Aš tai šalikus lyginu ir džiūt jiems tada nereikia .
Bet jeigu šalikas su kokia nors faktūra (tarkim šilko spurgeliai), tai jo lyginti neišeina
QUOTE(Katinytis @ 2011 05 17, 11:51)
Bet jeigu šalikas su kokia nors faktūra (tarkim šilko spurgeliai), tai jo lyginti neišeina
vat ir nelyginu, nenoriu faktūros prarast
Aš visada lyginu šalius, man taip gražiau ir tvarkingiau atrodo.
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 17, 14:55)
Kad niekur ta faktūra nedingsta. Garų režimu ir per marliuką, lieka šiek tiek erdvės amortizuotis visom faktūrom. Taip kaip marškinių aišku, kad lygint nereik. Pabandykit kada, lygintas daug gražesnis .
Bet kaip sakoma čia skonio ir technikos reikalas.
Bet kaip sakoma čia skonio ir technikos reikalas.
išbandžiau
Buvau šiandien pas Trakšt ir mokiausi velt tapkutes Superinė mokytoja
Tai buvo mano pirmasis bandymas, bet patiko negalėsiu sustot.
Mielosios, daugiau tokių žmonių, kaip Trakšt , ir pasaulis nušvis gražiom spalvom
Tai buvo mano pirmasis bandymas, bet patiko negalėsiu sustot.
Mielosios, daugiau tokių žmonių, kaip Trakšt , ir pasaulis nušvis gražiom spalvom
Ir as uzsimanysiu pas Trakst...
QUOTE(stewie @ 2011 05 17, 19:21)
Buvau šiandien pas Trakšt ir mokiausi velt tapkutes Superinė mokytoja
Tai va kur Trakšt . Ir kaip tau pavyko į mokines patekt? O mes laukiam nesulaukiam įspūdžių apie šaliko panaudojimą Tai daba laukiam Stewie tapukų
raganele
QUOTE(žollia @ 2011 05 17, 20:00)
Tai va kur Trakšt . Ir kaip tau pavyko į mokines patekt? O mes laukiam nesulaukiam įspūdžių apie šaliko panaudojimą Tai daba laukiam Stewie tapukų
Oi, dėl patekimo į mokines, gal tiesiog nusišypsojo laimė man pašišekė
Tapukus būtinai parodysiu, lai tik išdžiūna.
Sveikos,
niekaip po vestuviu negaliu atsigaut. Reiskia geros buvo. Is sestadienio i sekmadieni beveik nemiegojau, poto dar namo reikejo parvairuot. Sunku. Matyt senstu. O salis tiko puikiai. Buvo tikras issigelbejimas.
Na tokia as ir pedagoge... Salia pasedejau, paziurejau, kaip Stewie velia.
niekaip po vestuviu negaliu atsigaut. Reiskia geros buvo. Is sestadienio i sekmadieni beveik nemiegojau, poto dar namo reikejo parvairuot. Sunku. Matyt senstu. O salis tiko puikiai. Buvo tikras issigelbejimas.
Na tokia as ir pedagoge... Salia pasedejau, paziurejau, kaip Stewie velia.