Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

bet jūsų tapukų formos tooobulos
Atsakyti
Zollia, labai fainos thumbup.gif
Atsakyti
Juperi labai, labai grazios. thumbup.gif thumbup.gif wub.gif ir tie "raibuliukai" priekyje, kaip vandens bangeles lyg ir... Su tokia paslaptim... O va vistik prie fotkes galeciau kabintis. biggrin.gif Jei paprasysi pasakysiu kas man kliuna ir tai tikrai ne laidai. biggrin.gif Seip nieko tikrai blogo mano akimis, o ir akys mano biski zlibos. biggrin.gif

žollia, labai grazios, dailios, neperkrautos thumbup.gif . Viskas ciki. Bet ot, kai spalva ne mano, tai man taip pilkos ant virsaus norisi. lotuliukas.gif Seip gal net ir tinka man si spalva, bet kazkodel... As cia gryn apie spalva. Kiekvienam skirtingos spalvos patinka ir tinka. Nu gal ryt damusiu su ciklamenine viduj. Tipo slepiu. biggrin.gif

[B]srauni_upe
[B], ne visi mano avatara mato kazkodel... Na panke tai niekad nebuvau ir gal nebusiu. Jaunystej metaliste buvau, o dabar jau kasmet ir su vaikais traukiam i sunkios muzikos festivali "Velnio akmeni". Tai juokiosi, kad ten grazi gamta, gera muzika ir nusene metalistai ant zolytes sedi, alu gurksnoja. biggrin.gif

Vel mano pele uz mane nusprende ka reikia paryskint... g.gif Na gal ji ir teisi. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trakst: 10 gegužės 2011 - 13:41
QUOTE(Trakst @ 2011 05 10, 14:37)
Juperi[b] labai, labai grazios.  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  ir tie "raibuliukai" priekyje, kaip vandens bangeles lyg ir... Su tokia paslaptim... O va vistik prie fotkes galeciau kabintis.  biggrin.gif  Jei paprasysi pasakysiu kas man kliuna ir tai tikrai ne laidai.  biggrin.gif  Seip nieko tikrai blogo mano akimis, o ir akys mano biski zlibos.  biggrin.gif

rupus miltai, ale ir gudri ta tavo pele doh.gif
zinoma, kad rezk visas paslaptis...viesai wink.gif rytine saulyte labiau tinkama fotografijai, o ir prie foto mokslu nebuvau prisilietus...

Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 05 10, 14:43)
rupus miltai, ale ir gudri ta tavo pele doh.gif
zinoma, kad rezk visas paslaptis...viesai wink.gif rytine saulyte labiau tinkama fotografijai, o ir prie foto mokslu nebuvau prisilietus...

As irgi jokiu mokslu nekrimtau ir nelabai suprantu, aisku, bet jei matau kad galima kazkaip geriau "iseksponuot" slepetes, tikiuosi nesupyksi. Aisku as neturiu teises nei patarinet nei kritikuot. Man patinka tas betonas, zydras dangus ir laidai. Labai, labai grazios slepetes, bet gal as klystu, "gyvos" jos dar grazesnes. As fotografuociau kitu rakursu. Taip fotografuojant is apacios - labai sustambeja slepetes nosyte. Jei kazkaip jas pakreiptum sonan daugiau, butu grazesnes proporcijos. Seselis prislopina slepeciu spalvas. Galima butu pasizaist biski su programa. As naudojuosi "Pikasa". Ten galima koreguot. Pasviesint, truputi saules iterpt. As gan isipleciau, bet esme tai butu nufotkint ne grazu dangu, o grazias slepetes. Nors seip tai tikrai grazi ta nuotrauka. Nezinau ar as cia aiskiai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 05 10, 15:00)
As irgi jokiu mokslu nekrimtau ir nelabai suprantu, aisku, bet jei matau kad galima kazkaip geriau "iseksponuot" slepetes, tikiuosi nesupyksi. Aisku as neturiu teises nei patarinet nei kritikuot. Man patinka tas betonas, zydras dangus ir laidai. Labai, labai grazios slepetes, bet gal as klystu, "gyvos" jos dar grazesnes. As fotografuociau kitu rakursu. Taip fotografuojant is apacios - labai sustambeja slepetes nosyte. Jei kazkaip jas pakreiptum sonan daugiau, butu grazesnes proporcijos. Seselis prislopina slepeciu spalvas. Galima butu pasizaist biski su programa. As naudojuosi "Pikasa". Ten galima koreguot. Pasviesint, truputi saules iterpt. As gan isipleciau, bet esme tai butu nufotkint ne grazu dangu, o grazias slepetes. Nors seip tai tikrai grazi ta nuotrauka. Nezinau ar as cia aiskiai...  g.gif

4u.gif 4u.gif acius... nu matai jauciau, kad ta fotke nei siokia nei tokia... del to jos ir nekeliau, kol uzkulniu nepanoro viena mergicka paziuret... blush2.gif
Atsakyti
Žolia, nu gražu wub.gif nerealiai jumi tos formos visom gaunasi, reik daryt meetą ir iškvosti paslaptis alc.gif biggrin.gif
Trakšt, griekas tokią ciklameninę slėpt doh.gif aš va dvejas suklojau ciklameninės uodegiukas liko dar, o į alyvinių padukus teko įslėpt kitos,kad užtektų...
Atsakyti
Žolia gražus tapukai mirksiukas.gif reikės ir kada pabandyti taip, dabar laiko išvis nėra doh.gif mamai blogai verysad.gif
Atsakyti
Laikykis, saulytei 4u.gif
mamai sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiukas visoms už gražias emocijas 4u.gif Tokio derinio viena mergina užsiprašė. Ale nebesusisiekiu su ja, tai, ko gero, liks jos atsargoj..
QUOTE(Trakst @ 2011 05 10, 14:37)
ne visi mano avatara mato kazkodel...
Vel mano pele uz mane nusprende ka reikia paryskint...  g.gif 

Džiugu, kad tavo pelė mus abi su Juperi paryškino biggrin.gif
Trakšt, o tavo avataro jau nemačiau nuo tos liesos mergaitės dingimo... Bet galvojau, kad specialiai tokį užrašą įdėjai. ax.gif
Saulyte2, stiprybės tau 4u.gif
Atsakyti
saulyte2 laikykis, sveikatytes mamytei tavo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

raganele is esmes man nera negraziu spalvu. Karsts nuo karto rebilituojasi pas mane ir filecitavos ir geltonos... Bet siuo periodu slepiu as jas. Ar daug pas mane tokiu spalvu slepeciu... Nu nelabai. biggrin.gif

žollia
nu pakeisiu avatara, jei ne visos mato. smile.gif Ilgai gal neuzsiliks atsargoj, labai dailios slepetes.

Ei jus cia visos apie mada gal raukiat... Nu ne i tema as cia visai. Savaitgali veselion einu. Suknia tokia zydra su rudu (sokoladu). Vasarine tokia. Mastau kazka ant peciu nusivelt. Bet itariu vienspalvio dalyko reikia, nes jei isbatikuosiu dar tai kaip raiba vista atrodysiu... Ir mastau reikia zydro, o ne rudo... Linksmiau. Patarkit man, kvoklai... blush2.gif
Atsakyti
Suknią rodyt reik smile.gif .
Atsakyti