Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 19 tema

QUOTE(Prancuzyte @ 2011 05 08, 13:13)
aciu  4u.gif

nieko nematau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 05 08, 13:18)
nieko nematau sad.gif

isemiau 4u.gif

dar pasakysiu apie sortu.. tiesa sakant mistika..siunciau 6 dydzio sortus, gavau 8.. nu ir nepatikesit geri blink.gif Taip pat atrodo ir ismatavimai tokie kaip 6 dydzio tu chino kelniu.. nesuprnatu nieko rolleyes.gif
Atsakyti
pagaliau ir aš turėsiu chino šortus clap.gif dabar bus dėl ko sportuot biggrin.gif
Atsakyti
o tai pilde jau sian ar ne nesuprantu? ax.gif
Atsakyti
pildė, maždaug +100 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benita @ 2011 05 08, 11:06)
Nezinau del 90 cm. I maniske suknele gal ir tilptumet, nes ta persisukusi medziaga prasiskestu kiek daugiau ir tiek. Foto pas manekene matosi, kad tarpelis yra prasisketes, ant manes suknia net neapsitempia, apie sketimasi net ner ka ir sneketi  doh.gif
Tikiuosi, suprantamai parasiau  4u.gif
user posted image

Aciu,Benita 4u.gif Tik,manau,kad visgi su tokiu biustu kaip mano, turbut nereiketu rizikuot su tais nuliniais sukneliu dydziais - as turiu kompleksa,negaliu suknyciu be liemeneles nesiot (jau nekalbu apie tokias kaip Provance tipo),man taip ir vaidenasi,kad iskris is ten groziai biggrin.gif O siaip suknyte labai super ir turetu dailiai ant Jusu ziuretis.

Na ka, merginos, gal rytoj galim ir kokios padoresnes nuolaidos tiketis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2011 05 08, 10:56)
Na, Auksuolė, šaunuolė 1 psl viską įdėjusi
http://www.jcrew.com...29020/29020.jsp

Ilka- KOKIA GRAŽI FIGŪRA wub.gif , baltai pavydžiu tokios rolleyes.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už komplimentus, net nesitikėjau, kad taip viskas patiks bigsmile.gif group.gif

Beje, dėl suknelios ilgio - kokius 3cm drąsiai galima atlenkti, taip ir darysiu jei kada galėsiu normaliai ją nešioti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 05 08, 11:30)
Strapless impressionist dress, 6 dydis. Man ji kažkas toookio  wub.gif 

Nuostabiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Savita1 ir Ilka labai grazu wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Savita,pirkiniai thumbup.gif o gėlėti šortai tai isviso wub.gif . Ar cia is Factory ar tie pigesni? vis laukiu kada imes juos unsure.gif , bet ko gero reiks pirkti is Factory. Wool sijonukas siaip graziai ziurisi, bet as irgi vis abejoju kaip ji nesioti, nes jis daugiau ziemai, o ziema paprastai nesiojam megztinukus ant virsaus, tai tas klostes uzdengtu ir priplotu g.gif

QUOTE(Ilka* @ 2011 05 08, 11:30)
Na ir dar vieną grožį pasirodysiu  wub.gif Kad jis man tiktų, per klubus turėtų būti ne daugiau 100 cm, bet tikiuosi, kad kada nors taip ir bus  rolleyes.gif

Strapless impressionist dress, 6 dydis. Man ji kažkas toookio  wub.gif  Nors ir per maža, nusprendžiau pasilikti.

Ilka* Pirkinukai grazus visi, bet sita suknute tikrai kad grazuole ir jums labai tinka, o jau liemens lieknumas tai isvis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2011 05 08, 19:38)
Savita,pirkiniai thumbup.gif o  gėlėti šortai tai isviso wub.gif . Ar cia is Factory ar tie pigesni? vis laukiu kada imes juos unsure.gif , bet ko gero reiks pirkti is Factory. Wool sijonukas siaip graziai ziurisi, bet as irgi vis abejoju kaip ji nesioti, nes jis daugiau ziemai, o ziema paprastai nesiojam megztinukus ant virsaus, tai tas klostes uzdengtu ir priplotu g.gif

Maniskiai sie, ne Factory: http://www.jcrew.com...D=1302257897888
Atsakyti