Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 19 tema

Ilka, viskas grazu, dailios israiskingos formos, jokio riebaliuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 08 gegužės 2011 - 10:27
Ilka, pavydu žiūrėt į tokį išraiškingą liemenį smile.gif tik paskutinieji šortai man Jums atrodo šiek tiek mažoki, na, bet gal čia dėl foto 4u.gif ir tikrai nesidrovėkite jų nešioti - turite ilgas, gražias kojas wink.gif
Atsakyti
Dabar dar viena porcija netikusių rūbelių blush2.gif

Stripe tux tunic, Navy spalva, S dydis. Labai faino audinio, neskysta tunika. Šiek tiek padidinta, tinka platesniems pečiams. Bet ne ilgoms rankoms, deja verysad.gif Šiaip nepalyginamai gražiau atrodo, nei internete.
user posted image
http://www.jcrew.com...D=1303041787728

Darla ruffle cami, Vintage rosewood cami, 2 dydis. Didinta gan stipriai verysad.gif Per krūtinę dar nieko, nors keli cm laisvai tilptų, o per liemenį net nežinau iš kurios pusės reiktų pradėt siaurinti.
user posted image
http://www.jcrew.com...D=1302862199432

Slash ruffle tee, Faded black spalva, XS dydis. Daugmaž atitinka dydį, šiek tiek skečia kabliukus per krūtinę. MB šita patiko labiausiai lotuliukas.gif
user posted image
http://www.jcrew.com...slash/36177.jsp

Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2011 05 08, 10:06)
Ilga, viskas grazu, dailios israiskingos formos, jokio riebaliuko.

hihihi.gif
ačiū smile.gif

QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 05 08, 10:15)
Ilka, pavydu žiūrėt į tokį išraiškingą liemenį smile.gif tik paskutinieji šortai man Jums atrodo šiek tiek mažoki, na, bet gal čia dėl foto 4u.gif  ir tikrai nesidrovėkite jų nešioti - turite ilgas, gražias kojas wink.gif

Ačiū smile.gif Šortukai ne maži, tik audinys kietokas, turbūt turi prisinešioti prie kūno.
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 05 08, 12:15)
Ilka, pavydu žiūrėt į tokį išraiškingą liemenį smile.gif tik paskutinieji šortai man Jums atrodo šiek tiek mažoki, na, bet gal čia dėl foto 4u.gif  ir tikrai nesidrovėkite jų nešioti - turite ilgas, gražias kojas wink.gif

drinks_cheers.gif , ta pati pagalvojau apie liemeni smile.gif
Viskas jums tinka, o ta melyna maikute labai grazi, as ir tokios laukiu wub.gif
Atsakyti
Gal zinote koks cia svarkelis? Niekaip nerandu, man jis labai patinka wub.gif

user posted image
Atsakyti
Na ir dar vieną grožį pasirodysiu wub.gif Kad jis man tiktų, per klubus turėtų būti ne daugiau 100 cm, bet tikiuosi, kad kada nors taip ir bus rolleyes.gif

Strapless impressionist dress, 6 dydis. Man ji kažkas toookio wub.gif Nors ir per maža, nusprendžiau pasilikti.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 05 08, 10:24)
Dabar dar viena porcija netikusių rūbelių  blush2.gif

Stripe tux tunic, Navy spalva, S dydis.

Aš šita irgi turiu, ėmiau M dydį, tai su panašiu ūgiu rankovės man labai gerai g.gif ir šiaip jcrew myliu už tai, kad ir ne tall dydžių ilgarankovių rūbų rankovės dažniausiai būna geros smile.gif
o šita šiaip labai liuks atrodo su paraitotom rankovėm, labai daili man ji šiaip smile.gif

Kojos tai įspūdingo ilgio smile.gif man tall velvetai su aukštakulniais tinka, o jums jau panašu, kad trumpoki būtų
Papildyta:
Suknia tai labai daili ir lieknina dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sodine @ 2011 05 08, 10:39)
Aš šita irgi turiu, ėmiau M dydį, tai su panašiu ūgiu rankovės man labai gerai  g.gif  ir šiaip jcrew myliu už tai, kad ir ne tall dydžių ilgarankovių rūbų rankovės dažniausiai būna geros smile.gif
o šita šiaip labai liuks atrodo su paraitotom rankovėm, labai daili man ji šiaip smile.gif

Kojos tai įspūdingo ilgio smile.gif man tall velvetai su aukštakulniais tinka, o jums jau  panašu, kad trumpoki būtų
Papildyta:
Suknia tai labai daili ir lieknina dar smile.gif

Gal ir netrumpi velvetukai, bet žemės nesiekia, tikrai neprieštaraučiau, jei dar keli cm ilgio būtų smile.gif Bet man jcrew irgi labai patinka dėl to, kad nereikia bijoti, kad pilvukas iš po maikutės šviesis, ir pečiams paprastai užtenka vietos. Ir tall rūbai tikrai tinka dideliam ūgiui, ne taip kaip britiški brand'ai įsivaizduoja, kad 34" kelnių ilgis jau tall schmoll.gif
Atsakyti
Ilka, nuostabi suknele wub.gif
Isties jus lieknina! Tik noretusi ilgio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benita: 08 gegužės 2011 - 10:45
QUOTE(Ilka* @ 2011 05 08, 10:42)
Gal ir netrumpi velvetukai, bet žemės nesiekia, tikrai neprieštaraučiau, jei dar keli cm ilgio būtų smile.gif Bet man jcrew irgi labai patinka dėl to, kad nereikia bijoti, kad pilvukas iš po maikutės šviesis, ir pečiams paprastai užtenka vietos. Ir tall rūbai tikrai tinka dideliam ūgiui, ne taip kaip britiški brand'ai įsivaizduoja, kad 34" kelnių ilgis jau tall  schmoll.gif

bet velvetų ir ilgis iš tikro skirias, dvejus turiu, tai didesniojo dydžio trumpesni kokiais 3 cm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 05 08, 10:30)
Na ir dar vieną grožį pasirodysiu  wub.gif Kad jis man tiktų, per klubus turėtų būti ne daugiau 100 cm, bet tikiuosi, kad kada nors taip ir bus  rolleyes.gif

Strapless impressionist dress, 6 dydis. Man ji kažkas toookio  wub.gif  Nors ir per maža, nusprendžiau pasilikti.

dievaz labai grazi suknute
is kur pas jumi 100 - niekaip nematau. jusu labai grazus peciai ir virsus atrodo super, bet man norisi ilgesnes (ir be dirzelio smile.gif )...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vuolia: 08 gegužės 2011 - 10:46
QUOTE(Aiste P. @ 2011 05 08, 10:28)
Gal zinote koks cia svarkelis? Niekaip nerandu, man jis labai patinka  wub.gif

user posted image

Ar kas nors matete ji prekyboje? 4u.gif
Atsakyti