Labutis, kokios jūs visos šaunuolės, tiek gražių darbelių , o aš niekaip nerandu laiko velt, tai visokie darbai, dėkui dievui kad mamai geriau, bet ir pati iš slogos neišeinu , kad nesupultu man į ausį
Kadabra, dailios šlepetės Man pačios pirmos gražiausios.
Man nematyta ir įdomu
QUOTE(bulaukiux @ 2011 05 24, 08:29)
Man nematyta ir įdomu
Kadabra savo moliūgą dar turėjo? Aš prieš mėnesį irgi paskutinį savo moliūgą suvartojau. Kaip gerai išsilaikė namie. Dar tokie dekoratyviniai stovi, bet jaučiu, tuščiaviduriais patapo-mesiu sliekams, jie labai mėgsta.
QUOTE(žollia @ 2011 05 24, 13:05)
-mesiu sliekams, jie labai mėgsta.
o sliekus- zvejams?
QUOTE(Juperi @ 2011 05 24, 13:08)
o sliekus- zvejams?
Kol kas dar tiek nėra, kad žvejams dalyyt Nors pavasariop vienas žvejas tiek buvo pristojęs... Sako, niekur nėr gaut, o tu namie turi kibire. Na, aš apsidraudimui per žiemą kibire katilinėj auginau , bijodama, kad kompostinėj iššals:lotuliukas: Nors ir kompostinėj peržiemojo
QUOTE(kadabra @ 2011 05 24, 14:01)
Zollia, o tai pas tave tie kaliforniniai ? Galvoju apie tokius, vyras kompostine padare dvieju skyriu, diiidele, kaip Besijuokianti pasakytu - dvieju Kadabru dydzio
ale ziemavot i namus kibiro nenoooooriu
p.s. dekui visoms
ale ziemavot i namus kibiro nenoooooriu
p.s. dekui visoms
Aga, kaliforniniai Tai ir nereik namooo . Aš tik dėl apsidraudimo-vdrug iššaltų, nes pirmi metai, kaip užsiveisiau Šiemet jau nebenešiu namo. Bet kaip gerai jie tam kibire dauginosi : šilta, maistelio dametu ir gyveno sau .
Na ir užkalbėjot čia brrrrrrrrrrrrrrrrr
Besijuokianti, tikrai kaimiški O čia iš karšinio rudojo BG? Nes sluoksna truputį kitaip lyg susivelia
Katinyti, visko reikia po truputį
Katinyti, visko reikia po truputį
man čia irgi į Bg karšinį panašu...
pasirodo sluoksna...
pasirodo sluoksna...