aciu, aciu...kad jau taip-tai dar vienos... galvojau nerodysiu, nes realiai dar reiks pervelt sitas ir pataisyt iskirpima...
QUOTE(kadabra @ 2011 05 23, 12:19)
Juperi kokia meninyke
o tai ne!
o kur tavo kurybos ieskot??? sukniu temoj?
QUOTE(Juperi @ 2011 05 23, 13:16)
aciu, aciu...kad jau taip-tai dar vienos... galvojau nerodysiu, nes realiai dar reiks pervelt sitas ir pataisyt iskirpima...
OI, kokios fainos . Tokios iš bobutės skrynios .
Aš ir vienas mučiju, fainai tapkes velt po šalikų, kaip nori vartyk, tampyk, nepradursi kaip nors netyčiom su pirštu ar su žiedu
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 23, 12:30)
ar su žiedu
nu su sliubaunu ziedu gal ir nepradursi, o jau brilikus nusiimk, tikrai kokio deimanto briauna gali ir tapkes suplesyt
QUOTE(Juperi @ 2011 05 23, 12:23)
o kur tavo kurybos ieskot??? sukniu temoj?
parasiutu
QUOTE(Juperi @ 2011 05 23, 12:32)
nu su sliubaunu ziedu gal ir nepradursi, o jau brilikus nusiimk, tikrai kokio deimanto briauna gali ir tapkes suplesyt
pasakei kaip tikra spece
Juperi, nugi ir šitos fainuoliškos Kaip tau tie papuošimai nesusimaišė su vilna? Jau turi slaptą būdą kokį nors
QUOTE(žollia @ 2011 05 23, 12:40)
Jupiteri, nugi ir šitos fainuoliškos Kaip tau tie papuošimai nesusimaišė su vilna? Jau turi slaptą būdą kokį nors
man ko tais per linksmai si diena prasidejo matyt
Juperi, .
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 23, 12:46)
Prisižvengiau juodai .
Jupiteris[COLOR=red] jau tiek iš veltinių užsidirbo, kad brilikais ir deimantais apsikarščius velia...
Jupiteris[COLOR=red] jau tiek iš veltinių užsidirbo, kad brilikais ir deimantais apsikarščius velia...
pas tave tai irgi gerai:
paryskinta melynai, o raso red
QUOTE(kadabra @ 2011 05 23, 12:37)
tai jau tave galima tituluot-parasiutininke??
o tai ne!!
QUOTE(žollia @ 2011 05 23, 12:40)
Juperi, nugi ir šitos fainuoliškos Kaip tau tie papuošimai nesusimaišė su vilna? Jau turi slaptą būdą kokį nors
tai, kad jokiu paslapciu...o nerinius tik uzdejau ant virsaus vilnos...ir daugiau nieko
QUOTE(kadabra @ 2011 05 23, 12:41)
man ko tais per linksmai si diena prasidejo matyt
matai, kaip didingai JUPITERIS!!!!! tuoj susirgsiu didybes manija...prost jau planetu vardais mane vadina...net jau ne zviazda, o plAAneta
QUOTE(Katinytis @ 2011 05 23, 12:43)
Juperi, .