Mano rožinės. Bandymas 2in1
Raganele
Dollilyte, gražios O vidus ružavos vilnos, ar balta susidažė?
Dollilyte, gražios O vidus ružavos vilnos, ar balta susidažė?
QUOTE(žollia @ 2011 05 24, 21:21)
Dėkuj...Ružavas,toks,koks matosi.
Dollilyte, gražios ružavosios ir pabiseriavimas man labai patinka
DOLLILYTE, labai gražios net sakyčiau naujas stilius 2 in 1 tapkučiu ir spalvos .Man labai patiko
Ačiū,merginos
Visokie taškiukai,tai čia turbūt jau toks,kaip ir mano stilius,nuo studijų laikų... O veltinyje,tuos taškelius padaryt geriausiai padeda biseris Kai be biserio,tai man vis kažko trūksta,nors va kitų man ir be jokių biserių laaaabai gražios
Visokie taškiukai,tai čia turbūt jau toks,kaip ir mano stilius,nuo studijų laikų... O veltinyje,tuos taškelius padaryt geriausiai padeda biseris Kai be biserio,tai man vis kažko trūksta,nors va kitų man ir be jokių biserių laaaabai gražios
Raganele, klumpytes tokios mielos, is paziuros- minkstuteles ir labai jaukios
Dollilyte, 2in 1 -gavosi
Dollilyte, 2in 1 -gavosi
QUOTE(raganele @ 2011 05 24, 17:27)
Besijuokianti, liuks tavo natur produkt man irgi be galo imponuoja nedažyta vilna, ranko po vėlimo lieka švelnios, ko nepasakyčiau apie kai kurios dažytos paglostymą...
Va irgi pasinatūralizminau, klumpiukai tokie pat kaip ankstesni, balerinkutės tik kiek kitokios:
Va irgi pasinatūralizminau, klumpiukai tokie pat kaip ankstesni, balerinkutės tik kiek kitokios:
tokios kaip vaikų svajonės-tyros, gaivios gražu tokios natūralios
Papildyta:
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 05 24, 20:43)
Mano rožinės. Bandymas 2in1
gražios, forma gera
QUOTE(kadabra @ 2011 05 24, 22:49)
is tikruju anksciau tokia mano kasdienybe darbine budavo- nuolatiniai stresai ir ČP...dabar reciau, nu bet kai uzeina, tai nespeju suktis- net subine uzputoja turiu laviruot tarp bendroves ir kliento,,, vien zodz sugertukas, lakmuso popieriukas
QUOTE(kadabra @ 2011 05 24, 22:49)
As tai pamenu kaip Dolilyte skundesi, kad neiseina - o dabar va kaip grazuuu . Saunuole
Ačiū Na,dabar gal jau geriau nei pradžioj...Kaip sakoma:dirbi ir mokaisi. Bet dar tikrai yra kur tobulėt ir mokytis...Tai va ir dirbu...Vargstu su didelėm vyriškom Noriu krikšto tėčiui padovanot su gimtadieniu.
QUOTE(Juperi @ 2011 05 24, 22:54)
is tikruju anksciau tokia mano kasdienybe darbine budavo- nuolatiniai stresai ir ČP...dabar reciau, nu bet kai uzeina, tai nespeju suktis- net subine uzputoja turiu laviruot tarp bendroves ir kliento,,, vien zodz sugertukas, lakmuso popieriukas
Juperi, na kaip cia tave paguodus... juk iki pensijos tamstai dar toli - tausok nervus, ijunk durniu.. brrr kaip nemalonu. Kaip isikinkai zmogus nuo lopselio/darzelio taip ir varai iki pensijos..
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 05 24, 22:59)
Ačiū Na,dabar gal jau geriau nei pradžioj...Kaip sakoma:dirbi ir mokaisi. Bet dar tikrai yra kur tobulėt ir mokytis...Tai va ir dirbu...Vargstu su didelėm vyriškom Noriu krikšto tėčiui padovanot su gimtadieniu.
Dollilyte, o avataras tavo paisytas? Laabai grazus paveikslelis.