Šitos kelnytės nebus aptemtos, jose nėra elastano Net jei nusipirksite gana prigludusias, jos per laiką kiek pasitemps, tai jei nemėgstate laisvesnių kelnių gali jums nepatikti
Nes tokį išparduotuvėj parduoda Man nepasirodė akivaizdu (o gal nenorėjau pripažint ), bet jei sakot, kad bus didelis, tai dėkui, reikės ieškoti 2 dydžio
Nes tokį išparduotuvėj parduoda Man nepasirodė akivaizdu (o gal nenorėjau pripažint ), bet jei sakot, kad bus didelis, tai dėkui, reikės ieškoti 2 dydžio
betgi išparduotuvėje kuo aišiausiai parašyti išmatavimai, pvz klubai. Aš turiu 4 dydį, man su 96 cm klubais gerai, bet dar kokie 1-2 cm tilptų. Taigi, išvada Jums 4 didoki, nebent patinka kiek laisvesni.
betgi išparduotuvėje kuo aišiausiai parašyti išmatavimai, pvz klubai. Aš turiu 4 dydį, man su 96 cm klubais gerai, bet dar kokie 1-2 cm tilptų. Taigi, išvada Jums 4 didoki, nebent patinka kiek laisvesni.
Aš tai tokias su 96cm turėjau 6 dydį - truputį didokos buvo, bet nešiot tikrai galima, nes jų toks modelis. Manau 4 dydis būtų buvęs idealus, tai ir su 95 cm imčiau 4, jau tikrai nebūtų labai didelės.