O man laaabai puikiai tas diržas dar basutes kokias grubokas...
Ilka, labai grazi suknute ir labai jums tinka
QUOTE(Aiste P. @ 2011 05 08, 11:28)
Na, Auksuolė, šaunuolė 1 psl viską įdėjusi
http://www.jcrew.com...29020/29020.jsp
Ilka- KOKIA GRAŽI FIGŪRA , baltai pavydžiu tokios
Ilka, labai graži suknelė. Jeigu ką, tai aš pirma eilėje
O ta daug kartų apkalbėta maikytė (navy spalvos), man gražiau atrodo, kai laisvesnė (užsisakiau S su tokia pat krūtine).. Bet gal čia tik man taip
O ta daug kartų apkalbėta maikytė (navy spalvos), man gražiau atrodo, kai laisvesnė (užsisakiau S su tokia pat krūtine).. Bet gal čia tik man taip
gavau sian j.crew gerio viskas tiko.. patenkinta esu nereliai.. savo nefotkinau.. kuria kita diena, visa kalna reikia nutraukt
graži ir mergytė ir suknelytė
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 05 08, 09:51)
O as vakar pagaliau pagavau Wool ravine dress, tik violetines spalvos. Norejau pilkos, bet ismete mano dydi, tai ciupau ilgai nemascius
Turiu as ja, butent sios spalvos, pirkau isparduotuveje, labai faina
Kaip keista, kad Ilkai rankoves trumpos, kaip dauguma rase, Jcrew rankoves daugumoje ilgos
O man tundrai paaiskinkit, 3" ir 5" sortai, cia ju ilgis kazkuo skiriasi, ar kaip? Ta prasme, modelis tas pats, bet vieni ilgesni, kiti trumpesni?
Prancuzyte,
kaip su J.Crew dydziais vaikuciams?
Kokio amziaus koki dydi pirkot?
kaip su J.Crew dydziais vaikuciams?
Kokio amziaus koki dydi pirkot?
QUOTE(JungeDame @ 2011 05 08, 12:00)
O man tundrai paaiskinkit, 3" ir 5" sortai, cia ju ilgis kazkuo skiriasi, ar kaip? Ta prasme, modelis tas pats, bet vieni ilgesni, kiti trumpesni?
tikrai taip
QUOTE(tiju @ 2011 05 08, 12:50)
graži ir mergytė ir suknelytė
aciu
QUOTE(Arelija @ 2011 05 08, 13:09)
mano ciocei tuoj 20 men., pirkau 2 dydzio rubus.. tai dar tikrai galesim panesiot, ne yr kur augti
o kokybe superine Tik kad jie nepigus as lauksiu vel sale ir vel griebsiu