Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 19 tema

QUOTE(Prancuzyte @ 2011 05 11, 15:46)
ir as atkreipiau demesi.. grazus  wub.gif

As visad atkreipiu, turiu kokia tai laikdrodziu manija blink.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(pgituke @ 2011 05 11, 15:32)
man factory Frankie net negrazi sakyciau blush2.gif , nes siaip ji ir yra  zavi tais paraukimais tiek apacioje tiek virsuje wub.gif

Buvo cia kada ismete sita Frankie suknia, tik lyg xl dydzio tongue.gif O siaip maciau neperseniausiai kazkas isparduotuveje butent sita xs dydzio pardavinejo (jeigu neklystu net 2 nares) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 11, 15:52)
As visad atkreipiu, turiu kokia tai laikdrodziu manija blink.gif  doh.gif

Nu man jie irgi patinka, bet as tik 2 turiu ax.gif o kiek pas tave guli.. kiek desimciu ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 05 11, 16:03)
Nu man jie irgi patinka, bet as tik 2 turiu  ax.gif  o kiek pas tave guli.. kiek desimciu ?  lotuliukas.gif

Nesijuok, nes as dar vienetais skaiciuoju ne desimtimis tongue.gif
Baisiai noriu kokio naujo laikrodzio, bet sakiau vsio, jeigu pirksiu, tai tik rimta, o tam rimtam jau reikia biskuti pasitaupyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 11, 16:06)
Nesijuok, nes as dar vienetais skaiciuoju ne desimtimis tongue.gif
Baisiai noriu kokio naujo laikrodzio, bet sakiau vsio, jeigu pirksiu, tai tik rimta, o tam rimtam jau reikia biskuti pasitaupyti doh.gif

a tai kaip cia taip ? bigsmile.gif
as dabar turiu Invicta Angel modeliuka.. gal ir ateis laikas kai uzsimanysiu kazkokiu geriau, bet kolkas man tai mano svajoniu laikrodukas wub.gif o ir kainavo protingai.. bigsmile.gif
sorry mergaites, cia mes jau poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 05 11, 16:21)
a tai kaip cia taip ?  bigsmile.gif
as dabar turiu Invicta Angel modeliuka.. gal ir ateis laikas kai uzsimanysiu kazkokiu geriau, bet kolkas man tai mano svajoniu laikrodukas  wub.gif  o ir kainavo protingai.. bigsmile.gif
sorry mergaites, cia mes jau  poster_offtopic.gif

I sita laikroduka ir as dairiausi wub.gif tik pabijojau del dydzio. unsure.gif

Papildyta:
Kristela, jau kaip gražiai ant Jūsų paltukas žiūrisi. bigsmile.gif Tik galėtų būti ilgesnis. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2011 05 11, 16:30)
I sita laikroduka ir as dairiausi wub.gif tik pabijojau del dydzio. unsure.gif

Man tai pats tas nei maziukas labai, nei didelis, jis vidutinis..
Atsakyti
Nauja tema
Atsakyti
Kristela, viskas nerealiai gerai jums tinka doh.gif wub.gif 4u.gif Ir visada graziai susiderinate, issirenkate ax.gif Dydziai sakyciau irgi thumbup.gif
Tik papuosalas, kaip ir kitoms man nelabai schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
Kristela, viskas liuks. Ir papuosaliuka ta turiu, man visai nieko, aisku, galetu buti sendintas.
Atsakyti
Kristela, na, jau paltukas kaip gražiai "guli" thumbup.gif Bet vistiek pusė grožio nesimato, ar ne? mirksiukas.gif Man jis kažkas nerealaus, dabar laukiu kito modelio, jei vėl būsiu nugrybavus į lankas ax.gif
Viskas Jums labai tinka, labiausiai įstrigo-visko dabar neprisiminsiu....marškiniai, šilkiniai šortai, persikinė suknelė ir basutės....o aš turiu batukus iš tos pačios serijos-tik mano sidabriniai suskilinėję...čia prieš pora metų, berods jie buvo pardavime....irgi patinka, bet kainavo doh.gif -o gavau per mažus, tai ko tik nedariau, prikišau šlapių laikraščių ir įdėjus į kamerą užmiršau....į balių reikia eiti-o batai kameroj užšaldyti doh.gif su šlapiais išėjau-prasitampė-galiu pasipuošti, nu nėra labai patogūs, nes keltis neatitinka, bet patinka, tokie neeiliniai wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti