Labas vakaras...
Pasirodysiu ir aš... Norėjau,kad užkulnis aukštesnis būtų,bet gerai traukėsi,tai tik toks teliko...
Vilna kartais būna nenuspėjama...
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 10, 19:23)
Suknią rodyt reik .
Tik i bardakaleli fone neziurekit... Spalvos svarbu. Ji tokia ale graikisko stiliaus.
https://picasaweb.go...brigita/Suknia#
DOLLILYTE[B] kokios grazios spalvos. O uzkulni "nulaizei". Bet kitiems gi tik toks variantas patinka. Mano vaikis vis numina.
QUOTE(Trakst @ 2011 05 10, 19:57)
DOLLILYTE[B] kokios grazios spalvos. O uzkulni "nulaizei". Bet kitiems gi tik toks variantas patinka. Mano vaikis vis numina.
Dėkuj.. Teko tą užkulnį "nulaižyt",kad dydis būtų tinkamas..
Man tai ir šokoladinė skraistė,ir tokia melsva atrodo,kad tiktų... Tik,aišku,man gal labiau lygios norėtųs,ne margos...
Eik tu sau, kokia graži suknia .
Man tai rudo šalio čia reiktų. Kad visas akcentas spalvinis kristų ant suknios. Koks melsvų atspalvių šalis, gali nukonkuruot suknią, o sunkia super graži, jos nukonkuruot nereik. Margas galėtų būt per marga.
Bet aišku ir apie batus reik pagalvot, ir gal su jais pasiderint irgi.
O jei mėlynas, tai tada koks mažytėlis alia kaklinukė. Aš sau tai rudą daryčiau, galbūt vos dengtą šilko sluoksniu kokio rudo atspalvio, kad tik blizgesio duotų.
Aš dabar pamišau dėl tusah šilko, labai gražiai jis spindi. Šalių temoj šiandien rodžiau tokį šalikėlį kažkokių bruknių ar dar bala žino kokių uogų spalvos, jis visas dengtas tuo tusah šilku ir dėl to šilko labai gražiai spindi...
Man tai rudo šalio čia reiktų. Kad visas akcentas spalvinis kristų ant suknios. Koks melsvų atspalvių šalis, gali nukonkuruot suknią, o sunkia super graži, jos nukonkuruot nereik. Margas galėtų būt per marga.
Bet aišku ir apie batus reik pagalvot, ir gal su jais pasiderint irgi.
O jei mėlynas, tai tada koks mažytėlis alia kaklinukė. Aš sau tai rudą daryčiau, galbūt vos dengtą šilko sluoksniu kokio rudo atspalvio, kad tik blizgesio duotų.
Aš dabar pamišau dėl tusah šilko, labai gražiai jis spindi. Šalių temoj šiandien rodžiau tokį šalikėlį kažkokių bruknių ar dar bala žino kokių uogų spalvos, jis visas dengtas tuo tusah šilku ir dėl to šilko labai gražiai spindi...
QUOTE(Trakst @ 2011 05 10, 19:19)
Ei jus cia visos apie mada gal raukiat... Nu ne i tema as cia visai. Savaitgali veselion einu. Suknia tokia zydra su rudu (sokoladu). Vasarine tokia. Mastau kazka ant peciu nusivelt. Bet itariu vienspalvio dalyko reikia, nes jei isbatikuosiu dar tai kaip raiba vista atrodysiu... Ir mastau reikia zydro, o ne rudo... Linksmiau. Patarkit man, kvoklai...
manau, kad tiesiog nepadoru su tokia suknia eiti - nuotaka gali nustelbti
Trakst, kas ten per suknia? Pati kurpiai, dazei? Is ko ten ji?
Trakst, aš velčiau rudą, lengvą skraistę. Oi, kaip ji paryškintų suknios grožį ir veido bruožus
DOLLILYTE, gražios tapkės
Aciu uz pagyras sukniai. As jau tokia medziaga pirkau, o medziaga jyg tokio fasono man prasesi, bet siuveja suprato, kad reikia busimai mamai daryt. Prirauke ant pilvo baisiausia, tai liepiau viska mazint. Dabar visai ja patenkinta. Batelius tai rudus turiu. Sidabrinius auskarus ir kolje su zydrais akmeneliais desiu. Ir taip, jus teisios reikia rudo salio. Tai jei spesiu reiks dazyt, nes silka tik balta turiu. Pati medziaga lyg batika dazyta ir dar visa tokia lyg siuvineta, bet kartu lyg ir paglamzyta, suraukta ir neissilygina... Nu jei viskas gerai, tai paprasysiu, kad B mane issifufyrinusia nufotkintu su ta suknia.
Besijuokianti[B][/B], o kas tas yra tusah silkas ?
Besijuokianti[B][/B], o kas tas yra tusah silkas ?
DOLLILYTE, graži spalva tapkučių ir dekoras
Ačiū sailyte2, žollia
Trakšt, superova suknia. aha ir man norėtųsi šokoladinio šalio, žydras išplaukusiai atrodytų(čia man taip atrodo).