Aš tai tikrai leidžiu, kad tik atsirastu kas stumia
nu as irgi leidziu, stumk, Kadabra
nu va biski linksmiau- lydausi is sito prancuzo bajeriu...paziurekit ir daugiau ko jis pridares...Remis tasai
http://www.youtube.c...h?v=gHCxdlZ7G18
nu va biski linksmiau- lydausi is sito prancuzo bajeriu...paziurekit ir daugiau ko jis pridares...Remis tasai
http://www.youtube.c...h?v=gHCxdlZ7G18
šiandien ryte jau ir taip atsikėliau "kaip žvėris pašėlęs", o dar kai pamačiau ką šuo pridirbo(suprantu, kad jaunas kvailas, bet nuo to lengviau nepasidarė), vonioj mano naują bambukinę žaliuzę sugraužė, bet tokiom skylėm, kad pataisyt jau niekaip nebeis.O su ja nuvėliau tik 2 poras tapkių, tai paskaičiavus tapkių pabrangimą...apsiverkiau lyg vaikas, ir iš piktumo, ir iš "abydos", ir iš supratimo, kad naują gausiu tik geriausiu atveju savaitgalį, nes pas mus jų pirkt nėr, teks MB prašyt, kad parvežtų....žodž žvėris manyje neišsimiega.
QUOTE(bulaukiux @ 2011 05 25, 15:09)
šiandien ryte jau ir taip atsikėliau "kaip žvėris pašėlęs", o dar kai pamačiau ką šuo pridirbo(suprantu, kad jaunas kvailas, bet nuo to lengviau nepasidarė), vonioj mano naują bambukinę žaliuzę sugraužė, bet tokiom skylėm, kad pataisyt jau niekaip nebeis.O su ja nuvėliau tik 2 poras tapkių, tai paskaičiavus tapkių pabrangimą...apsiverkiau lyg vaikas, ir iš piktumo, ir iš "abydos", ir iš supratimo, kad naują gausiu tik geriausiu atveju savaitgalį, nes pas mus jų pirkt nėr, teks MB prašyt, kad parvežtų....žodž žvėris manyje neišsimiega.
velk , apsieisi ir be bambukines....
matai net tavyje zveris miega...o sunyje -tikru tikriausias zveris, taip, kad ant jo nepyk...tau matai visai lengva suprast ka reiskia buti zveriuku
QUOTE(Juperi @ 2011 05 25, 15:36)
velk , apsieisi ir be bambukines....
matai net tavyje zveris miega...o sunyje -tikru tikriausias zveris, taip, kad ant jo nepyk...tau matai visai lengva suprast ka reiskia buti zveriuku
pyk nepykęs, nieko nepakeisi
Ale kurgi mūsų Trakšt pradingusi?
Bet tikiuosi, kad greit grįš ir pažers grožybių
Bet tikiuosi, kad greit grįš ir pažers grožybių
Rodau savo pirmąsias pavykusias šlepetes, žinau savo klaidas, reikės taisytis. Laukiu pastebėjimų ir kritikos. Koks gėris tokios šlepetės, kaip šilta ir smagu mano nuolat šąlančioms kojoms
a ne platokos???
kuom padeli pritvirtinai? klijais???
spalviskai-pilka mano pati paciausia- fainuoles
kuom padeli pritvirtinai? klijais???
spalviskai-pilka mano pati paciausia- fainuoles
Suveltos avys, labai gražu Na,aš nelabai galiu ką pasakyt,bet mano akim žiūrint, gal paformuot labiau reiktų Bet čia gal daugiau praktikos turinčios ką pasakys
Beje,ką ant pado paklijavai?
Beje,ką ant pado paklijavai?
suveltos avys,sveikinu!man irgi atradimas buvo tokios tapkutes,nes nuolat sala rankos,kojos.kaip pirmos tai labai vyke,maniskes vaje kokios buvo patinka toks nereziantis spalvu derinukas.ramios.santurios,solidzios