Na atrodo pagaliau pribaigiau visus pasižadėjimus iki raištukų galiukų
QUOTE(raganele @ 2011 05 18, 12:56)
Labai gražu
QUOTE(raganele @ 2011 05 18, 11:56)
Žali kedukai
QUOTE(raganele @ 2011 05 18, 11:56)
tos aguoninės į vieną šeimą keliauja?
QUOTE(kadabra @ 2011 05 18, 13:15)
Raganele, grazia chebra cia isrikiavus
Man atrodo, kad aguonos zmonems laaabai patinka, turi jos galiu
Man atrodo, kad aguonos zmonems laaabai patinka, turi jos galiu
oiii kiek as ju privelus, nors man tai jau feee....sakau, gi yr ir kitokiu geliu, ale nori aguonu na propal i vsio
Raganele
Privėlus ir aš aguonu visokiu, bet man tai viena gražiausiu gėliu
Gražu,raganėl.
Gražu,raganėl.
QUOTE(Katinytis @ 2011 05 18, 13:25)
Privėlus ir aš aguonu visokiu, bet man tai viena gražiausiu gėliu
geliu man negraziu-ner tiesiog aguona labai lengva perteikti vilnoj ar kur kitur- jos su niekuo nesumaisysi-raudona ir yr raudona... ne viena nepasaket, kad tai obels ziedas...
raganele, o ho kiek labai
QUOTE(Juperi @ 2011 05 18, 13:27)
geliu man negraziu-ner tiesiog aguona labai lengva perteikti vilnoj ar kur kitur- jos su niekuo nesumaisysi-raudona ir yr raudona... ne viena nepasaket, kad tai obels ziedas...
se tau, kad dejo
Ačiū merginos matyt aguoninis mėnulis visam amerikos žemyne buvo penktadienį ne vienu adresu visos keliaus.
Man aguonos irgi labiausios gėlės, ypač laukinės laukuose kai žydi Kieme tai rožės vienareikšmiškai, jau radau pirmus žiedpumpurius, kaip laukiu spalvų ir kvapo nors niekad nesupratau "konarskio turgelio" rožių - kuo tie kotai žavi žmones
Man aguonos irgi labiausios gėlės, ypač laukinės laukuose kai žydi Kieme tai rožės vienareikšmiškai, jau radau pirmus žiedpumpurius, kaip laukiu spalvų ir kvapo nors niekad nesupratau "konarskio turgelio" rožių - kuo tie kotai žavi žmones
QUOTE(raganele @ 2011 05 18, 13:39)
Ačiū merginos matyt aguoninis mėnulis visam amerikos žemyne buvo penktadienį ne vienu adresu visos keliaus.
as tai pirmais uzsimezgusiais pomidorais siltnamyje labiau apsidziaugiau