Watercolor lily short, 4 dydis. Man didoki, reiks biskuti turbut pasiaurinti, bet nuo klubu nekrenta. Siaip labai patiko, ryskus, spalvingi. Labai graziai ziurisi prie ryskaus lininio megstuko Ant kaklo Factory perfect printed scarf-100% medvilninis plonas salis, spalvos velgi labai ryskios.
3" chino short, spalva PEBBLE, 2 dydis. Dydis idealiai, B sake kad grazus sortai Turiu dar kitos spalvos, bet jau nefotkinau. Stori, tvirtos medvilnes, nesitampo. Nesiojimo atzvilgiu tie geleti daug smagesni, tampresni nei sie.
Ir paskutinis sitas sijonas Felted wool mini, 2 dydis. Nezinau, jis man kazkoks berysio, pasimatavau, prie nieko netinka, ir ant manes nelabai ziurisi Juodas, tai sunku foto padaryti, kad matytusi Ai, na ir dar pakankamai trumpokas sakyciau.
savita, o man sijonukas labai graziai atrodo ypac prie tos juodos bliuzeles (RL gal?) ir ilgis netrugdo, kai kojos tokios grazios db dar karta paziurejau, o gal graziau butu jei sijonukas ciut didesnis butu, ir zemiau laikytus nes db liemuo kazkur dingsta...
savita, o man sijonukas labai graziai atrodo ypac prie tos juodos bliuzeles (RL gal?)
ir ilgis netrugdo, kai kojos tokios grazios
db dar karta paziurejau, o gal graziau butu jei sijonukas ciut didesnis butu, ir zemiau laikytus nes db liemuo kazkur dingsta...
Aha, is RL
Galiu dar pasileisti sijona zemiau ant klubu, cia tik taip nufotkinau Bet man asmeniskai gal graziau kai ant liemens sedi, ne taip atvepe tos klostes tada atrodo.
savita1,viskas O kas liečia sijonuką,tai jis tikrai gražiau žiūrisi,kai yra ant klubų.Maniškis man buvo gerokai per didelis-nešiau siuvėjai taisyti,tai viską sutvarkė,pasiaurino,bet paliko,kad būtų ant klubų