Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 19 tema

QUOTE(savita1 @ 2011 05 07, 16:28)
3" chino short, spalva PEBBLE, 2 dydis. Dydis idealiai, B sake kad grazus sortai biggrin.gif Turiu dar kitos spalvos, bet jau nefotkinau. Stori, tvirtos medvilnes, nesitampo. Nesiojimo atzvilgiu tie geleti daug smagesni, tampresni nei sie.

Labai tinka šortukai bigsmile.gif Primink kiek pas tave per klubus dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 06, 15:12)
ne, nebuvo... ax.gif  pati buciau griebus  mirksiukas.gif

Nuraminot smile.gif O tas lininis megztukas labai padidintas? Gal S d. tiktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 07 gegužės 2011 - 16:05
QUOTE(Siges @ 2011 05 07, 16:56)
Labai tinka šortukai  bigsmile.gif Primink kiek pas tave per klubus dar  blush2.gif

93cm

QUOTE(cikada7 @ 2011 05 07, 17:05)
Nuraminot smile.gif  O tas lininis megztukas labai padidintas? Gal S d. tiktu g.gif

Didintas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 07, 17:51)

Tai aš tada toliau neapsisprendžiu, su savo 95 cm 2 dydį žvejoti ar 4.... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Niekaip aš nesuprantu, kaip jūs su tokiom apimtim telpat į tą antrą dydį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 05 07, 18:14)
Tai aš tada toliau neapsisprendžiu, su savo 95 cm 2 dydį žvejoti ar 4....  doh.gif  unsure.gif

Jiegu pades, 2 dydis ties klubais, kur baigiasi uztrauktukas 48.5cm
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2011 05 07, 18:35)
Niekaip aš nesuprantu, kaip jūs su tokiom apimtim telpat į tą antrą dydį  g.gif

Net nezinau kaip, bet pasirodo telpu ir nebrasku rolleyes.gif

O siaip palyginimui uzdejau ant 4 dydzio geletu sortu 2 dydzio chino sortukus, tai ties klubais abieju beveik vienodai, tik geletuju liemuo platesnis.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 07, 18:40)
Jiegu pades, 2 dydis ties klubais, kur baigiasi uztrauktukas 48.5cm

Nu teoriskai tureciau isiskiepyt unsure.gif Sakiau jei i 26 Toothpick Cord'us itilpau, gal ir su sortu 2 dydziu pasisektu doh.gif lotuliukas.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Savita1,viskas labai grazu wub.gif
pakudus tu man kazkokia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 05 07, 18:46)
Nu teoriskai tureciau isiskiepyt  unsure.gif Sakiau jei i 26 Toothpick Cord'us itilpau, gal ir su sortu 2 dydziu pasisektu  doh.gif  lotuliukas.gif

Dekui  4u.gif

Tilpti tai tikrai tilpsit, tik klausimas ar graziai atrodys kai bus taip aptempti, vistiek cia sortai, laisvesni graziau ziurisi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmabu @ 2011 05 07, 18:46)
Savita1,viskas labai grazu wub.gif
pakudus tu man kazkokia bigsmile.gif

Aciu bigsmile.gif
Nukrite keli kg rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 07 gegužės 2011 - 18:03
Faini tie geleti, tinka,.... kol nepamaciau Jcrew geletu sortu, gyvenime net nebuciau pagalvojusi, kad geleti sortai gali normaliai atrodyti ax.gif
Atsakyti
Savita,labai dailusabiejisortukai,geletu asnesiaurinciau,nes nebegraziai atrodytu ax.gif (na nebent perleimeni jeigu platusbet perkoja stai dailaii taip atrodo) bigsmile.gif sijonukas irman kazkaipnelabai,ciakai visosji pirkomanjis ir tada nelabai buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 05 07, 19:10)
Savita,labai dailusabiejisortukai,geletu asnesiaurinciau,nes nebegraziai atrodytu ax.gif (na nebent perleimeni jeigu platusbet perkoja stai dailaii taip atrodo) bigsmile.gif sijonukas irman kazkaipnelabai,ciakai visosji pirkomanjis ir tada nelabai buvo blush2.gif

Jau surasei cia lotuliukas.gif Taip juokas paeme, trys zodziai viename, reikia pastangu kad issifruoti biggrin.gif
Aha, geleti prie liemeni ganetinai laisvoki.
Atsakyti