dėkui mergikės smagi man Bg sluoksna.
QUOTE(kadabra @ 2011 05 16, 09:31)
dirbi, juperi?
teiiip , atostogai jau senai uznugary...laukiu kitu...liepos men
QUOTE(kadabra @ 2011 05 16, 09:43)
Besijuokianti, ka dazyt ruosiesi?
Senukuose, o ir dazu pard.turi buti gelezies oksido, dazu skyriuj reikia teirautis.
Senukuose, o ir dazu pard.turi buti gelezies oksido, dazu skyriuj reikia teirautis.
o tai tie "kandikliai" - ne actas, druska...bla bla bla?
Kadabra, pazaduke, man esi pazadejusi "rodyynas"...
QUOTE(Juperi @ 2011 05 16, 09:47)
Kadabra, pazaduke, man esi pazadejusi "rodyynas"...
kaaaaaaaaaaaaaa
rimtai esu ka nors pazadejus? zinok, tikrai neatsimenu nieko, gal tu man parasyk i AZ, a? parodysiu viska ka turiu
p.s. actas, druska - irgi kandikliai, uztvirtintojai. Kaip idomu butu daugiau ka siame reikale raukti
QUOTE(kadabra @ 2011 05 16, 09:49)
kaaaaaaaaaaaaaa
rimtai esu ka nors pazadejus? zinok, tikrai neatsimenu nieko, gal tu man parasyk i AZ, a? parodysiu viska ka turiu
p.s. actas, druska - irgi kandikliai, uztvirtintojai. Kaip idomu butu daugiau ka siame reikale raukti
viska parasiau...viska, viska...i az
o as vis dar nesizaviu tuo dazymu... ir noro ne menkiausio neturiu tuo uzsiimti...gal su laiku viskas turi ateiti?
QUOTE(kadabra @ 2011 05 16, 10:43)
Besijuokianti, ka dazyt ruosiesi?
Ačiū , pasirodo sodo prekėse yra ko man reik.
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 16, 11:26)
Kinietis siaurom akim ir akiniais per Flickrą kalbina, draugu siūlosi būt. Ką daryt? Visai su kiniečiais ir dar vyrais bedraut nenoriuuuuu... O jau juokinga pasidarė jį pamačius
nejuokink.... bo as tai praeita savaite priemiau a la felt dizainer...profily jokios foto, tik kazkoks- "Uliziry Birizyri" - galvojau gal veleja... priemiau...pradejo kalbint hi, bla bla bla...ziuuuu i fotkes, i profilio info- turkas sustraukes toks, pajuodes...mol velejas mokytojas, bet apie velima tai mazai, tiksliau visai nieko nerase...tik apie mano "neapsakoma" grozi - uz ka ir buvo pasalintas is "draugu" saraso
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 16, 11:51)
Nu jo .
Aš tai iš kart racionaliai pradėjau galvot, žinai kiek Kinijoj šilko, ir vilną visi iš ten veža. Žodžiu...
Aš tai iš kart racionaliai pradėjau galvot, žinai kiek Kinijoj šilko, ir vilną visi iš ten veža. Žodžiu...
va kur savanaude...