Nu jo. Išprotėjo kompas nuo brilikų atspindžių.
Einu nusiiimsiu savuosius, dar iš tikro tapkes supjaustys
Todėl pas Juperi tokia dažna "prareznaja" technika tapukuos būdavo... Dabar deimantus nusiėmė, tai "supjaustytos" nesigauna
QUOTE(Juperi @ 2011 05 23, 12:48)
matai, kaip didingai JUPITERIS!!!!! tuoj susirgsiu didybes manija...prost jau planetu vardais mane vadina...net jau ne zviazda, o plAAneta
na, kas planeta, kas kosmonautas - svarbu link zvaigzdziu
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 23, 12:49)
Todėl pas Juperi tokia dažna "prareznaja" technika tapukuos būdavo... Dabar deimantus nusiėmė, tai "supjaustytos" nesigauna
aha, o as durnele viena karta su paprastu peiluku bandziau
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 23, 12:49)
Nu jo. Išprotėjo kompas nuo brilikų atspindžių.
diamons proriez- taip vadinsis ta technika...aciu uz namioka
QUOTE(kadabra @ 2011 05 23, 12:50)
na, kas planeta, kas kosmonautas - svarbu link zvaigzdziu
nebtooli jau mums
QUOTE(Juperi @ 2011 05 23, 12:52)
svarbu parako uztektu
QUOTE(Juperi @ 2011 05 23, 12:48)
matai, kaip didingai JUPITERIS!!!!!
Sory, Juperi . Kai pastebėjau, skubėjau ištaisyt, bet jau spėjo mergai pripostinti su Jupiteriu....
Aš galvojau, kad tu kartu įvėlinėjai, o pasirodo, tik vėliau papyuošei. Daba aišku. Man ko tai po tos naktinės perkūnijos nekaip galvojasi...
QUOTE(žollia @ 2011 05 23, 13:04)
Sory, Juperi . Kai pastebėjau, skubėjau ištaisyt, bet jau spėjo mergai pripostinti su Jupiteriu....
Aš galvojau, kad tu kartu įvėlinėjai, o pasirodo, tik vėliau papyuošei. Daba aišku. Man ko tai po tos naktinės perkūnijos nekaip galvojasi...
nu ne...as issikloju vilna, suslapinu ir is karto dedu nerinius...tai cia ne veliau, o is kart
QUOTE(Juperi @ 2011 05 23, 13:22)
nu ne...as issikloju vilna, suslapinu ir is karto dedu nerinius...tai cia ne veliau, o is kart
Bet kaip ta vilna į viršų neprasimušo per tuos raudonus nėrinius. Taip gražiai, kaip prisiūta
QUOTE(žollia @ 2011 05 23, 13:26)
Bet kaip ta vilna į viršų neprasimušo per tuos raudonus nėrinius. Taip gražiai, kaip prisiūta
gal, kad tie neriniai tokie standus ir storoki?
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 23, 14:15)
O kaip tie nėrinukai ant pado, ištisai eina, ar tik užlenkti. Aš kelis kart panašiai dariau, kažkaip rezultatas netenkino...
nu uzlenkta nemazai.. galima sakyt, kad per visa...normaliai ten tie uzlenkimai