Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 19 tema

QUOTE(Soy @ 2011 05 11, 13:31)
Labai dailiai atrodo sortukai ir marskiniai wub.gif

drinks_cheers.gif

Šortukai ir marškiniai tikrai super atrodo, ir rūbeliai patys gražūs, ir jums labai tinka thumbup.gif

Tik basutės nepatiko, bet gal čia tik asmeninės antipatijos dideliems auksiniams "gabalams" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 05 11, 14:33)

Jcrew Frankie Mini Dress nuostabi ir jums labai graziai ziurisi, bet kiek pamenu tai visu firmu visi rubeliai jums thumbup.gif uzsimaniau ir as, bet jau nera aisku doh.gif
sortukai ir ju derinys su dryzuotuku labai, labai wub.gif irgi niekaip nepagaunu jau nezinau kiek laiko. ir dar baltinukai pereinamu spalvu grazus ir basutes. thumbup.gif
papuosalai manes factory nezavi, kazkaip nieko ipatingo blush2.gif
Atsakyti
Man si karta is Kristelos pirkiniu tik ruzavi marskinukai labaaai patiko bigsmile.gif Vau, grazuma wub.gif Dar Frankie sunkute daili, tik tau ji didele, turiu as XS dydi tai i laisvesne puse tokia ax.gif
Na dar su inkariukais sortukai nieko, tik nera jie man kazkas tokio, kaip cia dauguma del ju aikciojo. Gal prie kokios bliuskutes ir dailiai ziuresis realiai, tik tame derinyje su druozuota maike, mano nuomone jie visai netinka blush2.gif Bet cia gal todel man kad ta bliuska isvis nepatinka, ir ji pradangina tavo tokia grazia figura unsure.gif
O va Amour Tank puiki wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 11 gegužės 2011 - 13:54
Saturday Sweater - XS dydis, padidintas, laaaaabai mielas prie kuno merino vilnos ir lino derinys wub.gif (apacioje Silky Linen Slouchy Pant 0 dydis, Fatique spalva)
user posted image
user posted image

Double Cloth Salon Coat - 4 dydis, atitinka S neplaciais peciais. Labai kokybiskas audinys, neglamzus, nerenka puku, faktura grubleta, be pukelio. Su 170 ilgis toks ant ribos, o foto atrodo dar trumpesnis nei realiai, nes is apacios fotografuota blush2.gif
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 05 11, 13:31)
Labai dailiai atrodo sortukai ir marskiniai

QUOTE(Gyte66 @ 2011 05 11, 13:38)
Sortukai labai dailiai jums tinka, as tokius irgi turiu  rolleyes.gif
Saunu Tie-die Perfect marskinukus realiai pamatyt, nors ju niekaip pagauti nepavyksta 

Aciu 4u.gif

QUOTE(Ilka* @ 2011 05 11, 13:42)

Šortukai ir marškiniai tikrai super atrodo, ir rūbeliai patys gražūs, ir jums labai tinka  thumbup.gif

Tik basutės nepatiko, bet gal čia tik asmeninės antipatijos dideliems auksiniams "gabalams" 

Dekui mirksiukas.gif
Man tai dabar kaip tik auksines spalvos manija, tai patinka biggrin.gif

QUOTE(pgituke @ 2011 05 11, 13:47)
Jcrew Frankie Mini Dress nuostabi ir jums labai graziai ziurisi, bet kiek pamenu tai visu firmu visi rubeliai jums thumbup.gif  uzsimaniau ir as, bet jau nera aisku doh.gif
sortukai ir ju derinys su dryzuotuku labai, labai wub.gif irgi niekaip nepagaunu jau nezinau kiek laiko. ir dar baltinukai pereinamu spalvu grazus ir basutes. thumbup.gif
papuosalai manes factory nezavi, kazkaip nieko ipatingo

Aciu 4u.gif Frankie visai neseniai dar buvo ismete sale, bet siaip jau cia praeitos vasaros modelis. Yra Factory dabar Frankie suknutes, bet jos siek tiek skiriasi - petneseles tokios pat spalvos, apacia neraukta ir del kokybe nezinau. O del papuosalu factory tai viena verini turiu super kokybes, o sitas visai nesuzavejo, kitasyk geriau nerizikuosiu isvis su factory.

QUOTE(savita1 @ 2011 05 11, 13:53)
Man si karta is Kristelos pirkiniu tik ruzavi marskinukai labaaai patiko bigsmile.gif Vau, grazuma wub.gif Dar Frankie sunkute daili, tik tau ji didele, turiu as XS dydi tai i laisvesne puse tokia
Na dar su inkariukais sortukai nieko, tik nera jie man kazkas tokio, kaip cia dauguma del ju aikciojo. Gal prie kokios bliuskutes ir dailiai ziuresis realiai, tik tame derinyje su druozuota maike, mano nuomone jie visai netinka blush2.gif Bet cia gal todel man kad ta bliuska isvis nepatinka, ir ji pradangina tavo tokia grazia figura
O va Amour Tank puiki

Zinau, kad didele Frankie, bet vistiek nesiosiu lotuliukas.gif gal liemeni siuveja pasiaurintu kiek, bet siaip man tas labai nekliuna, megstu laisvus rubus mirksiukas.gif
O del dryzuotukes, tai musu nuomones kardinaliai skiriasi, man ji super, labai dziaugiuosi, kad ja nusipirkau wub.gif Juk nebutinai turi buti visi rubai iliemenuoti, prie aptemptu kelniu ar mini sortu man kaip tik grazu kai virsus palaidas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 11, 14:53)

Na dar su inkariukais sortukai nieko, tik nera jie man kazkas tokio, kaip cia dauguma del ju aikciojo. Gal prie kokios bliuskutes ir dailiai ziuresis realiai, tik tame derinyje su druozuota maike, mano nuomone jie visai netinka blush2.gif

as del to pvz nuo inkariuku svaigstu, kad panasiu tikrai jokiu pardese nenupirksit, o tu visu chino panasiu modeliu pilnos pardes, tik jcrew aisku kokybe negincytina.
o su tuo dryzuotuku toks laisvalaikio prabangus stiliukas, o laisvalaikiui liemens nebutina isryskinti ax.gif cia as taip mastau bigsmile.gif
Atsakyti
KRISTELA, man kaip visada viskas ant jusu labai grazu 4u.gif kaip as paltuko uzsimaniau bigsmile.gif
Atsakyti
Kristela, man viskas labai grazu wub.gif Turint tokia figura tai viskas kaip nulieta atrodo bigsmile.gif
labiausiai patiko marskinukai, nu jau tokie grazus wub.gif As pati ju noriu, tik niekada nebuna mano dydzio verysad.gif
Sortai dar patiko.. kaklo papuosaliukas nustebino bigsmile.gif Man jis toks ne koks j.crew puslapy atrode, o cia, toks smagus, visai priglausciau biggrin.gif na ir basutes wow.. reiks gaudyt, aisku jeigu duosis pagaunamos..
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 05 11, 15:24)
Aciu 4u.gif

Aciu 4u.gif  Frankie visai neseniai dar buvo ismete sale, bet siaip jau cia praeitos vasaros modelis. Yra Factory dabar Frankie suknutes, bet jos siek tiek skiriasi - petneseles tokios pat spalvos, apacia neraukta ir del kokybe nezinau.

man factory Frankie net negrazi sakyciau blush2.gif , nes siaip ji ir yra zavi tais paraukimais tiek apacioje tiek virsuje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pgituke: 11 gegužės 2011 - 14:33
Ai, jus nekreipkit i mane demesio irnesakyk.gif Man ta bliuske nepatinka ir tiek rolleyes.gif Kazkaip niekaip neisikirtau kodel ji cia tokia populiari buvo ir kuom turetu buti grazi ax.gif Kazkoks beformis rubas su blizguciais, tik tiek as matau biggrin.gif

O taip, tai dar basutes Kristelos pamirsau, dydi idealiai atitaikei, typ top, koki nesioji ir koki emei? Man faina tokios atviros basutes per pirsta, del to pavydziu kas gali jas nesioti, nes tinka tik siauros kojos savininkems verysad.gif Man su arklio peda tik pasvajoti doh.gif
Ai, dar kas ten per laikrodis Kristela? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 11 gegužės 2011 - 14:34
QUOTE(savita1 @ 2011 05 11, 15:33)
Ai, dar kas ten per laikrodis Kristela? rolleyes.gif

ir as atkreipiau demesi.. grazus wub.gif
Atsakyti
KRISTELA viskas sauniai atrodo thumbup.gif Nu bet jau tie riuzavi marskinukai wub.gif nu juodai pavydziu biggrin.gif (kaip juos pagaut g.gif )
Beje sia suknute pirma kart matau taip graziai tinkancia smile.gif
Atsakyti