Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Na atrodo pagaliau pribaigiau visus pasižadėjimus iki raištukų galiukų karsta.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 18 gegužės 2011 - 10:57
QUOTE(raganele @ 2011 05 18, 12:56)
Na atrodo pagaliau pribaigiau visus pasižadėjimus iki raištukų galiukų karsta.gif

Labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 05 18, 11:56)

wub.gif wub.gif Žali kedukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 05 18, 11:56)

thumbup.gif tos aguoninės į vieną šeimą keliauja?
Atsakyti
Raganele, grazia chebra cia isrikiavus 4u.gif
Man atrodo, kad aguonos zmonems laaabai patinka, turi jos galiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 05 18, 13:15)
Raganele, grazia chebra cia isrikiavus  4u.gif
Man atrodo, kad aguonos zmonems laaabai patinka, turi jos galiu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif oiii kiek as ju privelus, nors man tai jau feee....sakau, gi yr ir kitokiu geliu, ale nori aguonu na propal i vsio doh.gif
Raganele thumbup.gif
Atsakyti
Privėlus ir aš aguonu visokiu, bet man tai viena gražiausiu gėliu ax.gif
Gražu,raganėl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 18 gegužės 2011 - 12:26
QUOTE(Katinytis @ 2011 05 18, 13:25)
Privėlus ir aš aguonu visokiu, bet man tai viena gražiausiu gėliu  ax.gif

geliu man negraziu-ner blush2.gif tiesiog aguona labai lengva perteikti vilnoj ar kur kitur- jos su niekuo nesumaisysi-raudona ir yr raudona... ne viena nepasaket, kad tai obels ziedas... biggrin.gif
Atsakyti
raganele, o ho kiek bigsmile.gif labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 05 18, 13:27)
geliu man negraziu-ner blush2.gif tiesiog aguona labai lengva perteikti vilnoj ar kur kitur- jos su niekuo nesumaisysi-raudona ir yr raudona... ne viena nepasaket, kad tai obels ziedas... biggrin.gif

se tau, kad dejo biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū merginos biggrin.gif matyt aguoninis mėnulis visam amerikos žemyne buvo penktadienį lotuliukas.gif ne vienu adresu visos keliaus.
Man aguonos irgi labiausios gėlės, ypač laukinės laukuose kai žydi wub.gif Kieme tai rožės vienareikšmiškai, jau radau pirmus žiedpumpurius, kaip laukiu spalvų ir kvapo bigsmile.gif nors niekad nesupratau "konarskio turgelio" rožių - kuo tie kotai žavi žmones doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 05 18, 13:39)
Ačiū merginos biggrin.gif matyt aguoninis mėnulis visam amerikos žemyne buvo penktadienį  lotuliukas.gif ne vienu adresu visos keliaus.
Man aguonos irgi labiausios gėlės, ypač laukinės laukuose kai žydi  wub.gif Kieme tai rožės vienareikšmiškai, jau radau pirmus žiedpumpurius, kaip laukiu spalvų ir kvapo bigsmile.gif nors niekad nesupratau "konarskio turgelio" rožių - kuo tie kotai žavi žmones  doh.gif  lotuliukas.gif

as tai pirmais uzsimezgusiais pomidorais siltnamyje labiau apsidziaugiau lotuliukas.gif
Atsakyti