Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 19 tema

QUOTE(June24 @ 2011 05 07, 15:40)
As irgi Fabianai nusiunciau  rolleyes.gif  Su viltim kad tokiu perkanciu daugiau dar bus  smile.gif

LIUKS thumbup.gif as irgi nusiunciau Fabianai 4u.gif
Atsakyti
Gavau siandien kelis rubelius, tuoj idesiu foto.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 07, 16:06)
Gavau siandien kelis rubelius, tuoj idesiu foto.

laukiam nekantriai biggrin.gif
Atsakyti
Watercolor lily short, 4 dydis. Man didoki, reiks biskuti turbut pasiaurinti, bet nuo klubu nekrenta. Siaip labai patiko, ryskus, spalvingi. Labai graziai ziurisi prie ryskaus lininio megstuko bigsmile.gif Ant kaklo Factory perfect printed scarf-100% medvilninis plonas salis, spalvos velgi labai ryskios.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 07 gegužės 2011 - 15:23
super sortukai thumbup.gif
tikrai neatrodo ne pro kur dideli rolleyes.gif tik tik smile.gif tongue.gif
Atsakyti
3" chino short, spalva PEBBLE, 2 dydis. Dydis idealiai, B sake kad grazus sortai biggrin.gif Turiu dar kitos spalvos, bet jau nefotkinau. Stori, tvirtos medvilnes, nesitampo. Nesiojimo atzvilgiu tie geleti daug smagesni, tampresni nei sie.
user posted image
Atsakyti
savita1,
labai grazu - ypac tie geleti wub.gif
Atsakyti
Ir paskutinis sitas sijonas g.gif Felted wool mini, 2 dydis. Nezinau, jis man kazkoks berysio, pasimatavau, prie nieko netinka, ir ant manes nelabai ziurisi unsure.gif Juodas, tai sunku foto padaryti, kad matytusi doh.gif Ai, na ir dar pakankamai trumpokas sakyciau.
user posted image
Atsakyti
savita, o man sijonukas labai graziai atrodo wub.gif ypac prie tos juodos bliuzeles (RL gal?)
ir ilgis netrugdo, kai kojos tokios grazios mirksiukas.gif
db dar karta paziurejau, o gal graziau butu jei sijonukas ciut didesnis butu, ir zemiau laikytus g.gif nes db liemuo kazkur dingsta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 07 gegužės 2011 - 15:36
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 07, 16:34)
savita, o man sijonukas labai graziai atrodo  wub.gif  ypac prie tos juodos bliuzeles (RL gal?)
ir ilgis netrugdo, kai kojos tokios grazios  mirksiukas.gif
db dar karta paziurejau, o gal graziau butu jei sijonukas ciut didesnis butu, ir zemiau laikytus  g.gif  nes db liemuo kazkur dingsta...

Aha, is RL drinks_cheers.gif
Galiu dar pasileisti sijona zemiau ant klubu, cia tik taip nufotkinau rolleyes.gif Bet man asmeniskai gal graziau kai ant liemens sedi, ne taip atvepe tos klostes tada atrodo.
Atsakyti
Savita, labai gražu, ypač gėlėti šortai ir derinys su jais,juodas sijonas ir gi labai gražiai atrodo
Atsakyti
savita1,viskas thumbup.gif
O kas liečia sijonuką,tai jis tikrai gražiau žiūrisi,kai yra ant klubų.Maniškis man buvo gerokai per didelis-nešiau siuvėjai taisyti,tai viską sutvarkė,pasiaurino,bet paliko,kad būtų ant klubų smile.gif
Atsakyti