kadabra, raganele gražios tapkės
Raganėle,kokie mielučiai Koks čia dydis? Gal pagal tokį šabloną lengviau velt mažiukus?
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 05 27, 18:57)
Raganėle,kokie mielučiai Koks čia dydis? Gal pagal tokį šabloną lengviau velt mažiukus?
Ačiū nepasakyčiau kad lengviau, nes ta ausyčių vieta problemiškai virsta į šonus, kol veltinukas visai nesukietėja, o tada jau liuks. Man šitie labiau patinka nei balerinukiniai leliam - tie į bandelines kojukes įsirėžia, o čia keltis aukšta ir apgaubia tą minkštumą o aulinukai vasarą man nesuvelia.
Kadabra, Raganele abieju labai grazios
Labai faini kūdikėliui tapukai
Oi, neįprastai tylu....ar labai dirbam, ar toks oras atginė tinginį?
QUOTE(stewie @ 2011 05 29, 09:33)
Oi, neįprastai tylu....ar labai dirbam, ar toks oras atginė tinginį?
kava geriam...kaupiuosi...mastau "Velt-Nevelt"? vakar veliau- dziusta, reiks dar biseriuot, tai nezinau kada pasirodysiu... sian mintys kirba naujiem tapciam, bet galutinai dar nesubrendo....
sakykit kur pigiai perkat 21 mikrono balta GERAI besiveliancia vilna... o tai beliko puse babinos, dar ABC pirkta, nu bet taip lievai veliasi- ir spalva tokia murzinai balta...
QUOTE(Juperi @ 2011 05 29, 10:19)
sakykit kur pigiai perkat 21 mikrono balta GERAI besiveliancia vilna... o tai beliko puse babinos, dar ABC pirkta, nu bet taip lievai veliasi- ir spalva tokia murzinai balta...
Čia kažkuri mergina siūlė baltos, ar tik ne Dangek?
tikiu, kad gera, tik tapciam man noretusi siek tiek storesnes... o salikeliam , kepurei-sutinku, kad puiki...