QUOTE(Soy @ 2011 05 11, 13:31)
Labai dailiai atrodo sortukai ir marskiniai
QUOTE(Gyte66 @ 2011 05 11, 13:38)
Sortukai labai dailiai jums tinka, as tokius irgi turiu
Saunu Tie-die Perfect marskinukus realiai pamatyt, nors ju niekaip pagauti nepavyksta
Aciu
QUOTE(Ilka* @ 2011 05 11, 13:42)
Šortukai ir marškiniai tikrai super atrodo, ir rūbeliai patys gražūs, ir jums labai tinka
Tik basutės nepatiko, bet gal čia tik asmeninės antipatijos dideliems auksiniams "gabalams"
Dekui
Man tai dabar kaip tik auksines spalvos manija, tai patinka
QUOTE(pgituke @ 2011 05 11, 13:47)
Jcrew Frankie Mini Dress nuostabi ir jums labai graziai ziurisi, bet kiek pamenu tai visu firmu visi rubeliai jums
uzsimaniau ir as, bet jau nera aisku
sortukai ir ju derinys su dryzuotuku labai, labai
irgi niekaip nepagaunu jau nezinau kiek laiko. ir dar baltinukai pereinamu spalvu grazus ir basutes.
papuosalai manes factory nezavi, kazkaip nieko ipatingo
Aciu
Frankie visai neseniai dar buvo ismete sale, bet siaip jau cia praeitos vasaros modelis. Yra Factory dabar Frankie suknutes, bet jos siek tiek skiriasi - petneseles tokios pat spalvos, apacia neraukta ir del kokybe nezinau. O del papuosalu factory tai viena verini turiu super kokybes, o sitas visai nesuzavejo, kitasyk geriau nerizikuosiu isvis su factory.
QUOTE(savita1 @ 2011 05 11, 13:53)
Man si karta is Kristelos pirkiniu tik ruzavi marskinukai labaaai patiko
Vau, grazuma
Dar Frankie sunkute daili, tik tau ji didele, turiu as XS dydi tai i laisvesne puse tokia
Na dar su inkariukais sortukai nieko, tik nera jie man kazkas tokio, kaip cia dauguma del ju aikciojo. Gal prie kokios bliuskutes ir dailiai ziuresis realiai, tik tame derinyje su druozuota maike, mano nuomone jie visai netinka
Bet cia gal todel man kad ta bliuska isvis nepatinka, ir ji pradangina tavo tokia grazia figura
O va Amour Tank puiki
Zinau, kad didele Frankie, bet vistiek nesiosiu
gal liemeni siuveja pasiaurintu kiek, bet siaip man tas labai nekliuna, megstu laisvus rubus
O del dryzuotukes, tai musu nuomones kardinaliai skiriasi, man ji super, labai dziaugiuosi, kad ja nusipirkau
Juk nebutinai turi buti visi rubai iliemenuoti, prie aptemptu kelniu ar mini sortu man kaip tik grazu kai virsus palaidas