Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 19 tema

QUOTE(Chloja @ 2011 05 04, 13:12)
O leopardinio megztuko neleido pirkti, nors reagavau zaibiskai ax.gif tai kuri dabar cia tokia greita buvo? biggrin.gif

As! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2011 05 04, 14:13)

Matyt, nelemta buvo man blush2.gif o gal tik viena ir ismete buvo...

Beje, mazas ekskursas i leopardiniu marskiniu sfera - berods, linamoq rase, kad jie mazumel pamazinti. Ir tai yra tikra tiesa bigsmile.gif nes as gavau antra numeri tu marskinuku ir man tik tik (su 90cm krutine). O pries esu pirkus visu Jcrew marskinuku antrus numerius ir tikdavo idealiai...na, siules netraska, bet per nugaryte galetu but laisvesni. O siaip tai jie nerealaus svelnumo - tiesiog nusivilkti nesinori... wub.gif Tai va 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2011 05 04, 12:40)
MM perka. Man tik ka grazuolius sortukus nupirko  thumbup.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif oi kokia cia liga - nugi rodyk kuriuos
Atsakyti
QUOTE(Rutik @ 2011 05 04, 14:48)
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif oi kokia cia liga - nugi rodyk kuriuos

Liga sparciai progresuojanti biggrin.gif Siuos http://www.jcrew.com...26723/26723.jsp
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2011 05 04, 13:57)
Liga sparciai progresuojanti  biggrin.gif  Siuos http://www.jcrew.com...26723/26723.jsp

ugu, a spesi visus panesioti bent biggrin.gif
Atsakyti
Jei merginos apie perfect-fit cardigan'a raso, kad yra puse Nr didintas tai koki dydi tada imti g.gif
M koki ir nesioji ir S ax.gif
Atsakyti
Pasirodau su nauja Jcrew maikute, nezinau tikslaus pavadinimo bet lygtais Baby rib novelty scoop neck tee. Labai patiko spalva, sviesiai persikine (pale buff) wub.gif Dydis M.

user posted image

Taip pat matosi Lightweight cotton beach pant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiste P. @ 2011 05 04, 15:25)
Pasirodau su nauja Jcrew maikute, nezinau tikslaus pavadinimo bet lygtais Baby rib novelty scoop neck tee. Labai patiko spalva, sviesiai persikine (pale buff)  wub.gif Dydis M.

Taip pat matosi Lightweight cotton beach pant  4u.gif

Maikute super ziurisi, o kelnes neperdideles? ax.gif kazkaip ties klynu man ne kaip ziurisi
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 05 04, 14:35)
Maikute super ziurisi, o kelnes neperdideles?  ax.gif kazkaip ties klynu man ne kaip ziurisi

Net nezinau, gal ir per dideles ties klynu, bet man ju ilgis nelabai tinka - nei iki kauliuko nei normalaus ilgo.. bet siaip labai patogios tai gal pasiliksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 04, 12:19)

gal kas patartų su 86cm kokį dydį geriau imti?

Krūtinė - 86cm
liemuo - 65cm
klubai 95cm

Aš totaliai nesiorientuoju - 4? unsure.gif
Atsakyti
o kaip šitų šortų dydis?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 05 04, 16:58)
gal kas patartų su 86cm kokį dydį geriau imti?

Krūtinė - 86cm
liemuo - 65cm
klubai 95cm

Aš totaliai nesiorientuoju - 4?  unsure.gif

Gal 2 uztektu ax.gif . Palaukite gal mergaites dar patars 4u.gif
Atsakyti