Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Kadangi atšilo, tai veltas šlepetes pradėjau nešiot be kojinių. Šlepetės iš dažytos vilnos, ir... sualergizavo pėdas doh.gif .
Atsakyti
Kaip smagu toki ryta kava ramiai isgerti wub.gif

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 11, 10:19)
Kadangi atšilo, tai veltas šlepetes pradėjau nešiot be kojinių. Šlepetės iš dažytos vilnos, ir... sualergizavo pėdas doh.gif .


Besijuokianti kokia tai vilna buvo?

p.s. beje, kaip smagu buvo vakar eurovizija ziureti wub.gif . Graziai mergicka musu sudainavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 11 gegužės 2011 - 09:26
Man zelandietiškas spalvotasis karšinys yra rankas kažkada įkandęs - vaikščiojau kaip nudilginta žiemą. Užtat labai norisi nuo karšinio tapkinio pereit prie bulgariškos spalvotos, su ta nereagavo dar niekas biggrin.gif
Atsakyti
raganele,faini tapukai smile.gif
Atsakyti
Maniškės tas latviškas zelandietiškas karšinys.
Mažė žiemą tokias iš woolo su ypatingai besileidžiančia spalva nešiojo, tai kai tik basa su jom nubėgdavo į tuliką ar kur ektsra (ne ekstra reikalaia be kojinių tų tapkių neleidau nešiot) po to pėdas kasydavos. Paskui išmečiau von aš tas tapkes. Galvojau gal jautri vilnai, bet bulgarišką tą lylovają tai basa ištisai tampo ir nieko g.gif
Bet iš latviško kaip ir nesitikėjau to, nors aišku kai kurias spalvas jis irgi paleidžia...
Atsakyti
raganele,faini tapukai smile.gif
Atsakyti
Raganėle, kokios gražios spalvos, kokios gražios tulpės. biggrin.gif

Ga;ėčiau ir aš savo keimą parodyt, bet nugriūtumėt ir tada su manim nebebendrautumėt. Bet va vakar apsodinau 6 lovelius gėlėm, ir principu "pasaulį keisk nuo savęs" bandau nugalėt kaimynų principą - viską mesk į kiemą... (kaip viduramžiais).
Atsakyti
Mano rankos labai jautrios zelandietiskam - latviskam karsiniui. Visada su juo padirbus atsiranda nieztintys, perstintys raudoni plemai ant ranku. unsure.gif
Atsakyti
nieko sau... bet čia gal nuo plauko storumo, nes kartą kai vėliau iš natūralios 30kažkelių mikronų sluoksnos, tai nekas rankom buvo..
Atsakyti
Oho blink.gif , pasiskaiciau čia apie alergijas, nu aš pati alergiska daug kam, tai irgi labai atsargiai dažytą vilną renkuosi. Buvo, kad sualergizavo wool pirktas zelandietiškas karšinys. Latviškas, kuriuo prekiauja Siūlų oazė nepastebėjau, kad alergizuotų.
Atsakyti
Raganele, gražučiai tie maži 4u.gif . darei įprastai, ne kurpalinius smile.gif
Atsakyti
O tai veltinis.lt, kad pašnekint pardavėją ten kažką parduodantį, reikia būt prisiregistravus blink.gif . Jau gerokai laiko sugaišau, bet kaip nerandu kur ten rašyt, taip nerandu doh.gif .

Ir dar gal kas išmanot tuos skaičiukus prie šilkų, jie turi loginę prasmę, ar skirti tik klaidint lotuliukas.gif
Atsakyti