu tai ar nematyt, kad toki skysti gvazdikai man ir iseina... nors ka as cia?? reik pasakot kitaip, ane? pamenat ? vien zodz... sitas geles susapnavau, po to ilgai paisiau, deliojau , ciupinejau, glamonejau ir...vualia, ponai ir ponios !- stai ir gvazdikai!
oi geras
QUOTE(raganele @ 2011 05 06, 06:17)
Dollilyte, smagūs apelsinai o tas storų tapkių kraštas tai jau taip, išdavikas būna
nu ne, visą gyvenimą buvau įsitikinusi, kad piešt nemoku... Nors prieš 7 metus buvau visiškai įsitikinusi, kad esu karjeros moteris ir vaiko tai jau ačiū neturėsiu dar artimiausius 10 metų žodžiu nežinau ar piešiu ir išvis kuo būsiu užaugus
nu ne, visą gyvenimą buvau įsitikinusi, kad piešt nemoku... Nors prieš 7 metus buvau visiškai įsitikinusi, kad esu karjeros moteris ir vaiko tai jau ačiū neturėsiu dar artimiausius 10 metų žodžiu nežinau ar piešiu ir išvis kuo būsiu užaugus
matyt kosmonaute būsi
QUOTE(bulaukiux @ 2011 05 06, 14:59)
"Pleksnes".... Kadabra tokiu dar nebuvo maciusi
Stewie, acius, jau skaiciau
Ir vėl krūvą tapukų pridėjot, čia nespėsiu girt visų
Nu bet jau Trakšt tos pirmosios kokios wau
Visos kitos irgi gražios
Nu bet jau Trakšt tos pirmosios kokios wau
Visos kitos irgi gražios
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 05 06, 15:43)
O čia mano bitės..bzzz bzzz...
nuotaikingos....
ziuu i ta bite kur kairej , tas zolytes seseliukas kaip plonos lupytes- nuotaika