Mergai, pamokyt man dar nėra ko (šitoj vietoj aš realistė), aš dar pati ten viską tyrinėju. Bet parodyt kaip darau tai prašom. Tik į svečius atvarykit, nes kaip parodyt.
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 12, 15:16)
Mergai, pamokyt man dar nėra ko (šitoj vietoj aš realistė), aš dar pati ten viską tyrinėju. Bet parodyt kaip darau tai prašom. Tik į svečius atvarykit, nes kaip parodyt.
oiiiii gi gyvenam informaciniu technologiju amziuj... web kamerike ir ... telekonferencija is visu LT regionu
Pakviesk žmogų į svečius, tai sako "man tortą su šampu per kamerą geriau parodyk" Ai nieko man daugiau liks .
Tai kiek porų jau Blanšytė tapkių turi? Einu žiūrėt tokių dydžių, žmogui kojos gi šąla. Bet kaip taip nepabandyt tapkių nusivelt, tai man vis tiek nesuprantama. Nu nors vienas įdomumo dėlei, Blanšyt, a?
Tai kiek porų jau Blanšytė tapkių turi? Einu žiūrėt tokių dydžių, žmogui kojos gi šąla. Bet kaip taip nepabandyt tapkių nusivelt, tai man vis tiek nesuprantama. Nu nors vienas įdomumo dėlei, Blanšyt, a?
Bet žinai dabar galvoju, kad kaip sakot sunku pereit nuo tapkiu prie šaliku, tai ir prie tapkiu nuo šaliku sunku. Pažiūrėjus i tavasias supratau, kad mano žiauriai plonos, tiktu posakis kojinės, o ne tapkės.
labas, ačiu užpalaikyma, šiandiena galiu jau atsikvėpti, mama perkėlė iš ranimacijos, žiurėsim kaip toliau.
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 12, 15:34)
Pakviesk žmogų į svečius, tai sako "man tortą su šampu per kamerą geriau parodyk" Ai nieko man daugiau liks .
jau kelis metus sau vis zadu ,kad tikrai nusivelsiu ,bet kai pradedu rimciau apmastyti suprantu ,kad vistiek is pirmo karto nesigaus ,o kai nepavyks tai antra karta tikrai nenoresiu .taip ir gaunasi ,kad kriaucius be batu .bet salikeli,riesines ar dar ka tai galiu tik sumasciusi ta pacia valanda ir nusivelti .O veltas tapukes tai tampau ir per dideliausus karscius,taip prie ju pripratau ,kad nieko kito ir nebenoriu.
QUOTE(blansyte @ 2011 05 12, 16:11)
kad kriaucius be batu
Blansyt, ne dyvai, kad kriaucius be batu...but labiau keista, jeigu batsiuvys be batu, o kriaucius be suknios...
Trakšt, labai gražiai spalvos gavosi Man toks geras, tvirtas paklotėlis ant žolytės būtų, ar ant supamos kėdės
Man irgi, kaip Žolliai norisi, tą skūrą ant žolės pakloti kur po obelim ir su knyga, ar arbatos puodeliu..... Čia, ne šalikas nevykęs, čia bais vykęs paklotas susivėlė
Sveikos! Matosi, kad vilnos nebeturim-vėlimo procesas sustojęs
QUOTE(žollia @ 2011 05 14, 08:59)
Sveikos! Matosi, kad vilnos nebeturim-vėlimo procesas sustojęs
kaip kam... nesulaukiu bulgariškos varau pirkt latviško į vietinę krautuvėlę jei viską spėsiu, kiek užsigriebiau tai turėsiu kalną vailokų
Mane trakšt skūra vasarinei tašikei nunofeltinei įkvepia ale tie įkvėpimai kažkaip jau laaabai ilgoj eilės stovi