Dar neveliam, bet atsibudom šiandie nebūdingu laiku ir tuoj eisiu dirbt su mažaja pagalbininke . Mano krepšelis jaučiu liks nepakites -2 kg ir taškas
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 05, 10:29)
BG dėliojamės. Aš ir iš vienaip ir kitaip bandau, bet mažiau 8 kg man nesigauna niekaip . O taip norėčiau į kokius 5 kg tilpt .
ohooo, as dar bijau ka ir deliotis, paciupinejau pas tave tos vilneles, tai kai kurios padauginsiu irgi...
QUOTE(Katinytis @ 2011 05 05, 10:31)
Dar neveliam, bet atsibudom šiandie nebūdingu laiku ir tuoj eisiu dirbt su mažaja pagalbininke . Mano krepšelis jaučiu liks nepakites -2 kg ir taškas
tikrai tau nebudinga dar pusvalanduka turetum kaip ir lovoj vartytis
neapsisprendžiu ką velt, pirštines ar rankinę
Žinot aš taip galvojau galvojau, gal galima pvz kas veliat pirštines, šalikėklius ir ar pan ant prabangesnės vilnos irgi pasikoperuot kas vilniuj? Aš pirštinėm perku arba woolo 18 mic, arba veltinio namu 21 arba 18 mic. Bet tais mai6iukais uspakuotais perkaliotis tai brangiai gaunas... o ten vienos spalvos nuo kg tik galima imt. Tai nesamone išeina...
Žinot aš taip galvojau galvojau, gal galima pvz kas veliat pirštines, šalikėklius ir ar pan ant prabangesnės vilnos irgi pasikoperuot kas vilniuj? Aš pirštinėm perku arba woolo 18 mic, arba veltinio namu 21 arba 18 mic. Bet tais mai6iukais uspakuotais perkaliotis tai brangiai gaunas... o ten vienos spalvos nuo kg tik galima imt. Tai nesamone išeina...
Nieks nenori į kooperatyvus
QUOTE(žollia @ 2011 05 05, 11:56)
Nieks nenori į kooperatyvus
tai gal bent į kolektyvinį sodą?
QUOTE(srauni_upe @ 2011 05 05, 13:09)
tai gal bent į kolektyvinį sodą?
Noreciau juodos koperuotis.
Man ji tikrai veltinio namuose puiki.
Nieko nespeju. Lekiu balandeliu ruost. Iki
Na ka? sian buvo mano pirmi 2 in 1.
Geras dalykas tas Know-How, vakar is merginu pasimokiau, siandien jau forma i forma panasi, o ir kietumas tapciu ohoho...man nebudinga tokias suvelt liuks...
Geras dalykas tas Know-How, vakar is merginu pasimokiau, siandien jau forma i forma panasi, o ir kietumas tapciu ohoho...man nebudinga tokias suvelt liuks...
man nebudinga tokias suvelt
Daug nebūdingu dalyku ivyko
QUOTE(Katinytis @ 2011 05 05, 16:06)
Daug nebūdingu dalyku ivyko
nu... jus tai bent is mano tapciu pamatet- kaip NEreikia velt
Tik jau nereikia , aš manau , kad kiekviena priduoda unikalia forma, todėl kiekvienos tapkutės savitos , o ne kaip uniforma
QUOTE(Juperi @ 2011 05 05, 17:08)
nu... jus tai bent is mano tapciu pamatet- kaip NEreikia velt
Aha, jau čia užlankstei. Nereik lygiuotis į tuos, kurie paranojiški . Šiandien žinok dar tą šaliką kokias 4 valandas vėliau, kad tik nebūtų "nedavelta", paranojikė nereali . Liko beveik tokio pat dydžio.
O tapkes tai rodyk, gi ciekava baisiai.
Katinyti, didžiukė užsišovė veltis tokį pat dėkliuką kaip tavąjį pamatė, apie autorines teises 9 m. vaikui išaiškint neišeis . Taip tavo dėkliukai jai patiko, visą dieną zyzia, kada jau galės eit bandyt veltis .