Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 19 tema

QUOTE(Vijone @ 2011 05 10, 18:34)
vuolia, labai dekoju 4u.gif Jau gal pusvalandi duoduosi ir nerandu..

o tereikejo tik i google ivesti "jcrew gusto cami" mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet jau galvoju galetu Jcrew ir nuolaida kokia rimtesne imest bigsmile.gif
Atsakyti
Na tai kur visos medziotojos dinge? Nelaukiam papildymo? bigsmile.gif

As tai vakar gavau deze jcrew groziu wub.gif , padariau foto, sukelsiu veliau i tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 05 11, 10:47)
Na tai kur visos medziotojos dinge? Nelaukiam papildymo? bigsmile.gif

As tai vakar gavau deze jcrew groziu wub.gif , padariau foto, sukelsiu veliau i tema ax.gif

man kazkaip upas tikrai dingsta.. o ir jokio nori prie PC dziut, kai toooks oras wub.gif sulaukiu kol vaikas ismiegos, ir prie juuuuuuros wub.gif ar siaip kur i parkeli biggrin.gif
Atsakyti
pasirodykit, pasirodykit bigsmile.gif gal atsiras didesnis ūpas pirkti biggrin.gif thumbup.gif

mmm.. prie jūros.. kaip pavydu! rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiju: 11 gegužės 2011 - 09:55
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 11, 10:52)
man kazkaip upas tikrai dingsta.. o ir jokio nori prie PC dziut, kai toooks oras  wub.gif  sulaukiu kol vaikas ismiegos, ir prie juuuuuuros  wub.gif ar siaip kur i parkeli  biggrin.gif

tai lekiam prie jūros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2011 05 11, 11:10)
tai lekiam prie jūros biggrin.gif

buvai jau? man dar su vaiku kazkaip baisu - kad nesusaltu g.gif siaip pasivaiksciot nebent blush2.gif
Atsakyti
tikrai kai tokie orai, tai ir tema tuscia, as jau su maziuku buvau lauke, dabar miega, tai turiu biski laiko prie PC prisesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 05 11, 10:17)
tikrai kai tokie orai, tai ir tema tuscia, as jau su maziuku buvau lauke, dabar miega, tai  turiu biski laiko prie PC prisesti  biggrin.gif

Kokie jus ankstyvi bigsmile.gif Mes tokiu laiku tik pusryciaujam blush2.gif

Itariu, kad rytoj kokia nuolaida paleis, nors visai as jos nenoriu. Reikia apsiraminti kuriam laikui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 05 11, 11:21)
Kokie jus ankstyvi  bigsmile.gif Mes tokiu laiku tik pusryciaujam  blush2.gif

Itariu, kad rytoj kokia nuolaida paleis, nors visai as jos nenoriu. Reikia apsiraminti kuriam laikui  doh.gif

kazkaip anksti luzo siandien, siaip pirmo miego eina apie 12 val., o sian vezime luzo, tai gryzom anksciau namo
Atsakyti
Mergaites, imeskite prasau tu ilguju nuostabiu sukneliu nuorodas kas turite... ZIAURIAI reikia blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2011 05 11, 12:13)
Mergaites, imeskite prasau tu ilguju nuostabiu sukneliu nuorodas kas turite... ZIAURIAI reikia  blush2.gif  ax.gif

Siu:
http://www.jcrew.com...25144/25144.jsp
http://www.jcrew.com...24380/24380.jsp
Atsakyti